Отзывы покупателей о Упаковка влажных салфеток Сніжна панда Essential Clean для рук и тела с экстрактом ромашки 60 шт х 20 пачек (4820183970534)
- Владислава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Приємний запах, не залишають липкості, достатньо вологі
- Достоинства:
- Гарна ціна по акції за дві пачки
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Вологі серветки мають хорошу якість за свою ціну. Серветки достатньо вологі, не рвуться і не залишають липкості на шкірі. є
Використовую і для рук, і для обличчя — подразнень не було, шкіру не сушать. Зручно, що в упаковці одразу 2 пачки, вистачає надовго.
Товаром задоволений, рекомендую до покупки. - ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Чисто для рук. Маленькие. 21 х 15 см. Хочется раза в 3, а то и в 4 больше. Чтобы можно было использовать вместо душа в условиях современной Украины.
- Достоинства:
- нормальный запах
- Недостатки:
- маленькие. 21 х 15 см
Представник постачальникаДобрий день, Дмитрію! Вдячні за Ваш відгук! Нам шкода, що продукт не повністю виправдав Ваші сподівання. Ми матимемо на увазі Ваше побажання щодо збільшення розміру серветок при розробці майбутніх новинок нашого асортименту. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Брав цей набір з двох пачок, бо з ромашкою вони найспокійніші — пахнуть приємно, не різко, і шкіру не сушать. Серветок по 60 штук у кожній, якраз оптимальний розмір, щоб і в сумку влізли, і не закінчилися за два дні. Самі по собі м’які, вологі в міру, руки після них не липнуть, що для мене головне. Хороший варіант на кожен день, ціна адекватна за таку кількість.
Окреме дякую команді Розетки в Лозовій на Грушевського, 4. Замовлення забирала мама, каже, що дівчина на видачі була дуже вічлива, все швидко знайшла і допомогла. Приємно, коли до літніх людей ставляться з повагою та посмішкою. Сервіс на рівні, дякуємо!- Достоинства:
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Дуже сподобався приємний ненав'язливий аромат.
- Достоинства:
- Зручна упаковка, приємна текстура і чудовий аромат, як бонус.
- Недостатки:
- Не виявила.
- ДжанковичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Купляв ці серветки щоб взяти з собою в подорож і дуже зручно що 2 пачки зразу в замовленні,одну ми лишили в машині та завжди користувалися після заправки та перед тим як їсти і вони нас рятували постійно,бо скільки руки не мий,ручку брудної машини відкрив і знов треба протерти руки ,а другу пачку ми брали з собою і вона завжди була у нас в сумці,тому ми завжди готові до будь-якого сценарію,наприклад на ожеледиці впав,то можна зразу витерти куртку,штани і не треба брудним ходити по всьому місту
- Достоинства:
- Зручна упаковка,можна брати в дорогу,по якості можу сказати ,що вони краще ніж будь-які інші
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Прекрасна якість, не сушать шкіру.
Компактна упаковка щоб можна брати з собою а також для використання в машині.
Не викликають алергії, приємний аромат.
Користуємося ними всією сім’єю, рекомендую до покупки. Дякую розетка за оперативну доставку!- Достоинства:
- Зручна упаковка, займають мало місця.
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Хороші серветки, беру вже не перший раз, якісно виконують свою функцію.
Швидка доставка.
Рекомендую.- Достоинства:
- Ціна і доставка
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Вибирав за критеріями «ціна, кількість, в упаковці, якість відгуків». Співвідношення критеріїв цілком задовільняє. На додаток запах «не дратує чутливі носи!». Вологості достатньо, щоб протерти руки, плечі і потім не витирати рушником.
- Достоинства:
- Помірно вологі. Запах. Розмір
- Недостатки:
- Щукати не буду
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Серветки гарної якості, вміру вологі, середнього розміру, мають приємний запах, гарна ціна за таку кількість в упаковці. Незамінна річь, як вдома , так і у подорожі. Не сушить шкіру рук, без подразнень. Якщо б був би клапан для закриття, було б зовсім топ.
- Достоинства:
- Цінв, запах, вміру вологі.
- Недостатки:
- Без клапану
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Класні звичайні серветки
- Салівон О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Непогані серветки, замовляла вже декілька раз поки не має нарікань
Представник постачальникаДобрий день! Вдячні за зворотний зв'язок. Нам приємно, що покупка виправдала Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням та чекаємо на Вас знову!
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Очень понравились эти влажные салфетки! Они мягкие, не рвутся и отлично удаляют загрязнения. Пропитка равномерная, кожа после использования ощущается свежей и увлажнённой. Нет резкого запаха, что для меня большой плюс.
- Достоинства:
- Качественный товар
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Гарні серветки, без надмірного аромату, м'які на дотик.
- Достоинства:
- Без надмірного аромату, м'які.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Руслане! Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Нам приємно, що Ви оцінили аромат серветок та їх приємну текстуру.
Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Дійсно хороші вологі серветки. Не мають сильного аромату, добре зволожують шкіру, не викликають печіння чи липкості. Розмір пачки досить універсальний- і вдома можна покласти, і з собою взяти. Хороша ціна по акції.
- Достоинства:
- Приємний аромат, м'якість, розмір пачки
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДобрий день, Олено!
Дякуємо за такий детальний відгук! Нам дуже важливо знати, що серветки дбайливо доглядають за шкірою, не викликаючи подразнень чи липкості.
Раді, що формат пачки став Вам у пригоді і вдома, і в дорозі. Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Гарні серветки, приємний, ніжний аромат. Я задоволена.
- Достоинства:
- Велика подвійна упаковка.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє! Дякуємо за відгук! Раді, що продукція нашого бренду Вам до вподоби! Бажаємо приємного використання!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
В комплекті 2 пачки , зручна упаковка.
- Достоинства:
- Виробник
Представник постачальникаДобрий день, Олександре!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку продукції бренду Сніжна Панда!
Бажаємо приємного використання!
- СофияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
У салфеток мягкая текстура, и руки после них не липкие. Запах лёгкий, с ноткой ромашки, не навязчивый. Нормально справляются с обычной грязью — для рук, шеи или даже обуви подойдут. Хватает надолго, особенно если не дергать пачку по пустякам.
- Достоинства:
- Не навязчивый запах, мягкие, хорошо справляются с грязью.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаДоброго дня, Софіє!
Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалися аромат, м’якість та ефективність вологих серветок Essential Clean.
Нехай користування буде приємним і зручним у будь-якій ситуації!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Беру ці серветки із собою на роботу та в поїздки. Пакування компактне. Серветки м'які, але досить міцні, не розвалюються під час використання. Зручно, що дві пачки — друга завжди лежить прозапас. За співвідношенням ціна-якість вийшли цілком вдалими.
- Достоинства:
- М'які, міцні.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Яно!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що серветки бренду Сніжна Панда стали зручними у щоденному користуванні — як на роботі, так і в дорозі. Приємно знати, що Ви оцінили якість і формат упаковок.
Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Хороші вологі серветки, які мають приємний запах і не сушать шкіру. Часто беру ці серветки через доступну ціну та непогану якість.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Тарасе!
Дякуємо за відгук та високу оцінку!
Раді, що наші серветки з екстрактом ромашки Вам підходять — і за якістю, і за ціною.
Будемо старатися й надалі відповідати вашим очікуванням!
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Сподобалися серветки, достатньо вологі і щільні, приємний ненав'язливий аромат,антисептичні без спирту,немає відчуття сухості шкіри після використання
Представник постачальникаДобрий день, Іване!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що вологі серветки ТМ "Сніжна Панда" Вам підійшли та залишили лише приємні враження.
Бажаємо приємного використання!
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Хорошие салфетки, достаточно всего 1, чтобы хорого протереть нужные места. Раздражения не вызывают, купила на пробу и очень довольна. Запах приятный. Доствка очень быстрая
Представник постачальникаДобрий день, Ірино!
Дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що вологі серветки виправдали Ваші очікування. Будемо раді бачити ваші наступні замовлення на нашу продукцію!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Серветки сподобалися: добре зволожені але не течуть (для обличчя та рук серветки вистачає на 100% і після цього вона ще лишається достатньо вологою), доволі щільні, не розлазяться і не рвуться в руках, запах свіжий і не сильний.
Отримані мною серветки виготовлені 09.2024. Строк придатності 2 роки.- Достоинства:
- добре зволожені, доволі щільні, аромат є, але ненав'язливий
- Недостатки:
- самий простий клапан - липучка
Представник постачальникаДобрий день, Андрію!
Щиро дякуємо за Ваш детальний відгук! Нам дуже приємно, що вологі серветки нашого бренду Вам сподобались, і Ви високо оцінили їхню щільність, зволоження та приємний, ненав’язливий аромат.
Вдячні за Ваше зауваження щодо клапана — обов’язково врахуємо його при подальшому вдосконаленні продукту.
Дякуємо, що обрали нас! Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення продукції нашого бренду!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Я дуже вибаглива до засобів догляду. Ці серветки не викликають подразнень, мають натуральний склад і м'який аромат.
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно!
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно, що наші вологі серветки відповідають Вашим високим вимогам до засобів догляду. Ми прагнемо створювати продукцію, яка поєднує натуральний склад, комфорт у використанні та приємний аромат. Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на нашу продукцію!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Дуже приємно, що серветки виготовлені з біорозкладного матеріалу. Це показує турботу не лише про користувачів, але і про навколишнє середовище. До того ж, вони ефективно очищують навіть без великої кількості рідини.
Представник постачальникаДобрий день, Володимире!
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість наших вологих серветок, а також нашу турботу про навколишнє середовище. Бажаємо Вам приємного користування!
- Е.К.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Гарні вологі серветки. Сніжна панда випускає багато якісної продукції, то придбавши не пожалкував.
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що продукція бренду "Сніжна Панда" Вам довподоби. Сподіваємось, і надалі радувати Вас своєю якістю!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Серветки прийшли в пошкодженій упаковці -замотані плівкою
Представник постачальникаДобрий день, Інно!
Дякуємо за Ваш відгук!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Щоб ми могли швидше вирішити це питання, будь ласка, надайте нам Ваш контактний номер телефону. Це допоможе нам зв’язатися з вами для уточнення деталей та передати інформацію відповідним відділам.
Ми прагнемо, щоб Ваш досвід співпраці з нами завжди був комфортним і приємним. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Файні серветки
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобалися наші серветки. Нехай вони завжди додають комфорту у Ваш день!
- Марина О***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Приємний аромат, м'які та не рвуться
- Достоинства:
- Не рвуться
- Кирил Д***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Знімають подразнення, підійшли всій сім'ї, і дорослим і дітям. Якість хороша, серветки трохи тягнуться
- Іра М***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Серветки мають заспокійливий ефект, приємно пахнуть, добре зволожені та не сушать шкіру
- Юлія С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Економі упаковки вистачає на довго. Серветки досить полотні, не рвуться