Отзывы покупателей о Диван Matro (Sofyno) Гермес Челси 83(21205422)

• Галина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 209. Цвет: Синий

Сподобався, подяка Розетці за дотримання термінів виконання замовлення. Прийшов навіть на 2 дні раніше.

Достоинства:
    Зручно сидіти і комфортно спати
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
      Представник бренду

Доброго дня! Дяуємо за ваш відгук.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 209. Цвет: Капучино

Хороший зручний диван. Привезли в 3х окремих запакованих коробках, самостійно вдалося занести, але краще вдвох. Складання не складне, є підготовлені отвори і набір шурупів і колес, інструкція, деякі кріплення співпадали не точно, але не критично, все зібралось нормально.

Достоинства:
    Безшумний, не твердий, і не занадто м'який. Приємний колір і матеріал.
    Недостатки:
    Деякі кріплення не співпадали з просверленими отворами, не було в комплекті 1 коліщатка з 4, докупили. Деяких шурупів не вистачало. Пару днів був запах текстилю чи чогось такого, потім вивітрилось
      Представник бренду

Дякуємо за зворонтій зв'язок. Вже провели роботу з комплектувальниками. Окремо зазначу, що в цьому дивані незалежний пружинний блок, що забезпечує ортопедичний ефект та диван підходить до щоденного сну.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 209. Цвет: Синий

Пройшло декілька місяців, і можу поділитись враженнями. Диван нереально крутий. Брали сину, для щоденного сну. Має високий зріст, і довжина дивану стала вирішальною. Ця модель не тільки має довше спальне місце, а й ширину 85 см, тобто для щоденного сну можна не розкладати, на ньому дуже зручно спати, і сидіти, величезні подушки під спину створюють додатковий комфорт. Він ідеальний!

Достоинства:
    Комфортний, великий
    Недостатки:
    При складанні були деякі моменти не відповідності інструкції, але швидко вирішуються
  • Еліна Б***

Супер! Не нарадуюсь!

Достоинства:
    Отличный

• анна

ДОБРЫЙ день. Подскажите пожалуйста, если не затруднит. Как на сегодня, довольны диваном Гермес? И какая у него основа. На картинке одна фанера и брусок дерева
      Буду благодарна за ваш отклик

Представник бренду

Доброго дня основа дивану покет спринг та ППУ

• Еліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 209. Цвет: Синий

Сказать что я довольна диваном- ничего не сказать! Качество,расцветка,ткань,жесткость,вид в интерьере- просто супер! Рекомендую!!Доставка 2 дня!)

Достоинства:
    Одни преимущества!
    Недостатки:
    Нет!
      Представник бренду

Доброго дня . Дякуємо за высоку оцінку продукції нашої компанії ! Мы раді, що ви залишились задоволені нами! .

• Виктор И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Ширина: 209. Цвет: Синий

Брали для гостей, для разлаживания по случаю

Достоинства:
    Отличный ортопедический матрас
    Недостатки:
    Выкатывается на колесиках, испортит пол
      Представник бренду

Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс. Дякуємо що звернули на це увагу.

• Тимур М***

Представник, ти мав би написати замінемо на каучукові колесчатка біль широкі, щоб навантаження розподілялось і не псувало ло підлогу. Вдосконалення це пе по вас...