Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор подушек Sonex Basic Priceless Стеганых Антиаллергенных 50x70 2 шт (SO102466) (2000015806442)

Оценка пользователей 4.54/5
  • AI аналіз відгуків
    99 відгуків:  приблизно 70% позитивних, 20% негативних, 10% нейтральних
    За результатами аналізу відгуків, покупці здебільшого задоволені подушками SONEX: хвалять їхню зручність, м’якість і ціну, відзначають достатню кількість наповнювача, можливість самостійно регулювати висоту і швидку доставку. Разом з тим, доволі багато користувачів скаржаться на втрату форми і зниження пружності через декілька місяців використання — для регулярного сну подушки підходять не всім. Декілька нарікань стосуються запаху, якості швів та розміру, який не завжди відповідає заявленому. Проте більшість сходиться, що «за цю ціну» — хороший вибір для непримхливих користувачів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушки в експлуатації з першого дня отримання - нарікань не має

Достоинства:
    Можливість прання та додавання набивки

Доброго дня !
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Сон з цією подушкою одне задоволення

• Юлия О***

Гарно

• Оксана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Зручні, не збиваються. Користуємося більше півроку - нарікань немає.

Достоинства:
    Ціна -якість
    Недостатки:
    Не помітили

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Сдулись обе подушки. Срок службы был где-то полгода.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що подушка не виправдала Ваші очікування. Звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання.

• Наталя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Нам сподобався набір разом з ковдрою. Ковдра легка , але тепла. Подушки дуже комфортні.

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Немає.

• Андрій

В наборе две. Через три месяца уже меняю на следующую. Сдулась :(

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

На початку м'яка і об'ємна, тримає форму, через 6 міс. тільки на смітник. Як пише продавець під одним із відгуків "мають свій природний термін служби, який зазвичай становить 6-12 місяців" краще написали б це в описі товару а не під відгуками як виправдання.

Достоинства:
    немає, якщо мова відносно конкурентів
    Недостатки:
    суцільний

Доброго дня!
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Шкода, що подушка не виправдала Ваших очікувань.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

За 9 місяців збилися абсолютно, стали плоскими. Розподіляється не рівномірно, збилися дуже швидко.

Достоинства:
    Можна регулювати висоту виймаючи наповнювач.
    Недостатки:
    Швидко збиваються, повернувши весь наповнювач, все одно вона плоска.

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
      Подушки з даним наповнювачем (100% ПЕ) мають свій природний термін служби, який зазвичай становить 6-12 місяців. Це нормальна характеристика синтетичних волокон, адже вони з часом можуть злежуватися та втрачати об’єм. Їхній ресурс відрізняється від подушок із пам’яттю форми, натуральних наповнювачів чи високощільних матеріалів, які зберігають форму довше.
      Також важливо враховувати умови прання та використання. Прання при високих температурах, сильному віджимі або частіше, ніж рекомендовано, може прискорити злежування наповнювача. Делікатний режим прання, щадна температура, ретельне висушування та регулярне збивання допомагають подовжити термін експлуатації.
      Крім того, є можливість окремо придбати наповнювач - щоб ви могли донаповнити подушку, повернувши їй потрібну висоту та об’єм, або повністю замінити наповнення, якщо хочете оновити подушку без купівлі нової.

• Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Нормальні подушки за свій кошт, набивка середня, півроку спимо вже, деформації не має

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушки супер, спав як дитина, якість мені сподобалося. Доставка швидко. 100/100.

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Продавець швидко оформиа та відправив.Прийшли надійно запаковані,без пошкоджень,надійна застібка,гарна тканина та наповнювач,який при першій стірці незібється.Рекомендую,як на подарунок так і для власного використання))).

Достоинства:
    Швидке оформлення та відправка,все отримала наступного дня.
    Недостатки:
    Немає.

• Світлана К***

Все якісне

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

За місяць перетворилися на млинці

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вас не влаштувала якість нашої подушки. Маємо зазначити, що наші подушки мають застібки та висота подушки регульована, Ви маєте можливість придбати наповнювач окремо аби замінити його. Також звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання. З повагою компанія SONEX.

• Микита Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Гарні подушки, м,які і в одночас пружні

Доброго дня !
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.

• Юлія С***

Подушками дуже задоволені

• Ольга К***

Супер подушки, дякую)

Достоинства:
    Не сильно м'які,не сильно тверді, те що треба.

Доброго дня !
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі (подушки), дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.

• Ярослав Б***

Все окей рекомендую.

• Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушки суперові беру не перший раз

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Замок слабкий але пітжали і все ок

• Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушки дуже гарні та якісні

Достоинства:
    М'які

• любов в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушки зручні та м'якенькі. Користуюсь декілька місяців і задоволена

• Алла Л***

Суперові

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Прийшли шарні на вигляд подушки,напхані добре всередині,м'які,чисті. 2 міс користування і здулись. Прийшлося докупляти наповнювач.

Достоинства:
    Недостатки:
    Здулись

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вас не влаштувала якість нашої подушки. Звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання.

• Владимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Удачная полнота набивки и качественный материал

Достоинства:
    Оптимальный размер
    Недостатки:
    Нет запасного чехла, для смены
  • Магдалина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Доставили швидно, подушки мякі та приємні на дотик

• Хлян В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Не пройшов і рік часу користування подушками, вони збились в клубки. Подушки можна викидати. Але за такі гроші нічого не дивно.

• Алена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Хороші подушки , пухкенькі)

Достоинства:
    Швидко
  • Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушки на вигляд дуже класні, але якість бажає кращого. На 2 день користування сплюснулися.

Достоинства:
    Вигляд
    Недостатки:
    Неякісні
  • Юлія З***

Купували по акції. Нам подобаються

Достоинства:
    Можна регулювати наповнення під себе) ціна)
  • Віталій Л***

Подушка супер,за такі гроші

• Спартак А***

Добре

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Прекрасно. Саме те що треба. Як раз з одіялом. Одіяло правда куплялось окремо, теж зі знижкою.

Достоинства:
    Пасують до багатьох одіял. Можна зробити комплект на свій смак.
    Недостатки:
    Поки нема
  • Анна П***

Суперові подушки.

• Григорий М***

М‘які, зручні

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Легенькі та мʼякесенькі.Я задоволена покупкою

Достоинства:
    Можна випрати без наповнювача.
  • Віталій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушки нормальні за свою ціну.
    Проте фактичний розмір не 700*500, а 600*400

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Фактиний розмір 600*400