- Віто Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 108
Придбав на додачу до «сомат все в одному», до слова ті теж чудово справляються. Але ці краще справляються на режимах 20-30 хв.
Якщо не помиляюсь, на інструкції теж написано що підходять для коротких режимів і низьких температур. Можливо в тому числі через те що в пакетику щось більш схоже на порошок, і плівка швидко розчиняється. Посуд до скрипу)
Запах посуду після миття приємний, не хімозний. Загалом - питань немає, буду замовляти ще.- Достоинства:
- Ідеально
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВіто, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 108
Додою ще фото…вигідно купувати такою кількістю
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Найкраща фірма
Миє чудово
Немає різкого запаху
Представник постачальникаАлiна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Климюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Відмінно миє! Раджу
- Достоинства:
- Вимиває стійкий жир
- Недостатки:
Представник постачальникаОлексій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 108
Супер капсули, відмивають все і блиск неймовірний)
- Достоинства:
- Зручність
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- ОлександрПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Хороші капсули, добре відмивають, немають різкого запаху і нелишають розводів.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаОлеся, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Євгенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Купила спробувати, бо користувались Сомат Голд, потім вирішили спробувати іншого виробника і врешті знову повернулись до Сомат. Тепер для миття скла- тільки Exellence. Вимило до характерного "рипіння"-ідеально. Для щоденної мийки посуду - дорогувато. Але задоволена. Купуватиму ще. Дякую.
- Достоинства:
- Ідеально вимиває скляний посуд
- Недостатки:
- Дещо дорогувато
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
На сегодня из всех таблеток, что я пробовала- эти лучшие. Однозначно буду брать ещё.
Я запускаю посудомойку раз в 2, а иногда и 3 дня - отмывает всё. И запах химии быстро выветривается с посуды.- Достоинства:
- Хорошо отмывают
- Недостатки:
- Не нашла
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 108
Супер капсули
Улюблені. Бо крім того що миє посуд ще і доглядає за посудомийкою, тому це дуло вигідно
Зручна упаковка
Також плюс що капсули добре розчиняються в воді
Представник постачальникаАнна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Найкращі капсули ! Купую їх постійно - влаштовує абсолютно все: і відсутність їдкого запаху і гарне миття!
- Достоинства:
- Гарне миття!
Представник постачальникаАліна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Купила якось випадково по акції.У відгуках читала,що гарно миє на недовгих програмах.Дійсно.Зараз мию на програмі 90 хв і все чисте.В мене компактна посудомийка.Взяла вже другий раз.
- Достоинства:
- Гарно миє на недовгій програмі.Просто кидаю на дно посудомийки .
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуНаталія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Найкращі
Представник брендуДіана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
миє так само добре як і дешевші варіанти
- Достоинства:
- Миє нормальне
- Недостатки:
- якщо чесно то по якості не краще ніж більш дешеві варіанти цього ж бренду
Представник постачальникаОлег, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Найкращі капсули для миття посуду!!
Представник постачальникаВіктор, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Найкращі капсули із усіх, які використовувала
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Чернявська Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Дуже задоволена цими капсулами, посуд після миття ідеально чистий, запаху не має. Раніше користувалась фініш (капсули). Напевно ці трохи кращі, що відсутній запах капсул на чистому посуді
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ІринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Капсули чудові, добре відмивають, майже не залишають запаху
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Користуюсь вже не перший рік, раніше брала фініш, то різниця і в ціні і в якості велика
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаОксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Приємний запах, чудовий результат від мийки. Рекомендую, одні з найкращих капсул на ринку!
- Недостатки:
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Л***
Одні з найгірших з представлених на ринку!
Навіть дешевша версія цього виробника краще справлялася (брала ще до війни).
Найгірші таблетки, що купувала для посудомийних машин.
- Світлана К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Чудові капсули! Користуюсь лише ними, будь який бруд дуже гарно прибирає
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає зовсім
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- вікторія р***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Посудомийками користуюся вже понад чверть століття, була ЗануссіҐ зараз Бош, але мийний засіб завжди один той же самий - Сомат. Колись майстер порадив :"І посуд буде вимитий, і машинка доглянута" Так ! є. Виймаю посуд - і тарілки, 1 каструлі - все чисте, блистить, Як кажуть, аж скрипить. Особливо скляний посуд! Немає розводів, плям. Виробник постійно удосконалює продукцію. Зараз дуже зручно, що все в одному. Таблетка чи капсула миє, ополіскує, надає блиск, аромат, містить сіль. Нещодавно з'явилися розчинні капсули. Моя машинка їх прийняла миттєво. Хоча я консервативна. Перестраховуюся Зайвої чистоти не буває. Тому й сіль Сомат насипала у спеціальне відділення, й мийний засіб для машинки (теж Сомат) використовую. Як споживач вдячна!
- Достоинства:
- ч истий посуд
- Недостатки:
- не бачу
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Найкращі капсули, користуюсь давно, запах ледь відчутний, приємний.
- Достоинства:
- Якісно миють
- Недостатки:
Представник постачальникаЯна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир О*** ТрохименкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Чудова якість
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Одні з найкращих капсул для посудомийної машини. Після них не залишається розводів, немає запаху засобу. Завжди все гарно відмивається, навіть при низьких температурах. Також немає проблеми з тим що капсула не до кінця розчиняється, як буває в інших засобах
- Достоинства:
- Ефективність, немає запаху, є ополіскувач в капсулі
Представник постачальникаАнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Дарія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 108
Тільки спробувала.
- Достоинства:
- Якісно миє
- Недостатки:
- Трохи запах, але не так сильно.
Представник постачальникаДарія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Дуже круті ці капсули, дуже якісне миття з ними, відмиває застарілий жир, запах супер, не залишають розводи, одним словом ЯКІСТЬ. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісне миття, запах, не залишають розводи
- Недостатки:
Представник постачальникаЯна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Користуюсь Somat Excellence 5-в-1 вже деякий час, і результатом дуже задоволений. Таблетки ефективно відмивають посуд навіть від складних забруднень, не залишаючи розводів. Посуд блискучий і чистий без додаткового полоскання. Зручна упаковка на 54 штуки вистачає надовго, що теж є плюсом. Однозначно рекомендую для щоденного використання!
- Достоинства:
- Чистий посуд без розводів
- Недостатки:
Представник постачальникаНікіта, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Отримала товар дуже швидко.
Капсули добрі, запах трішки нагадує пральний порошок, в тому що все разом, як написано 5 в 1)
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Хороші капсули за відносно невисоку ціну. Гарно справляються з своєю роботою. Не має сильного хімозного запаху. Купуватиму знову як закінчаться
Представник постачальникаАльона, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Роксоляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Ціна і якість відповідають- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
Представник постачальникаРоксоляна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Г***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 108
Рекомендую всім
Посуд неймовірно чистесенька.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Досить гарний результат
- Достоинства:
- Гарно вимився посуд
Представник постачальникаРоман, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Ігор К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Користуюсь постійно. пробувала інших виробників, але для мене ці фаворит. відмиває все, сковорідки блищать і келихи теж, і ціна відмінна для такої кількості, на розетки завжди найнижча ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаІгор, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Немає неприємного запаху
- Достоинства:
- Гарно відмивають посуд
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Рекомендую дані капсули, гарно відмивають посуд, навіть якщо він стоїть по 2-3дні чекає миття в посудомийці. А якщо по акції то і ціна виходить норм.
Представник постачальникаМикола, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!