- AI аналіз відгуків43 відгуки: 53% позитивних, 11% нейтральних, 36% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Гарна подушка. Одна вже 1.5 року. Другу щойно купив. М'яка, не сильно збилася за 1.5 року.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- Виктория З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушка на 3 місяці. Далі потібно купляти знов нову. Хоча 3 місяці прослужила добре
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що подушка не виправдала Ваші очікування.
З повагою компанія Sonex.
- Дарья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Сначала подушки были классные, обьемные, но после двух месяцев использования они сильно сбились и взбивать их бесполезно, они как были плоские так и остались .
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що подушка не виправдала Ваших очікувань. Маємо зазначити, що наші подушки мають застібки та висота подушки регульована, Ви маєте можливість придбати наповнювач окремо аби замінити його. Також звертаємо Вашу увагу, що наповнювач може збитися за неправильних умов прання. З повагою компанія SONEX.
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Після покупки подушки, хтось використовує реквізити картки і знімає гроші. Прошу видалити данні моєї картки!
- Достоинства:
- Ніяких переваг
- Недостатки:
- Збилася через місяць. Упругості ніякої.
- Каріна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушка в цілому норм, але за 6 місяців трішки зносилась
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Качество не плохое,но для меня лично слишком мягкая и мало наполнителя внутри,но это лично мое,а так подушки хорошие)))
- Достоинства:
- Цена,качество
- Недостатки:
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Найкраща подушка з усіх, якими користувалася!
- Достоинства:
- М'яка як хмаринка
- Недостатки:
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Мягка дуже,не сподобалось
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Є
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Супер!) закидаю в пралку кожні дві неділі, якість гарна
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не має
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Через якийсь час взялась кромками,я її розпушила і знову вона стала пишна,щоправда і не довго,але за два роки я з неї зробила з розміру 50х70- 40 на 60). І все одно наповнення найзручніше яке я коли небудь брала.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушкою задоволені. купили другу дитині , бо забирав у мене. Зручна, приємна. Через деякий час ноповнювач прим'явся, але мені так зручніше навіть стало
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Непогана подушка, проте для мене виявилась защільна,
Плюс що вона на замочку і можна забрати частину наповнення- Достоинства:
- Можна регулювати кількість наповнення
- Недостатки:
- Завелика для мене
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- Соф'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Купувала не тут, але за таку ціну - чудові подушки! Через рік користування вони вже взялися комками всередині і зім'ялись, але я й не розраховувала на довгострокове користування. Старі викину, замовила такі ж самі ще на рік)
- Достоинства:
- М'якенькі та зручні подушки за свою ціну.
- Недостатки:
- Якщо не враховувати, що через рік їх треба заміняти, то недоліків немає.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки, і тим самим, повідомили нам про зауваження, виявленні в процесі експлуатації подушок. Ця модель Подушок Sonex Basic Cloud дуже м'яка. Для того, щоб подушка була більш жорстка потрібно додати наповнювач. Наповнювач - ультрам'яке антиалергенне волокно SoftFill, що забезпечує належну підтримку голови та шиї: ссылкаВсі Ваші зауваження передані у відділ якості і обов’язково будуть прийняті до уваги. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців! Приємного відпочинку з Sonex)
- Валерия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Самая лучшая первая подушка для ребенка. Половину наполнителя вытащила и отлично. Безумно мягкая.
- Достоинства:
- Хорошо что есть замочек и можно вытащить наполнитель.
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- ІраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Якщо ви купуєте подушку за такі гроші, не очікуйте що вона вам прослужить 100 років. Будь -який товар має свій термін експлуатації. Якщо подушка збилася, як часто буває з синтипоновими подушками - просто розправте її, можна вийняти вміст і розпушити його. Вона стає як нова.
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Купую вже третю, перші дві купувала для батьків і вони просто в захваті від них. Подушка супер приємна на дотик, дуже м’яка та при цьому тримає форму, у батьків після 6 місяців використання подушки майже як нові, не розумію чому є негативні коментарі.
- Достоинства:
- Мʼяка і дуже приємна на дотик, не втрачає форму
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Перевершила всі очікування. Надзвичайно легка та м’яка, дійсно як хмаринка, коли лягаєш на неї то є відчуття повного релаксу, якщо ви любите м’які подушки, то ця для вас. Дуже прикольна сітка по периметру подушки, виглядає стильно та бере участь у відведенні повітря. Задоволений.
- Достоинства:
- Дуже приємна на дотик, мʼяка та стильно виглядає
- Недостатки:
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!
- Тамара Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Після використання в 4 місяці збилася вся, не можливо спати. Не сподобалась.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Ця модель Подушок Sonex Basic Cloud дуже м'яка. Для того, щоб подушка була більш жорстка потрібно додати наповнювач. Наповнювач - ультрам'яке антиалергенне волокно SoftFill, що забезпечує належну підтримку голови та шиї: ссылкаТакож ми рекомендуємо періодично збивати подушки для рівномірного розподілу наповнення. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців! Приємного відпочинку з Sonex)
- Валерия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Отличные подушки, для детей чуть вытащила наполнитель и шикарно стало.
Представник постачальникаДобрий день. Дуже вдячні за відгук. Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Ну как бы в описании к подушке написано что она мягкая , но не думал что настолько. поэтому опасаясь все же заказал одну на пробу и правильно сделал. она не то что мягкая она под моим весом 82 кг просто стару проваливает голову на уровень матраса. в общем пользоваться такой подушкой не реально. придется брать другие подушки.
- Достоинства:
- не знайшов
- Недостатки:
- очень мягкая
- Сергей Я***
Хочу дополнить свой же отзыв. Поспал на подушке несколько ночей и поменял свое мнение. Да она по прежнему очень мягкая и голова проваливается вниз. Но оказалось что для моего шейного остеохондроза это как раз то что нужно. На утро перестала болеть шея. Получается что для меня такое положение головы на подушке наиболее оптимально, хотя и непривычно. Так что могу только сказать что любая подушка это очень индивидуальное решение и необходимо подбирать ее методом проб и ошибок. А я буду заказывать себе вторую такую же , потому что эта показала свою эффективность.
Представник постачальникаДобрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
Приємного відпочинку з Sonex)
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Хватило подушки на 1 месяц((((
- Достоинства:
- Дизайн
- Виктория З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Жах, дуже м'яка, занадто, форму не тримає, пару місяців і все, вона криками, тільки у смітник
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Ця модель Подушок Sonex Basic Cloud дуже м'яка. Для того, щоб подушка була більш жорстка потрібно додати наповнювач. Наповнювач - ультрам'яке антиалергенне волокно SoftFill, що забезпечує належну підтримку голови та шиї: ссылкаТовари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців! Приємного відпочинку з Sonex)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
За місяць втратила свою форму та взялася комками
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки, і тим самим, повідомили нам про зауваження, виявленні в процесі експлуатації подушок. Ця модель Подушок Sonex Basic Cloud дуже м'яка. Для того, щоб подушка була більш жорстка потрібно додати наповнювач. Наповнювач - ультрам'яке антиалергенне волокно SoftFill, що забезпечує належну підтримку голови та шиї: ссылкаЗавжди раді бачити Вас серед своїх покупців! Приємного відпочинку з Sonex)
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Купили 2 шт, за декілька використань просто прийшли в негодність, обидві, стали м'якими, не тримають форми, навіть для тих, хто любить м'які - не підійдуть, одне розчарування! Не рекомендую!
- Недостатки:
- Просто ніяка
- Тарас
Як подушка може стати м'якою, якщо вона з спочатку м'яка В ній можна і треба змінювати наповнювач, продається на Розетці
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Взялася комками через 2 місяці використання.
Одне загальне розчарування.- Max
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки, і тим самим, повідомили нам про зауваження, виявленні в процесі експлуатації подушки. Нам дуже шкода, що наша подушка не справила на Вас враження. Ви можете бути впевнені, що наші подушки виготовляються з високоякісною сировини, наповнювачі проходять перевірку.
Ця модель Подушок Sonex Basic Cloud дуже м'яка. Для того, щоб подушка була більш жорстка потрібно додати наповнювач. Наповнювач - ультрам'яке антиалергенне волокно SoftFill, що забезпечує належну підтримку голови та шиї. Волокно є гіпоалергенним, воно покращує повітряний потік і зберігає температурний комфорт в будь-який час року. Підходить для людей, які страждають на алергію. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Новохатня Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушка жахливої якості! Після 2 тижнів використання збилась! Спати на ній неможливо, болить шия! Не купуйте!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Один великий недолік! Покупка цієї подушки
- Max
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода, що данна Подушка ортопедична Sonex Basic Cloud 50х70 см не справила на Вас враження. Ця подушка дуже м'яка і приємна на дотик. Подушки на блискавці, висота та жорсткість регулюється. SoftFill- це дуже м’яке наповнення що зберігає тепло, пропускає повітря, добре переться та не викликає алергії. Якщо Ви полюбляєте не високі і м’які подушки, одного пакета SoftFill 500 г може бути достатньо, а якщо високі і пружні тоді більше одного пакета SoftFill 500 г. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушка спочатку дуже приємна і м'яка, але за пару тижнів сильно просів наповнювач і вона стала зовсім ніяка.
- Недостатки:
- Дуже швидко просів наповнювач
- Ольга К***
У меня то же самое( Просела буквально за неделю(
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки, і тим самим, повідомили нам про зауваження, виявленні в процесі експлуатації подушок. Інформацію стосовно цієї проблематики уже направлено у відділ контролю якості для з'ясування причин. Ми завжди приймаємо до уваги усі зауваження, адже при виробництві нашої продукції ми максимально націлені на те, щоб вона приносила нашим клієнтам лише задоволення і комфорт. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушка не погана, але занадто м'яка.
- Недостатки:
- Дуже м'яка
Представник постачальникаДоброго дня, Марина. Дякуємо за відгук. Ця модель Подушка Sonex Basic Cloud 50х70 см (SO102386) дуже м'яка. Для того, щоб подушка була більш жорстка потрібно додати наповнювач. Наповнювач - ультрам'яке антиалергенне волокно SoftFill, що забезпечує належну підтримку голови та шиї. Волокно є гіпоалергенним, воно покращує повітряний потік і зберігає температурний комфорт в будь-який час року. Підходить для людей, які страждають на алергію.
Приємного відпочинку з Sonex)
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Добавляю фото , кайма слишком темная
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук. Всі Ваші зауваження передані у відділ якості і обов’язково будуть прийняті до уваги. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Жалко , что кайма на фото продавца серая , вживую же - черная :(( Она же будет некрасиво просвечивать через наволочки
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук. Подушка Sonex Basic Cloud 50х70 см (SO102386) виготовляється тільки з сірою вставкою. Відображення кольору виробу може відрізнятися від налаштувань екрану Вашого гаджету. В жодному виробі Sonex не використовується чорна встравка.
Приємного відпочинку з Sonex.- Екатерина О***
Зачем вы врете? Даже здесь на фото покупателя видно, что она не серая . Она черная или максимум темно-синяя
Представник постачальникаДоброго дня. Дуже шкода, що Вам не сподобався колір. В Продукції Sonex не використовується чорного кольору вставки, тільки сірі та сині вставки.
Приємного відпочинку з Sonex
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушка дуже висока та пружна, для моєї голови занадто) Хтось в коментарях писав, що вона просідає за тиждень, але ні, я вже 2 тижні користуюсь нею як підкладкою під спину ( працюю на дивані і так зручно), вона якою була, такою і залишилась.
- Достоинства:
- Пружна
- Недостатки:
- Висока
Представник постачальникаДоброго дня, Анна. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Гарно зроблена/пошита, але через 3 місяця використання, стала зовсім пласка. Можливо треба наповнювача більше класти в подушку або зробити опцію з додатковим наповнювачем!)))
Представник постачальникаДоброго дня Тетяна. Дякуємо за відгук. Ця модель Подушка Sonex Basic Cloud 50х70 см (SO102386) дуже м'яка. Для того, щоб подушка була більш жорстка або об'ємна потрібно додати наповнювач. Наповнювач - ультрам'яке антиалергенне волокно SoftFill, що забезпечує належну підтримку голови та шиї. Волокно є гіпоалергенним, воно покращує повітряний потік і зберігає температурний комфорт в будь-який час року. Підходить для людей, які страждають на алергію.
Приємного відпочинку з Sonex)
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Прошла неделя , форму держит.
Удобная, мягкая.- Достоинства:
- Довольно удобно спать)
- Недостатки:
- пока нету
Представник постачальникаДоброго дня Володимир. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- Мороз В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
М'яка, виглядає дорого
- Достоинства:
- Гіпоалергенна, м'яка
Представник постачальникаДоброго дня Віталій. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Отличная подушка
Представник постачальникаДоброго дня Людмила. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- Коваленко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушка супер,мякенька
Представник постачальникаДоброго дня Наталія. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)