- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Ковдра відмінна, легка, тепла, має гарну оконтовку по краях.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
М'яка, тепла, легка
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Нормальна, бюджетна ковдра. Крутий чорний кантік по краях. Купив на заміну Sei Design з якої несамовито ліз наповнювач.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Зайшла на ура легенька, антиалергенна, без всяких запахів топчик за ці гроші
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Хороша ковдра
- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Рекомендую
Ціна-якість все добре- Достоинства:
- Недостатки:
- Ні
- Злата Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Быстрая доставка, все аккуратно упаковано, качество приятно удивило
- Достоинства:
- Сервис, аккуратный пошив, цена
- Злата К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Розмір відповідає, у підковдрі сидить рівно, наповнювач не гуляє