Отзывы покупателей о Бумажные полотенца Сніжна Панда 2 слоя 110 отрывов 4 рулона (4823019009071)
- AI аналіз відгуків56 відгуків: позитивний — 90%, нейтральний — 6%, негативний — 4%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Як завжди якісні
Представник постачальникаТетяно, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що якість нашої продукції залишається незмінно високою для Вас. Дякуємо за довіру!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Ідеально підходять як для кухні, так і для ванної кімнати.
- Достоинства:
- За таку вартість отримати таку кількість якісного паперу — справжня знахідка.
- Олеся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Чудове співвідношення ціна/ якість, достатня щільність, зручність відриву, стандартна висота для тримача рушників
- Достоинства:
- Співвідношення ціна - якість
- Недостатки:
- Не виявили
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Затонкі трішки у порівнянні з 3шаровими
- Достоинства:
- Ціна, кількість
- Недостатки:
- Затонкі ніж 3шарові
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Гарні рушники за гарну ціну
- Достоинства:
- Товстий шар, гарно відриваються
- Недостатки:
- Ніколи не вистачає)
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Дуже класні рушники, полотні і м'які. Завжди користуюсь ними, а ще й за таку приємну ціну, рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук та рекомендацію.
Нам дуже приємно, що ви завжди обираєте наші рушники та задоволені їхньою якістю та ціною.
Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Дуже люблю ці рушники.Папір білосніжний,не розлазиться.Вибираю через вузькі відриви.Подобається що 4 шт в упаковці.Поклала і у ванні,і на кухні,і дітям у дитячу кімнату
- Достоинства:
- Якість,вироблено в Україні
- Недостатки:
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Зручні у використанні за рахунок менших розмірів відривів, економніше
- Достоинства:
- Економніше
- Недостатки:
- Можна трохи плотніше
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Чудова якість , без сумніву
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Не бачу недоліків
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Користуюсь, добрі рушники.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Все чудово. Брали по скидці, так ще приємніше на дотик)) виконує свої функції
- Достоинства:
- Скидка. Панда
- Недостатки:
- Олена Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Якісні
- Недостатки:
- Стелла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Після постійного користування я 3-х шаров рушників, спроба знайти дешевші аналоги привела до купівлі цих рушників. Тонкі, мало листів в рулоні, не завжди відриваються рівно по лінії,швидко закінчується, як для кухні не вигідні зовсім. Із переваги 4 рулону в упаковці, низька ціна. Краще купити рушники, де листів по 200 в рулоні, не встигаєш міняти рулони.
- Достоинства:
- Бюджетно, зручний розмір.
- Недостатки:
- Мало листів в рулоні, відриваються не завжди по лінії відриву.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Приємна упаковка, двошарові м'кі на дотик при цьому не розлазяться, не розмокають одразу після контакту з водою витерти руки стіл фрукти, а виконуть свою функцію як годиться. В цілому рекомендую до покупки і сама ще куплю.
- Достоинства:
- Якісні рушники
- Недостатки:
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Отличные
Представник постачальникаДобрий день, Ліліє! Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим наступним замовленням.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Чудові рушники. Компактні рулони зручні у використанні. Щільні за консистенцією.
- Недостатки:
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Перерахував кількість відривів,все сходиться,рекомендую ці рушники, ми використовуємо на кухні їх часто, загалом та повністю задоволені якістю та розміром самого рушника
- Достоинства:
- Максимально зручні ,щільні,міцні ,вистачає надовго
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Мабуть, найкращі рушники.
Гарно виконують головну задачу - не розлізтись.
Розмір ідеальний для того, щоб щось витерти і для 99% інших речей.
В інших виробників відрив дуже великий, не зрозуміло навіщо.- Достоинства:
- не розлазяться, гарно вбирають рідини, зручний відрив.
- Недостатки:
- не бачу.
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Рушники зручні та економні у використанні. Добре поглинають воду. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Ціна по акції
- Недостатки:
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Вибір найкращого співвідношення «ціна-якість» . Зручно використовувати в рулонах . Гарно вбирають воду і жир, не розлазаться при намоканні. Використовуємо в машині, на природі, вдома. Рекомендую для покупки,
Дякую розетка за оперативну доставку!- Достоинства:
- Доступні за своєю ціною, якісні, цупкі паперові рушники
- Недостатки:
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Рушники гарно вбирають вологу, досить цупкі і подобається, що вони поділені навпіл порівняно з переважною більшістю інших рушників - якраз такий розмір треба - у результаті більше рушничків - на довше вистачає
- Достоинства:
- Зручний розмір
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Поглинають достатньо вологи, супер що не розлазяться, без запаху, нормально відриваються. Мене повністю влаштовують, лайк
- Микола Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Чудово
Чудово
- АлісаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Гарні рушники, особливо якщо по акції брати
Для мене вони якраз підходящої товщини: і не сильно товсті (які шкода на щось невелике витрачати), і не сильно тонкі (коли вони прямо в руках розвалюються)- Достоинства:
- Доступна ціна, підходяща товщина
- Недостатки:
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Гарні рушники, м'які, добре вбирають вологу, зручний формат.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Зручний розмір рулону та ширина серветок. Вбирають вологу добре, вистачає надовго
- Достоинства:
- Якість, ціна, розмір
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Досить непогані паперові рушнички. Купую не вперше. Обирав з урахуванням ціни, кількості та їх невеликому формату. Але звісно, залежно від цілей, комусь вони можуть бути замаленькими, тому звертайте увагу. Загалом зручні у використанні, добре вбирають вологу й не розлазяться.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Хороші рушники — міцні, добре вбирають вологу. Брали спочатку за списком у пологовий, а тепер купуємо постійно для дому. Зручні в побуті й вистачає надовго, повністю задоволені якістю. Товар можу рекомендувати, це дійсно гарний виробник.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Подобається
Представник постачальникаДобрий день, Ірино!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що продукція нашого бренду Вам до вподоби.
Бажаємо приємного використання!
- Марта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Чудові рушники. Бере не вперше.
- Достоинства:
- Вистачає на довго. Акційна ціна.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Віктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
дякую
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
- Доник Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Розпакувала упаковку рушників, а вони із запахом плісняви. Це жах
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією, і ми цінуємо, що Ви знайшли час повідомити про це.
Для усунення у подальшому подібних випадків, будь ласка, зв'яжіться з нами за контактами, вказаними на упаковці. Надішліть нам фото дати виробництва та Ваші дані, щоб ми могли виправити це неприємне враження та залагодити ситуацію.
Дякуємо за Ваше повідомлення — це допоможе нам виявити причину та запобігти повторенню!- Доник Т***
Хочу додати, що представник компанії звʼязалася зі мною, перепросила за ситуацію та запевнила, що продукція пройшла перевірку і плісняви не виявили. Радує те, що компанія звертає увагу на подібні моменти та реагує.
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно! Щиро дякуємо, що знайшли час доповнити свій відгук.
Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили наш сервіс та зворотний зв'язок. Для нас дійсно важливо не лише контролювати якість продукції, а й чути кожного клієнта, щоб будь-яка ситуація вирішувалася позитивно.
Також бачимо, що Ви вже отримали наш компенсаційний набір — бажаємо Вам гарного та приємного користування!
Раді, що нам вдалося порозумітися та зберегти Вашу довіру!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 4
Дуже гарні рушники. Досить щільні. Не розкисають. Користуватися зручно. Вже не перший раз їх замовляю.