- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Немає ефекту. Баночка не герметична. Клейка речовина, не освіжаюча. Розчарована
Сподіваюсь нема побічних- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Анно, дякуємо за ваш відгук Нам прикро, що ви не помітили бажаного результату після використання сироватки. Хочемо зазначити, що цей засіб працює за принципом оптичної корекції відтінку — він нейтралізує жовтизну завдяки фіолетовому пігменту та дає візуальний ефект освітлення, але не змінює природний колір емалі назавжди. Вираженість результату може залежати від індивідуального відтінку зубів і регулярності використання.
Щодо герметичності упаковки — будь ласка, напишіть нам на сторінку виробника, щоб ми могли перевірити ситуацію та запропонувати рішення
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар не відповідає опису бо це косметика для шкіри
- Достоинства:
- Поняття немає
- Недостатки:
- То не відбілювач
- Гість
так а на упаковці і самому засобі що написано?
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скільки цікавих коментарів і ніхто даже не написав що то взагалі ніякій не відбілювач і в описі помилка хто не вірить провірте в неті що то таке
- Достоинства:
- Недостатки:
- То не відбілювач зубів
- Женя
так а що це тоді?
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ми з чоловіком не помітили ефекту після першого використання. Чутливість зубів не підвищилась.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дозатор не работает. Банка не в пленке , ощущение что разливают в подвале по баночкам .
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Никакого эффекта, впечатление как почистить зубы обычной пастой, освежает но того отбеливания даже кратковременного не увидела совсем. Деньги на ветер
Добрий день, Дар'є! Дякуємо за відгук. Дуже прикро, що сироватка не виправдала ваших очікувань. Ефект засобу може відрізнятися залежно від природного відтінку емалі.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніякого ефекту зовсім немає! Ті люди, що отримали якийсь ефект, пишуть, що тримається він до двох годин, чи до першої чашки кави... Таке треба писати в характеристиках, а то чимось схоже на шахрайство.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Немає ніякого ефекту
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Юзаю десь тиждень, ну що сказати да зуби біліші і не стали чутливими до холоду чи солодкого, як після відбілювання в стоматолога.
- Достоинства:
- працює
- ЗояОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно працює. Користувалася всього 2 рази, бо отримала тільки вчора, але зуби помітно біліші. Смак приємний, користуватися легко.
- Михайло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не очікував такого результату, але сироватка справді працює. Зуби стали білими, як у рекламі. Плюс, дуже зручний флакон і формат сироватки більше сподобався за вибілюючі смужки.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
був скептично налаштований, але сироватка дійсно відбілює зуби.