- AI аналіз відгуків99 відгуків: приблизно 70% позитивних, 20% негативних, 10% нейтральнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки в експлуатації з першого дня отримання - нарікань не має
- Достоинства:
- Можливість прання та додавання набивки
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Сон з цією подушкою одне задоволення
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Гарно
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Зручні, не збиваються. Користуємося більше півроку - нарікань немає.
- Достоинства:
- Ціна -якість
- Недостатки:
- Не помітили
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Сдулись обе подушки. Срок службы был где-то полгода.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що подушка не виправдала Ваші очікування. Звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання.
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Нам сподобався набір разом з ковдрою. Ковдра легка , але тепла. Подушки дуже комфортні.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
- Немає.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
В наборе две. Через три месяца уже меняю на следующую. Сдулась :(
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
На початку м'яка і об'ємна, тримає форму, через 6 міс. тільки на смітник. Як пише продавець під одним із відгуків "мають свій природний термін служби, який зазвичай становить 6-12 місяців" краще написали б це в описі товару а не під відгуками як виправдання.
- Достоинства:
- немає, якщо мова відносно конкурентів
- Недостатки:
- суцільний
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Шкода, що подушка не виправдала Ваших очікувань.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
За 9 місяців збилися абсолютно, стали плоскими. Розподіляється не рівномірно, збилися дуже швидко.
- Достоинства:
- Можна регулювати висоту виймаючи наповнювач.
- Недостатки:
- Швидко збиваються, повернувши весь наповнювач, все одно вона плоска.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за ваш відгук!
Подушки з даним наповнювачем (100% ПЕ) мають свій природний термін служби, який зазвичай становить 6-12 місяців. Це нормальна характеристика синтетичних волокон, адже вони з часом можуть злежуватися та втрачати об’єм. Їхній ресурс відрізняється від подушок із пам’яттю форми, натуральних наповнювачів чи високощільних матеріалів, які зберігають форму довше.
Також важливо враховувати умови прання та використання. Прання при високих температурах, сильному віджимі або частіше, ніж рекомендовано, може прискорити злежування наповнювача. Делікатний режим прання, щадна температура, ретельне висушування та регулярне збивання допомагають подовжити термін експлуатації.
Крім того, є можливість окремо придбати наповнювач - щоб ви могли донаповнити подушку, повернувши їй потрібну висоту та об’єм, або повністю замінити наповнення, якщо хочете оновити подушку без купівлі нової.
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Нормальні подушки за свій кошт, набивка середня, півроку спимо вже, деформації не має
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки супер, спав як дитина, якість мені сподобалося. Доставка швидко. 100/100.
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Продавець швидко оформиа та відправив.Прийшли надійно запаковані,без пошкоджень,надійна застібка,гарна тканина та наповнювач,який при першій стірці незібється.Рекомендую,як на подарунок так і для власного використання))).
- Достоинства:
- Швидке оформлення та відправка,все отримала наступного дня.
- Недостатки:
- Немає.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Все якісне
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
За місяць перетворилися на млинці
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вас не влаштувала якість нашої подушки. Маємо зазначити, що наші подушки мають застібки та висота подушки регульована, Ви маєте можливість придбати наповнювач окремо аби замінити його. Також звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання. З повагою компанія SONEX.
- Микита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Гарні подушки, м,які і в одночас пружні
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушками дуже задоволені
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Супер подушки, дякую)
- Достоинства:
- Не сильно м'які,не сильно тверді, те що треба.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі (подушки), дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Все окей рекомендую.
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки суперові беру не перший раз
- Достоинства:
- Недостатки:
- Замок слабкий але пітжали і все ок
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки дуже гарні та якісні
- Достоинства:
- М'які
- любов в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки зручні та м'якенькі. Користуюсь декілька місяців і задоволена
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Суперові
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Прийшли шарні на вигляд подушки,напхані добре всередині,м'які,чисті. 2 міс користування і здулись. Прийшлося докупляти наповнювач.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Здулись
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що Вас не влаштувала якість нашої подушки. Звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання.
- Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Удачная полнота набивки и качественный материал
- Достоинства:
- Оптимальный размер
- Недостатки:
- Нет запасного чехла, для смены
- Магдалина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Доставили швидно, подушки мякі та приємні на дотик
- Хлян В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Не пройшов і рік часу користування подушками, вони збились в клубки. Подушки можна викидати. Але за такі гроші нічого не дивно.
- Алена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хороші подушки , пухкенькі)
- Достоинства:
- Швидко
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки на вигляд дуже класні, але якість бажає кращого. На 2 день користування сплюснулися.
- Достоинства:
- Вигляд
- Недостатки:
- Неякісні
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купували по акції. Нам подобаються
- Достоинства:
- Можна регулювати наповнення під себе) ціна)
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка супер,за такі гроші
- Спартак А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Добре
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Прекрасно. Саме те що треба. Як раз з одіялом. Одіяло правда куплялось окремо, теж зі знижкою.
- Достоинства:
- Пасують до багатьох одіял. Можна зробити комплект на свій смак.
- Недостатки:
- Поки нема
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Суперові подушки.
- Григорий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
М‘які, зручні
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Легенькі та мʼякесенькі.Я задоволена покупкою
- Достоинства:
- Можна випрати без наповнювача.
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушки нормальні за свою ціну.
Проте фактичний розмір не 700*500, а 600*400- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Фактиний розмір 600*400