Отзывы покупателей о Комплект для уборки Logan Solar

Оценка пользователей 4.77/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  Позитивні — 82%, нейтральні — 10%, негативні — 8%
    Клієнти вважають комплект для прибирання Logan Solar ідеальною покупкою для дому, що значно полегшує та прискорює процес миття підлоги. Особливо відзначають якість матеріалів, продуману систему віджиму, компактність і зручність використання. Головні переваги на думку користувачів — чистота без потреби намочувати руки, гарний результат прибирання, компактне та зручне відро, міцна швабра. Деякі покупці скаржаться на складність догляду за відром, швидке зношення мопа та дрібні ергономічні недоліки, однак більшість відгуків позитивні. Загалом товар рекомендують тим, хто цінує якість і комфорт під час прибирання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена

Перед покупкой очень долго пользовалась обычной шваброй с мочалкой, но в какой-то момент заметила плесень в месте крепления и поняла, что пора менять.
    Сначала цена показалась довольно высокой, но после использования могу сказать - это настоящая находка, особенно если у вас дома линолеум и плитка.Швабра очень удобная, хорошо собирает грязь и волосы, легко отжимается, а руки вообще не нужно мочить. Уборка стала намного быстрее и приятнее.
    Отдельно понравилось, что насадку легко промывать и всё выглядит более гигиенично по сравнению с обычными швабрами.
    Пока что покупкой очень довольна, ни разу не пожалела о потраченных деньгах.

Достоинства:
    Удобная, хорошо моет плитку и линолеум, руки остаются сухими, легко отжимается, насадка быстро моется, уборка стала намного быстрее и комфортнее, качественная конструкция.
    Недостатки:
    Не нашла

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Дарина

Чудова швабра, дуже задоволена, перед цим була схожа, але дешевша, то це небо і земля по всім моментам

Достоинства:
    Довга ручка, навіть трохи задовга(я 170см), хороший моп(в коплекті 2), пластик міцний, гарно вижимає, добре збирає пил (потрібно рухати швабру вісміркою щоб не залишалося на підлозі)
    Недостатки:
    Невиявила
  • Анастасія Л***

Гарна і візуально і за функціоналом швабра. Якісно зроблена, зручно все мити нею, не залишає розводів.

Достоинства:
    Не потрібно мочити руки
    Недостатки:
    Треба запам'ятати в яку сторону вона складається

• Лиманська Н***

Дуже зручний і якісний комплект для прибирання.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявлено.

• Наталія К***

Не рекомендую.

• Виктория О***

Очень хорошая покупка, довольна этим набором и заказала вторую маме. Швабра отлично справляется, не оставляет разводов и очень экономит время, ещё можно стены помыть, это прямо находка.
    Единственный минус, я бы с удовольствием докупила ещё одну секцию рукоятки, т.к. рассчитана на маленький рост.

• Ирина К***

Замовила собі цю помічницю , і кожен раз коли мию поли я в захваті і дуже шкода що не придбала її раніше

Достоинства:
    Зручна ,компактна на всі
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Дарина

Швабра в цілому сподобалась. По міцності звісно не leifheit, але завдяки цьому вона легка, руки не напружуються так сильно. Суттєвий для мене мінус це довжина. Навіть з моїм зростом 157 вона для мене закоротка і додаткові ланки не продаються, щоб її подовжити.
    Хочу відмітити моп, він чудово справляється і не залишає розводи навіть на глянцевій плитці.
    В цілому рекомендувала б, але точно не тим, хто вище за 160 см)))

Достоинства:
    Руки не забруднюються. Гарний моп.
    Недостатки:
    Коротка довжина швабри. Вода розливається під час віджимання.
  • Тетяна К***

Беру вже другий такий комплект для тераси! Дуже задоволена якістью і раджу його всім знайомим!

Достоинства:
    Якість, комплектація, ціна, колір

• Тетяна Т***

Вона найкраща

• Юлія Ч***

Все підійшло. Дякуємо за гарний товар.

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Відсутні

• Наталія Ц***

Дуже крутезний комплект для прибирання! Миття підлоги для мене було завжди в напряг....а тут я стала набагато частіше мити підлогу))) бо дійсно дуже зручно і легко. Стару швабру відвезла на дачу....а тепер думаю що ні.... треба такий самий комплект і для дачі! Раджу!!

Достоинства:
    Крутезний!
    Недостатки:
    Не має

• Ірина Р***

Сама швабра зручна, але після миття цими мопами залишається ще більше бруду, який після висихання підлоги ще і підмитаю. Навіть після декількох протирань є бруд. Таке враження що моп просто залишає частини тканини

Достоинства:
    Зручно
  • Лідія Г***

Протестувала чудо комплект.Все супер.Єдине, я думала, що чиста і грязна вода будуть окремо.А так все надійне, міцне

• Іван К***

Ну просто ідеал, побачимо чи прослужить довго…

• Юрій

Дружина сказала що це скарб.

• Тетяна А***

Комплект сподобався.

Достоинства:
    Комплект сподобався.
    Недостатки:
    поки не знайшла

• Рузана К***

все добре

• Євгенія Л***

Очень понравился комплект! Не ожидала,что будет настолько удобная швабра. Легкая, хорошо собирает пыль и грязь,даже в труднодоступных местах. Отдельный плюс - ведро с системой отжима,очень удобно,руки всегда сухие и чистые)
    Насадка мягкая,хороши впитывает воду,после мытья полы чистые и без разводов. Уборка с ней стала намного быстрее и проще.
    Пользуюсь с удовольствием. Покупкой очень довольна,однозначно рекомендую

Достоинства:
    Легкость

• Лілія К***

Дуже гарна якість
    Останнім часом мила підлогу пароочисником
    Тепер ця пара його замінила

Достоинства:
    Якість

• Виолетта В***

Дуже подобається швабра..Миє без розводів.

• Ганна С***

Довго обирала набір серед десятка різних видів, форм і вартостей. Зупинилась на цьому, спираючись на відгуки і жодного разу не пошкодувала! Зручне і компактне відро, яке не займає пів хати. Зручна форма швабри, дістає там де жодна попередня не діставала. Кольори не яскраві, комплект ідеально вписався в мою чорно-білу вбиральню. Надіюсь, прослужить довго.

Достоинства:
    Та одні переваги
    Недостатки:
    Жодних

• Олена К***

Доставили дуже швидко. Сам набір виготовлений з якісного пластику. Швабра має металеву ручку. Нічого самовільно не складається і не відкручується в процесі миття. Об'єм відра не замалий і не надто великий.
    Ганчірка надійно кріпиться на липучку. Є додаткова ганчірка.
    Єдине, миюча плверхня складається вердикально тільки з однієї сторони, але це суттєво не впливає на якість промивання ганчірки. Бачила, що вже є такі швабри з двостопоннім складанням.

Достоинства:
    Практично ідеальний
    Недостатки:
    Миюча поверхня складається тільки на одну сторону.

• Тетяна Ф***

Все супер.
    Зручне.

Достоинства:
    Добре миє.
    Добре тримається ганчірка на швабрі.
    Є запасна ганчірка.
    Рекомендую!

• Альона Н***

Дуже зручний набір. Користуємось вже рік, ніяких нарікань немає.

Достоинства:
    Класний віджим, зручно користуватись.
    Недостатки:
    Немає)

• Інна С***

Задоволена на 100%

Достоинства:
    Зручно мити, гарний віджим.

• Наталия К***

Дуже зручний у використанні.

Достоинства:
    Компактний, зручний, естетичний вигляд.

• Марія Т***

Очень качественная швабра

• Ольга О***

• Марьяна Х***

Пишу коментар після трирічного користування. Відро стійке, швабра хороша, моп доьаго служить. Найбільша «катастрофа» - це важкодоступні місця у відрі. Чим тільки не мила, і вушними паличками, і зубними щітками, не можливо повністю затрати бруд (((. З часом від відра тхне як від брудних шкарпеток. Тому і заміна. Почтавмла би ** зірочки, але після довгих пошуків заміни, купила знову це відро).

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок.

• Лізок

Пароочисником може? Одразу і продезінфікує

• Карина Ч***

Кисневий порошок справиться з такими забрудненнями

• Ольга

Зручна швабра, руки лишаються чистими. Віджимає гарно. Об'єму відра вистачає на квартиру 40м.кв.

Достоинства:
    Зручна

• Андрей Г***

Рекомендую. Дуже гарна і зручно використовувати для прибирання

Достоинства:
    Дуже зручна у використанні
    Недостатки:
    Не має

• Євгенія В***

Купувала мамі. Вона дуже задоволена. Гарна якість.

Достоинства:
    Чудова річ для дому.

• Екатерина О***

Отличный комплект. Сначала правда было непонятно зачем сбоку "дырка" и в обоих отделах так туго входит швабра, прям прилагать усилия приходилось а потом стало ясно: это чтоб за 2 движения была сухая насадка)) По сути вставляешь в wash смачиваешь, затем вытягивая уже отжимается все лишнее а потом второе движение вставить в dry и вытаскиваешь уже почти сухой моп) А отверстие чтоб хранить удобнее было не засовывая ни в один из отделов. Моет отлично, без особых усилий пол сияет. Скручивается вроде тоже надёжно, ничего не болтается. А между ручкой и рабочей поверхностью как будто ещё и доводчик стоит, сама складывается когда от пола отрываешь)) Насадки (мопы) качественные, уже раньше пользовалась такой шваброй так тут хоть цена и кусается но своих денег стоит. Надеюсь послужит долго. Рекомендую.

Достоинства:
    Качество сборки и комплектующих, запаска в комплекте, лёгкость в эксплуатации
    Недостатки:
    Цена)

• Тетяна Г***

Це найкраща швабра! Рекомендую

• Людмила Н***

Придбала цю швабру з автоматичним вертикальним віджиманням — і це просто знахідка для прибирання! Віджим працює ідеально: достатньо одного легкого руху, і насадка майже повністю суха, без зайвих зусиль. Швабра дуже зручна, маневрена, легко проникає під меблі та в кути. Якість матеріалів приємно здивувала — нічого не люфтить і не скрипить. Прибирання стало набагато швидшим і навіть приємним.
    Однозначно рекомендую тим, хто хоче менше клопоту та більше ефективності під час вологого прибирання!

Недостатки:
    не виявила