Отзывы покупателей о Подушка Sonex Basic Flex для беременных и отдыха П-образная антиаллергенная 135x68x25 розовая (SO102578)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Енна

Це друга подушка, саме ця підійшла ідеально. Не надто жорстка,можна легко підлаштувати під себе і під живіт підкласти і під спину. Фіксує з обох боків і не треба постійно щось поправляти вночі. Все супер, взяла б ще раз

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Ні

Доброго дня !
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки для вагітних та відпочинку дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.

• Єлизавета Г***

Дуже гарний колір, одразу підіймається настрій, але те як класно можна виспатись радує ще більше. Буду рекомендувати подругам

Достоинства:
    Гарний колір, дуже м'яка, якісна тканина, гарно тримає шию та коліна
    Недостатки:
    Жодних

• Олеся

Замовила онлайн не шкодую взагалі. Подушка мега зручна, до якості жодних питань не маю. Наповнювача вдосталь і можна корегувати під себе. Першого з дня випрала, все окей, сохне швидко. Колір дуже красивий, дофаминовий. Покупкою задоволена

• Наталія П***

Давно її собі хотіла, але все відкладала. Шкодую що не взяла раніше, мені дуже підійшла і сподобалась. З першого дня вийшло гарно виспатись і на ранок спина не так боліла, а у вечері одне задоволення лягти і закинути ногу, головне одразу почистити зуби, бо засинаю за секунду:)))

Достоинства:
    П-подібна, хороша ціна і якість
    Недостатки:
    Ні

• Оля

Качество хорошее. Использую третий месяц, не слёживается и не сплющивается. Чехол приятный на ощупь и легко снимается для стирки

Достоинства:
    Качественный наполнитель, удобный чехол, держит форму