Отзывы покупателей о Склейка для акварели Smiltainis Silver А3 160 г/м2 20 листов (4770644587514)
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Формат: A3
Брав для японського живопису. Як на свої гроші цей бюджетний варіант може бути. Місцями присутні чужорідні вкраплення у вигляді різноманітних цяток, але це не критично при вмілому плануванні роботи й укривчастих фарбах. При помірному намочуванні папір дещо йде хвилями, тому не варто розраховувати, що витримає багато рідини. Хоча доволі легко вирівнюється. Що не сподобалось, так це невелика витривалість самого верхнього шару паперу – інколи він просто зішкрабувався пензликом з фарбою у вигляді волокон, викликаючи ефект дещо схожий на перетинання ластиком. Тому треба бути вкрай обережним. Загалом, папір в межах допустимої норми.
- Достоинства:
- Ціна, сама фактура.
- Недостатки:
- Недостатність поглинання рідини, «ніжна» поверхня.
- Мелихова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Формат: A3
Понравилась бумага. Соответствует описанию.
- Достоинства:
- Качество. Плотность
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Формат: A4
Для одношарових скетчів і шкільних помальовок.
- Достоинства:
- Ціна. Папір, на якому ЩОСЬ можна малювати.
- Недостатки:
- До акварельного не достягує однозначно.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Формат: A3
Хороший материал для рисования, для любителей и новичков подойдет вполне.
- Достоинства:
- цена соответствует качеству
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Формат: A4
Альбом для акварели обычный, больше такой покупать не буду, качество бумаги среднее, для акварельных работ не совсем подходит!
- Достоинства:
- Нормальный альбом
- Недостатки:
- Качество как для акварели среднее
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Формат: A4
Альбом повністю відповідає своїй ціні
- Грицюк Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Формат: A4
Для детей подойдет. Если хотите сделать ескиз карандашом - будьте готовы, что скатается бамага и в этом месте скорее всего размокнет бумага (если будете рисовать красками). Для своих денег отличный альбом, листы хорошо отрываются, при том остальные хорошо крепятся и не выпадают. Если акварель и делать растяжку - лист дефермируется.
- Достоинства:
- Цена, хорошо отрываются листы
- Недостатки:
- затирается если вытирать ластиком
- Леся Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Формат: A4
- Достоинства:
- Папір гарної якості.
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Формат: A3
Ну дуууууже не задоволена цим замовленням. По-перше. Довго формували замовлення. Коли заходжу в особистий кабінет, постійно пише ''замовлення комплектуєтьсяє''. Я вже думала відмовитись, але в той же день замовлення прибуло. І я (знаю, що і винна частково сама) через довіру до продавця, не перевірила на Новій пошті посилку. Бо я, в принципі, довіряла цьому продавцеві. І тут сьогодні, зранку, пакувала дитині подарунок на Новий рік, розкривають посилку від 'Розетки' і бачу, що мене 'кидонули'. Я оплатила за за три пункти замовлення: кісточки для малювання, акварелі і склейку для акварелі. А прислали мені лише альбом. Так не робиться. БЕЗСОВІСНІ!!!!!!!!!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Марина! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.