- Оксана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно хороша подушка.
- Достоинства:
- Якість ,зручність
- Недостатки:
- Поки не має.
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна річ, спати стало набагато легше. Пухка, наповнювача багато, мені було навіть забагато, тому трішки діставала. Доставили все запаковане нове і без дефектів. Дякую магазину
- Достоинства:
- Можна відкоригувати висоту, хороша якість
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки для вагітних та відпочинку дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Діана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подушка сподобалась. Дуже гарно тримає спинку та животик. Чохол знімається і пeрeться легко. Зручна і продумана форма. Рекомендую
- КсюшаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подушка хороша, зручна і м'яка, блискавка не заважає, наволочка переться регулярно не сіла. Якість нормальна, нарікань немає
- Достоинства:
- Все
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Два тижні і жодного разу не прокинулась серед ночі, щоб краще вмоститись. Рада що замовила, привезли швидко і все було красиво запаковано. Після прання теж все добре. Наповнювач якісний, без запаху
- Достоинства:
- Ідеальна ергономіка для вагітних, антиалергенна
- Недостатки:
- Не виявила
- Вероніка О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на останніх місяцях і перша ніч показала що варто було брати раніше. М'яка в міру, наповнювач не збивається. Спина вранці не болить- вже добре
- Достоинства:
- Знімає напругу в спині
- Недостатки:
- Треба було брати раніше