- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хорошее одеяло
- Достоинства:
- Теплое
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Дуже добре - не важка, не шурхотить, не деревʼяна спати приємно
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Сподобалась, тому замовила ще дві.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
ціна-якість супер, не жарка для демісезону супер
- Достоинства:
- ціна=якість
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра сподобалась.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Гарна якість, ціна норм
Стьобання тримає форму
Не збивається- Недостатки:
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Гарна якісна ковдра, але коли купувала знижки не було(
- Достоинства:
- шви рівні, наповнювач розподілено рівномірно
- Недостатки:
- купила без знижки.....
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Задоволений покупкою легка тепла, спати комфортно, опису відповідає
- Достоинства:
- Все ок