Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Упаковка салфеток бумажных Сніжна панда Extra Care Lotion с лосьоном 3 слоя 90 листов х 3 шт (4820183974440)

Снят с производства

5/5
  • Ирина

Дома всегда есть салфетки, эти взяли попробовать. Три слоя ощущаются, не рвутся в руках. Есть лёгкий лосьон, носу комфортнее при насморке. Не сухие, но и не липкие.
    Пачки из 90 листов хватает надолго, а упаковка из трех пачек - очень выгодный вариант.

Достоинства:
    Мягкие, приятные, не рвутся.
  • Віктор

Упаковка паперових серветок "Сніжна панда" Extra Care Lotion з лосьйоном відмінної якості.

Достоинства:
    - Економічна упаковка з 3-х пачок;
    - 90 серветок у пачці;
    - Серветка з 3-х шарів.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Богдан

Якісний товар за адекватний цінник. Приємно, що українського виробництва

• Ольга В***

Дуже м'які серветки, не натирають шкіру.

Достоинства:
    М'які
  • Олександра П***

Серветки з лосьйоном-це справжній мастхев для щоденного догляду. Вони м'які на дотик, водночас залишаються сухими, але з приємним ефектом вологості завдяки лосьйону, три шари, міцні і при цьому дуже ніжні, для мене тактильно вони наче антистрес, я ніколи подібних не бачила.
    Особливо тішить дизайн коробки, стильний і сучасний, а також дуже зручний клапан.
    Радію, що це український виробник, підтримую вітчизняне якісне виробництво!

Достоинства:
    Дуже ніжні, три шари, дизайн коробки та вітчизняне виробництво
    Недостатки:
    Не має
  • Валентина Ш***

Дуже задоволена! Серветки неймовірно ніжні та гладенькі. Підходять не тільки для рук, а й для щоденного, дбайливого догляду за обличчям. При використанні залишають відчуття свіжості на шкірі.
    Рекомендую! Дуже класний продукт.

Достоинства:
    З дійсно відчутним зволожуючим ефектом, зручне пакування, гарна ціна за чудову якість
  • Михайло Л***

Дуже приємні для шкіри обличчя і тіла, якісна упаковка

Достоинства:
    Якість
  • Ліна

Суперові серветки, дуже приємні на дотик та варті своєї ціни

• Родіон М***

Найкращі серветки які в мене були. Трохи дорого за 90 шт в одній коробці. Але дуже якісні.

Достоинства:
    Якість
  • Оксана О***

Справжній порятунок для чутливої шкіри!
    Користуюся цими серветками вже деякий час, і нарешті вирішила поділитися враженнями.
    По-перше, вони неймовірно мʼякі. В сезони застуди моя сімʼя оцінила
    А скоро сезон алергії, то ж взяла ще в запас. Завдяки лосьйону вони на дотик майже як тканина. Це єдині серветки, після яких мій ніс не стає «червоним оленем» навіть після тривалого використання. Шкіра навколо носа та очей залишається спокійною, жодного подразнення.
    По-друге, вони значно ніжніші за всі аналоги, які раніше доводилося купувати (зокрема, порівнювала з популярним Kleenex Balsam — «Панда» мені сподобалася більше).
    Вони не розлазяться в руках, дуже комфортні в користуванні.
    І окремий лайк за упаковку. Дуже зручний клапан, який дійсно працює.
    А колір... - ну це просто любов.
    Однозначно рекомендую всім, хто цінує комфорт і має чутливу шкіру. Це той випадок, коли якість повністю виправдовує ціну.

Достоинства:
    Значно мʼякіші та ніжніше за всі аналоги
  • Віктория Р***

Я дуже задоволена серветками Сніжна панда з лосьйоном! Дитина часто має нежить, і раніше після кількох днів користування звичайними серветками шкіра під носиком ставала червоною та подразненою. З пандою такої проблеми немає-завдяки лосьйону вони ніжні й не натирають шкіру навіть при частому використанні. Ці серветки стали для мене справжнім відкриттям!

Достоинства:
    Суперм'яки, з лосьоном, з багаторазовим клапаном
  • Марина С***

Думала, це просто гарні серветки у красивому боксі, але це зовсім інший рівень!
    Сухі, з легким лосьйоном — шкіра не пече й не лущиться навіть при частому використанні.
    М’які, щільні с приємним ароматом.
    Дуже круті, однозначно варто спробувати!

Достоинства:
    Сухі з ефектом зволоження.
  • Ольга З***

З тих пір, як спробували ці серветки, купуємо лише їх. Вони дійсно дуже м'які і приємні на дотик. Особливо ними комфортно користуватись під час нежитю, тому що навіть при частому користуванні вони зовсім не натирають шкіру в порівнянні з іншими серветками.
    Серветки щільні та міцні, під час використання не рвуться.
    Окремий захват навіть від самої упаковки - приємні кольори і багаторазовий клапан, що добре закривається.
    Презентувала нещодавно ці серветки своєму косметологу - вона залишилась в захваті . Навіть її клієнти почали запитувати, що це за серветки, тому що відчули різницю з попередніми.
    Однозначно рекомендую!

• Олександр

Акційна ціна, зручна упаковка. Серветоки паперові з лосьйоном та три шари.

Достоинства:
    Виробник
  • Надія Л***

Відмінні

Добрий день, Надіє!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що продукція нашого бренду Вам до вподоби.
      Бажаємо приємного використання!