Отзывы покупателей о Одеяло Sonex Демисезонное Полуторное 140x205 см Антиаллергенное волокно Basic Black (SO102529)

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Ковдра відмінна, легка, тепла, має гарну оконтовку по краях.

Доброго дня !
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.

• Микола С***

М'яка, тепла, легка

• Едуард
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Нормальна, бюджетна ковдра. Крутий чорний кантік по краях. Купив на заміну Sei Design з якої несамовито ліз наповнювач.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Зайшла на ура легенька, антиалергенна, без всяких запахів топчик за ці гроші

• Христина

Хороша ковдра

Недостатки:
    Відсутні

• Мирослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Рекомендую
    Ціна-якість все добре

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Ні

• Злата Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Быстрая доставка, все аккуратно упаковано, качество приятно удивило

Достоинства:
    Сервис, аккуратный пошив, цена

• Злата К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Розмір відповідає, у підковдрі сидить рівно, наповнювач не гуляє