- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Розчарування року. Ніякого охолоджуючого ефекту немає, ефекту пам'яті теж, звичайна подушка
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що подушка не виправдала ваших очікувань. Пояснимо, як працює ця модель.
Подушка Frost наповнена подрібненою піною з пам’яттю MemoCool із мікрогелем та волокнами SoftFill. Така конструкція забезпечує м’яку адаптацію під форму голови та шиї, кращу повітропроникність і делікатне відведення тепла. Водночас подрібнена memory-піна відрізняється від звичного монолітного блоку: вона м’якша, більш пухова, частинки всередині рухливі, тому подушка може здаватися менш пружною та вимагати рівномірного розподілу наповнювача перед використанням. Охолоджуючий ефект також є м’яким і залежить від умов сну та індивідуальної чутливості.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом - ваш відгук дуже важливий для нас, він допомагає нам удосконалювати продукцію, працювати над якістю матеріалів і технологій та створювати подушки, які максимально відповідають потребам наших клієнтів. Ваші зауваження мотивують нас ставати кращими і підтримувати високий стандарт комфорту та надійності.
З повагою компанія Sonex.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Зручно, м'яко. Як на мене то дуже товста, тому прибрала частину наповнювача, бо не подобаються високі подушки.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Пока понял это, сроки возврата товара прошли
- Достоинства:
- обычная подушка
- Недостатки:
- без эффекта памяти , было заявлено с эффектом памямяти. Прислали не то
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Пояснимо детальніше про технологію цієї подушки.
Піна MemoCool - це сучасний різновид піни з ефектом пам’яті, але вона працює не так повільно, як класична memory-foam, до якої ви могли звикнути. Традиційна піна з пам’яттю повільно продавлюється і так само повільно повертається у форму - через це й створюється «вау-ефект».
MemoCool робить те саме, але швидше реагує і має більш повітряну структуру, щоб краще охолоджувати. Тому відчуття можуть бути іншими: вона не така «липка» чи повільна, але все одно підлаштовується під форму голови та шиї, щоб зняти тиск і підтримати.
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Жорсткувата. А так добре все
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
С першого погляду й сну сподобалась. Але прийшла звичайна sonex frost, добре що наволочка від sonex frost curve підійшла.
- Достоинства:
- Гарна подушка
- Недостатки:
- Прийшла не та модель
- Олександра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Замовляла фігурну подушку Frost Curve 50/70, не перевірила у пункті видачі, так як раніше ніяких нарікань до розетки не було, а коли відкрила дома, виявилося що там звичайна Frost. Хвалебних відгуків не розділяю, подушка як подушка. Нічого особливого не відчула, в порівнянні зі старою, просто нова і більш пружна.
- Достоинства:
- Можна регулювати наповнення, замовила його окремо, при потребі можна додати.
- АляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Пробувала кілька з піною або тверді, або провалюєшся. Тут баланс ідеальний, м’яко, але підтримує.
- Достоинства:
- Ортопетична, ціна.
- Світлана С***
З піною не просідає. А цю через півроку викинете на смітник.
Представник постачальникаЩиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Шкода, що подушка не виправдала Ваших очікувань. Будемо вдячні, якщо Ви поділитеся Вашим досвідом по використанню подушки, щоб зрозуміти, що саме пішло не так.
З повагою компанія SONEX.
- Лена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Качество топ, после стирки чехол не сел. Пена внутри плотная, но не жесткая.
- ЛіляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Після неї стара подушка в смітник.
- Достоинства:
- Форма.
- Косенко З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
замовила ще одну
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка просто супер! Сьогодні замовила ще одну!
- Достоинства:
- Дуже зручна
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Не знаю,самая обычная подушка,и температуру держит,и подстраивается под голову,бред)
- Достоинства:
- Подушка как подушка
- этоабсолютноОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
наверное одна из лучших подушек которая когда либо у меня есть/была. суперкомфортно для плеч и шеи
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Я не знаю як раніше без неї жила. Хто спить на животі з рукою під подушкою і вам давить подушка на горло, беріть!! Я нарешті почала нормально спати, а не на краєчку подушки. Дуже задоволена. Я поклала наповнювач як мені зручно і сон став прекрасним. Перші дні було не звично бо спала на ортопедичних до цієї
- Вікторія С***
А охолоджуючий ефект не заважає, немає запаху? І наповнювач протягом ночі не збивається догори, залишається в цих подовжувачах знизу?
Дякую за відповідь)))
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Якість 100%!
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Неймовірна якість! Подушка дуже гарна, спати одне задоволення. Дякую !
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Подушка дуже класна! Мені комфортно і зручно на ній засинати. Дякую виробникам!
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Супер, лучше чем ожидалось