Отзывы покупателей о Органическое успокаивающее крем-мыло для лица и тела Sodasan Лаванда-Ромашка 100 г (4019886190015)
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мило як мило, буду сподіватись що в описі до мила правда і в мене "зволожиться шкіра, насититься вітамінами та навіть зменшиться ранкова припухлість обличчя!"
- Достоинства:
- приємно пахне, добре милиться і змивається
- Недостатки:
- здається кутик мила хтось надкусив)))
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою фіунцію виконує в повному обсязі
- Достоинства:
- В наявності
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив повторно ще одне таке мило. Дуже подобається, що воно не пересушує шкіру і має дуже приємний, насичений смак лаванди. Кому подобається цей запах - беріть, він дуже подібний до натурального, не хімічний. Також вистачає його надовго. Хоч ціна і не дешева, але ціна відповідає якості.
- Достоинства:
- Гарна якість, запах лаванди, надовго вистачає.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Віталій З***
Ти його смакував?
- Роман
Використовував за призначенням. Не знав, що ми знайомі.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мило дуже сподобалося
- Достоинства:
- Гарний тонкій аромат, шкіру не пересушує
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моє улюблене мило. Беру постійно. Вистачає на 2-3 місяці для 2х людей. Тримає форму,не сушить шкіру
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тем кто любит ощущать в руках мыло, отличная находка. Идеальный состав, запах и увлажнение.
- Достоинства:
- состав
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніжний аромат, цупка піна, не пересушує шкіру, не розкисає. Дуже приємно користуватися, обов'язково спробую інші варіанти цієї ж марки
- Достоинства:
- Одно з найкращих твердих мил евер
- Недостатки:
- Ціна, але вона виправдовує якість
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю тверді брускові мила))
Дане мило з гарним ароматом лаванди, гарно піниться, добре очищує шкіру, не стягуючи її. Сподобалося.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не побачила
- Изотов И***Продавец: Rozetka
Органическое крем-мыло Sodasan бережно и эффективно очищает кожу. Имеет приятный аромат. Не подсушивает кожу и не оставляет после себя ощущения плёнки. Мыло смыливается равномерно, не раскисает в мыльнице. Понравился натуральный состав и качество мыла. Расходуется экономно.
- ХристинаПродавец: Rozetka
Мило утворює пишну густу м'яку піну, гарно очищає шкіру, хоч трошки підсушує (але мою шкіру сушать всі тверді мила, та я відразу ж протираю шкіру тоніком і відразу наношу крем). Має доволі сильний аромат лаванди, але не настільки, щоб цей запах не можна було стерпіти.
Не погоджуся з описом - мило не зволожує шкіру і не зменшує ранкову припухлість обличчя, це лише рекламний хід. А зі своє головною задачею - очищенням - справляється на ура, подразнення не викликає. Мене це цілком влаштовує.- Достоинства:
- Добре очищає
- Недостатки:
- Трохи сушить шкіру