- AI аналіз відгуків44 відгуки: 93% позитивні, 5% нейтральні, 2% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Искал что-то простое для кухни. Оказалось, что размер оптимальный. Не слишком большие, но и не крошечные. Цвет обычный белый, без лишнего. 400 штук — это приличный запас. Пользуюсь ими для разных мелочей, со своей задачей справляются отлично.
- Достоинства:
- Универсальность, нормальный размер, большое количество.
- Недостатки:
Представник постачальникаСергію, доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що серветки стали зручним та практичним вибором для кухні.
Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші серветки за свою ціну, приємно здивувало є, що це українська фірма. Серветки доброиніиз якісного паперу, вистачає на довго
- Достоинства:
- Український бренд, ціна якість
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою задоволена. При нагоді обовязково замовлю ще. Тонкі але міцні, все що відних очікуєш поглинання вологи, жиру вони виконують. Виглядають теж нормально. Мені подобається. Естетичні в своїй простоті. Для святкових якихось застіль на мій погляд мабуть ні.
- Достоинства:
- Акуратні на вигляд, виконують свою функцію
- Недостатки:
- Простуваті для святкового застілля
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь Сніжна панда серветки 24x24 см 400 шт у ванній та на кухні. М’які, добре вбирають рідину, не рвуться при очищенні поверхонь. Зручний розмір. Добре підходять для щоденного прибирання. Деякі серветки можуть бути трохи грубішими.
- Достоинства:
- М'які, але не рвуться
- Стелла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайні столові серветки, тоненькі, але свою функцію виконує. Велика упаковка, вистачає надовго, середне
поглинання рідини. По ціні дуже бюджетно в порівнянні зі стандартними серветками в магазині. Беру досить часто.- Достоинства:
- Ціна, велика упаковка
- Недостатки:
- Тонкі
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Велика кількість серветок, дуже зручно використані. Непогано вбирають вологу та займають мало місця завдяки зручні упаковці , гарний вибір за таку ціну.Приємні на дотик. Серветки не тонкі , хоча одношарові . Рекомендую до покупки. Дякую розетці за оперативну доставку!
- Достоинства:
- Ціна, якість, велика упаковка
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добротні серветки, цупкі, приїхали цілі
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серветки чудові. Білі, досить цупкі. Пакування не пошкоджене.
- ДжанковичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мене такі серветки це чудова знахідка,400 шт в упаковці за таку вартість можна сказати що подарунок ,зручно діставати серветки та жодних проблем з ними в мене не було,тому рекомендую купляти та ставлю 10 зірок з 5 сніжній панді
- Достоинства:
- Зручний розмір,якісні, приємна ціна як для такої кількості серветок
- Недостатки:
- Не знайшов
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяв відразу велику пачку на 400 штук, щоб закрити питання з серветками на кухні на кілька місяців вперед. Формат 24 на 24 см — це якраз той золотий стандарт: і не величезні, і не дрібні, якраз витерти руки чи стіл після обіду. Колір чисто білий, без жодних малюнків чи зайвих запахів, що мені особисто подобається найбільше.
Самі серветки хоч і тонкі, але досить міцні, не розсипаються в руках від першої ж краплі води. Зручно, що вони складені компактно, хоча пачка сама по собі солідна за розміром. Це максимально економний варіант для дому — один раз купив, поставив у шафу і забув про постійні походи в магазин за новими упаковками. Для щоденного використання підходять ідеально, нічого зайвого, просто якісний папір за адекватні гроші.- Достоинства:
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість.
- Достоинства:
- Якісь
- Недостатки:
- Невиявлені
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні серветки,якісні хоть і одношарові,користуємось вже не один рік.
- Достоинства:
- Якісні,зручні у користуванні,ціна по акції
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самі кращі серветки
Дуже економно
Не рвуться коли витираєш руки
Без запаху
Не липнуть до рук
Не сушать руки - Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові серфетки, великий обєм якого вистачає надовго.
Я задолений якістю і дуже оперативна доставка.
Ставлю 5 зірок.- Достоинства:
- Ціна і якість
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Об'ємна упаковка! Супер за таку ціну.
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні серветки
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно замовляю, дуже зручні у побуті, якість ціна дуже приваблива
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лише ці серветки беру мінімум як півроку вже!
Замість витяжних
Зверху ножицями вирізаю квадратикі так само можна доставати як витяжні
Супер упаковка
Тримає форму не рветься
Серветки без запаху
Руки не сушать
Не рвуться- Достоинства:
- Недорого
- Галина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість добра.Справді білосніжні,не тонкі. Для щоденного використання підходять ідеально!
- Достоинства:
- Кількість за таку ціну.
- Галина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
І справді біілосніжні!Хоча й одношарові,але міцні!Для дому -незамінна річ!
- Достоинства:
- Вистачає упаковки надовго!Ціна і якість відмінні!
- Кристина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобаються. Користуююсь вже майже 2 роки, з того часу, як Сніжна Панда випустила велику упаковку. Буду брати ще.
- Достоинства:
- В міру гладенькі, зроблені з міцного паперу за рахунок чого гарно вбирають вологу, Велика упаковка(в мене вистачає на місяць для сім'ї з 4 людей).
- Недостатки:
- Не виявила.
- Илья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Прочні, не розповзються в руках
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові серветки, вже давно купляємо саме їх
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клас
- Александра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що обираєте "Сніжну Панду". Працюємо, щоб Ви отримували найкраще!
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серветки сподобались. Хороша якість, цілком влаштовують при щоденному використанні.
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серветки тоненькі одношарові,велике пакування,все ок!
- Тимофій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, велика упаковка за не большую сумму
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні білі столові серветки, дома завжди знадобляться. До того ж вигідна економна упаковка, навіщо переплачувати.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук! Ми раді, що столові серветки нашої торгової марки Вам до вподоби. Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші серветки,вигідна упаковка,надовго вистачає.Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Якісні серветки,вигідна ціна,швидка доставка
Представник постачальникаДобрий день, Марино! Дякуємо за відгук! Ми раді, що серветки столові нашої торгової марки Вам до вподоби. Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
добрі серветки
- Достоинства:
- зручно і не дорого
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що продукція нашого бренду Вам до вподоби.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже щільні і міцні серветки за дуже вигідною ціною: аналогічної якості у інших виробників коштують набагато дорожче! Завжди купую їх!
- Достоинства:
- Якість за невелику ціну
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олено!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее качество и цена
Представник постачальникаДобрий день, Максиме!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що серветки виправдали Ваші очікування.
Обіцяємо будемо тішити Вас якістю!
- Ніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хорошої якості
Представник постачальникаДоброго дня, Ніно!
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що якість нашої продукції Вам до вподоби.
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вдячна!
Представник постачальникаВітаємо, Людмило.
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашого продукту!
Бажаємо приємного користування!
- Ніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класні серветки
Представник постачальникаДобрий день, Ніно!
Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що столові серветки бренду Сніжна Панда Вам до вподоби.
Будемо раді бачити Ваші натупні замовлення на продукцію нашого бренду!