Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Туалетная бумага Сніжна панда Optima 2 слоя 16 шт (4820183970909)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Тетяна П***

Якісний папір

• Артем Д***

Постійно купуємо продукцію від Сніжної панди та завжди задоволені якістю та ціною,сам папір дуже хороший,нам його вистачає надовго

Достоинства:
    Вигідна ціна ,приємний на дотик,вистачає надовго ,зручно купувати зразу упаковку
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Алексей Л***

Отличная бумага, надолго хватает. Большое количество. Качество.

Достоинства:
    Отлично качество
  • Вікторія

Туалетний папір досить гарної якості,не тонкий.В упаковці 16 шт. ,колір білий із оттиском панди,без запаху.Дуже приємна ціна по акції,будемо купляти ще.

Достоинства:
    Якість,ціна
  • Ірина О***

Туалетний папір Сніжна панда Optima придбала вперше. Товар сподобався. М'який і приємний на дотик. Легко відривається, серветки зручного розміру. Приємне співвідношення ціна-якість. Буду купувати і надалі. Обслуговування в Розетці, як завжди, відмінне.

Достоинства:
    М'який, зручний у використанні
  • Альона О***

Якщо шукаєте якісний базовий варіант без зайвих переплат, «Сніжна панда Optima» — саме те, що треба. Рекомендую!

Достоинства:
    М’якість, велика упаковка, вигідна ціна за рулон. Оптимальний вибір для великої родини!
  • Лариса М***

Без барвника, м'який і пружний, Ціна- якість

Достоинства:
    Без барвника, м'який і пружний, Ціна- якість
  • Евгений К***
  • Богдан Ш***

Взагалі за свої гроші норм , за 1 шт 11 грн Обухів і той дорожчий , а панда це целюлоза це колосальна різниця між ними . Менший і тонший в порівнянні з трьох шаровою від панди , але і ціна в два рази менше , а розмір тільки на відсотків 10% менший ну і два шари а не 3 чи варто переплачувати за трьох шарову звісно так набагато міцніша, але тільки якщо є багато грошей, якщо треба просто папір цей топ за свої гроші .

Достоинства:
    Недостатки:
    Менший і тонший в порівнянні з трьох шаровою

Добрий день, Богдане!
      Щиро дякуємо за змістовний відгук! Раді, що Ви оцінили переваги туалетного паперу Сніжна Панда Optima та відзначили оптимальне співвідношення ціни й якості. Ми дійсно створюємо різні лінійки продукції, щоб кожен міг обрати свій комфортний варіант.

• Діма

Спочатку звернув увагу на привабливу знижку. Так як раніше був у використанні 3 шаровий туалетний папір, мав сумніви що цей буде занадто тонкий. Але ні, папір не розчарував. Мʼякий та достатньо якісний. Тепер надаватиму перевагу саме цій Панді))

• Ірина

гарна якість, приваблива ціна!

Добрий день! Вдячні за зворотний зв'язок. Нам приємно, що покупка виправдала Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням та чекаємо на Вас знову!

• Ольга М***

Хороша туалетна бумага .

• Елена

Досить тонка, іноді позшаровується, невеликі рулони, в порівнянні з 3-х шарової не дуже. Взяла вперше, спокусившись ціною та кількостю. Є кращі екземпляри цього бренду, хоча і дорожчі.

Достоинства:
    Ціна за велику упаковку.
    Недостатки:
    Тонка
  • Вита К***

Не щільний,але я на щільність і не розраховувала.Нам підходить.Велика упаковка,приємна ціна.

Достоинства:
    Ціна,зручна упаковка з ручкою
  • Полина Л***

Тоненький мʼякий папір, чудово підходить для всієї родини! Якість висока! Дуже рекомендую

Достоинства:
    Якість
  • Ян Я***

Великий пак цього папіру вистачить надовго, якість неперевершена. Ціна по акції супер! Рекомендую

• Ирина О***

Завжди замовляю сніжну панду, якість ще не подводила. В цій упаковці 16 рулонів, вистачить надовго, виходить дуже економно по ціні. Я замовила ще такий набір. Рекомендую

Достоинства:
    Велика упаковка

Добрий день, Ірино!
      Дякуємо за відгук! Ми раді, що туалетний папір нашої торгової марки Вам до вподоби. Будемо раді бачити Ваші наступні замовлення на продукцію нашого бренду!