- Инна К***Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Первые дни не удобно было спать так как она большая, но потом просто вынула немного наполнителя и всё отлично, потом добавлю когда уляжется)) всё нравится , качественный материал и наполнитель , мне понравилась больше чем MirSon и Sei Design, просто дома есть подушки и ихней фирмы.
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня Інна. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Подушка-знахідка для тих, хто любить великі та високі подушки! Купила чоловікові, так як йому подобаються саме такі! Якісна та класна!
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Гарна подушка
- Достоинства:
- М'яка
- Недостатки:
- Не виявив
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
покупкою задоволена, подивимся як буде в експлуатації.
- Достоинства:
- Подушка на вигляд якісна, висока та пружна, підійде для тих хто любить високі та пружні подушки, набита наповнювачем добре. Ніяких сторонніх запахів немає.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Придбала цю подушку з овечої вовни в описі 80 відсотків вовна. Набита якісно висока. Є замочок можна розпушити чи прибрати кульки. Жорстка хто любить м'якість то ця подушка не підійде. Пружна , потрібно привикнути . Висота 18 см. Співпадає опису.
- Достоинства:
- Добре наповнена, замочок, якісний чохол. Висота 18 см,все як в описі.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Подушка чудова. Доставили швидко, в вакуумній упаковці. Гарно набита наповнювачем, якісно зшита, вовна - дуже тепла і приємна. Час покаже чи буде збиватися наповнювач, за місяць користування ніяких нарікань і претензій. Задоволена товаром, рекомендую!
- Достоинства:
- Вовна
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Объемные и удобные подушки из натуральной шерсти!
Средней плотности!
Лёгкие по весу!- Достоинства:
- Шерсть!
- Недостатки:
- Нет!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Велика, пружина, гарно наповнена. Час покаже як швидко деформується або зіб'ється
- Достоинства:
- Велика
- Татьяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Щільно наповнена. Як по мені - то трохи забагато. Хто любить високі пружні подушки - тому підійде . Але є карманчик , можна зменшити кількість наповнювача
- Достоинства:
- Якісно виконана , красива тканина напірника, з підкладкою , доступ до наповнювача
- Недостатки:
- Не бачу
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Подушки отличные! Большое спасибо!!!
- Достоинства:
- Очень удобные.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Подушка мяка та зручна, дуже сподобалася, дякую.
- Достоинства:
- Зручна, швидка доставка
- Роксоляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Підпалила трішечки наповнювача і чим ви думаєте пахне правильно звичайним нафтопродуктом
- Достоинства:
- Подушки туго набиті можете відібрати і підігнати під себе
Добре збиваються
Гарна картинка з овечками - Недостатки:
- Така сама вовна як лебединий пух
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. В описі про склад подушки вказано : Наповнювач ЧОХЛА 80% овеча вовна, 20% ПЕ, та Наповнювач самої ПОДУШКИ : 100% поліефірні кульки AirFill. Тому, будь ласка, уважно читайте опис товару. З вовни на подушці тільки чохол, наповнення поліефірні кульки AirFill, тому вони не мали запаху вовни.
З повагою компанія SONEX.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купляла подушку два місяці назад. Спочатку все супер далі зменшилась пружність наповнювач збився. Прийшлося відбирати наповнювач з іншої подушки добавляти. А взагалі неякісний наповнювач, чохол якісний .
- Достоинства:
- Якісний чохол, карман для регулювання наповнювача.
- Недостатки:
- Неякісний наповнювач , збивається через два місяці
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Нам дуже шкода, що набір антиаллергенних подушка Sonex SimpleWool из шерсти 50х70 см не справила на Вас враження. Якість пошиву та наповнення подушки перевіряється нашими спеціалістами тому наразі відповідають стандартам якості. Для приємного комфортного відпочинку можна додати наповнювач для подушок Sonex AirFill 500 г (SO102173) ссылкаце поліефірне волокно являє собою м'які пухнасті кульки, які застосовуються для наповнення подушок. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!
- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Через месяц сбилась и нечего от той подушки не осталось…
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сбилась
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Для приємного комфортного відпочинку можна додати або замінити наповнювач для подушок Sonex AirFill 500 г (SO102173) ссылкаце поліефірне волокно являє собою м'які пухнасті кульки, які застосовуються для наповнення подушок. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Руслана Г***Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Відмовилась від замовлення. Прийшла подушка розпакована та грязна.
- Алена С***Продавец: O.S. Размер: 50x70
- Достоинства:
- не наблюдали
- Недостатки:
- ПРИЧЕМ тут часы!!!!!!!!!!! я заказала подушку за 246 грн! - ждала ее неделю - товар так и не пришел - ВЫ непорядочные продавцы и работаете с нарушением правил - товар продается по выставленной цене - даже не перезвонили!!! Не советую никому с вами сотрудничать
- Продавец O.S
Шановний клієнт про які часи йде мова?
- Алена С***
Замовлення от 17.08.22 - ПРО ЦІ ЧАСИ і можно було не блокувати свое питання, якщо бажали отримати відповідь - ЦЕ замовлення - Ви "не соизволили" відправити - не раджу ВАС як продавця - Ви поступили не чесно!
- Алена С***Продавец: O.S. Размер: 50x70
Переглянувши товар - зрозуміло чомй не відправили - продавець підвишил ціну - це дуже не порядочно - не рекомендую !!!!
- Достоинства:
- не наблюдали
- Недостатки:
- Товар не пришел
- Продавец O.S
Шановний клієнт, ціни на товар змінюється кожну годину, курс валют не стабільний!