Отзывы покупателей о Подушка Sonex Анатомическая "с памятью" DreamZone 40x60x11/9 см (SO102201)

Оценка пользователей 4.55/5
  • AI аналіз відгуків
    88 відгуків:  позитивний ~73%, нейтральний ~13%, негативний ~14%
    Клієнти в цілому дуже задоволені ортопедичною подушкою Sonex DreamZone і відзначають значне покращення якості сну, зменшення болю у шиї й спині та комфорт завдяки ефекту пам'яті. Найбільше цінують анатомічну підтримку, якість матеріалів та комфорт. Проте окремі користувачі скаржаться на індивідуальну невідповідність висоти/жорсткості подушки, шум із боку наволочки та обмеження щодо догляду. Деякі покупці зустрічають труднощі з поверненням товару або обробкою звернень, а також з часом помічають втрату форми чи жорсткість подушки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Роман В***

Купував мамі, вона задоволена

Доброго дня !
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.

• Денис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Користуюся цією подушкою щодня протягом тривалого часу, і можу з упевненістю сказати, що покупкою дуже задоволений. Вона повністю виправдала свою назву "Анатомічна DreamZone".
    Після переходу на цю подушку помітив значне покращення якості сну. Вона ідеально адаптується під форму голови та шиї, забезпечуючи правильне положення хребта під час відпочинку. Вранці немає відчуття затікання шиї чи головного болю, як іноді бувало раніше.
    Матеріал "з пам'яттю" (memory foam) дуже приємний, не надто м'який і не занадто жорсткий – ідеальний баланс.
    Якщо ви шукаєте якісну подушку, яка дійсно дбає про ваш комфорт та здоров'я шийного відділу, дуже рекомендую Sonex DreamZone. Вона варта своїх грошей.

Достоинства:
    Зручність.

Доброго дня !
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Використовували подушку 4 роки та 9 місяців.
    Як показує статистика 2-3 роки для бюджетних та середньої якості та 4-6 для якісних. Робіть висновки самі.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Не витримала 5 років експлуатації.

• Василь Б***

Подушкою задоволений, зручна.

Достоинства:
    Висота і рівень твердості
    Недостатки:
    Не виявив

• Ігор К***

Занизька для мене(

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Класна подушка. Дуже задоволений!

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Дуже комфортна, приємно спати.

Достоинства:
    Перестала боліти шия
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Майже місяць користуюсь подушкою. Дуже задоволена. Спочатку збентежила її м'якість, я хотіла твердіше, але виявилася думка помилкова. Вдень майже весь час проводжу сидячи, часто у незручній позі. Невралгія шийного відділу. І дякую подушці, вона значно полегшила мені життя. Сплю тепер міцніше, краще висипаюся, прокидаюсь без болю в шиї або в плечі. Єдине – довелося вигадувати як укласти руки, щоб не намагатися за звичкою підсунути їх під подушку, сплю на боці. А ще її доводиться ховати – інакше вдень на ній нахабно спить кіт).

Достоинства:
    Якісна, Зручна, тримає форму
    Недостатки:
    доводиться постійно зганяти кота
  • Анна В***

Дуже класна подушка!!!

Достоинства:
    Якість
  • Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

довелося чекати на два дні довше ніж обіцяли, але все прийшло. Сторонніх запахів немає, і так треба звикати. я доволі великий чоловік і в першу ніч я підкладав під подушку дещо, щоб збільшити висоту, на другу ніч я від цього відмовився і спав як немовля, нарешті моя шія розслабилася.

Достоинства:
    подушка працює
    Недостатки:
    є питання з терміном доставки

• Виталий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Бесплатная доставка в поштомат? Не верьте этому. Она туда не влазит в упаковке картонной )))))) По месту предлагают переадресацию на отделение новой почты, бесплатно

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Хороша і якісна подушка, але потрібно звикати шийні болі нікуди не подались після початку її використання

Доброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!

• Леся В***

Все супер!Дякую.

Достоинства:
    Зручна ,можливість оплатити бонусами.
  • Виктория Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Крутезна подушка, дуже зручна, гарна якість.

Достоинства:
    Дуже зручна, гарна якість
  • Гирей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Могу с уверенностью сказать - это лучшее приобретение в моей жизни, я наконец то выспался, на утро мою шею не сковывают ощущения боли и дискомфорта, а для того что б заснуть - понадобилось 10 минут, в сравнении с тем что раньше это было 1-2 часа. 10 из 10. Производителю отдельная благодарность

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

На початку року прийшла подушка, ззовні схожа на анатомічну подушку. В мене є точно така, яку купив пару років тому. Купував на подарунок. Через 10 днів прийшов час спробувати. Якщо не порівнювати дві подушки то її "м'якість" не одразу зрозумієш. Хотів повернути. Писав в підтримку. Але за правилами подушка не повертається. Чомусь. Навіть 14 днів не пройшло. Вже пів року мучаюся на цій ортопедичній подушкі. Вона тверда. Під ранок починає боліти шкіра на голові. Далі вже не сплю. Жах яка тверда. Пів року. Замовляв на розеткі, була на 200 грн дешевша ніж на сайті. Шкодую. Розетка яка завжди.

Достоинства:
    Схожа на оригінал
    Недостатки:
    Не відповідає опису, тверда
    • Вадим П***

Продавець навіть не відповідає на відгук

Добрий день. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Подушка Sonex Анатомічна "с пам'ятюю" DreamZone 40x60x11/9 см з ультрасучасної піни з пам'яттю Memosens з відкритою структурою комірок (піна пропускає повітря), чудово пристосовується до контуру Вашої голови, шиї та плечей. Ідеально підтримує хребет, сприяючи здоровому і комфортному сну. Подушка покращує циркуляцію крові і підтримує постійну температуру. Терміни придатності подушок з піни залежить від індивідуального використання та догляду. Жорсткість середня! Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
      Приємного відпочинку з Sonex)

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Ми завжди приймаємо до уваги усі зауваження, адже при виробництві нашої продукції ми максимально націлені на те, щоб вона приносила нашим клієнтам лише задоволення і комфорт. Вся наша продукція перевіряється нашими спеціалістами та наразі відповідає стандартам якості. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!

• Андрій М***

Зручна подушка

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

купили одразу дві, важкі, якість гарна, спати зручно, але потрібно пару днів звикати. мені підходить нижча сторона, хлопцю - висока.

• Ярослав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Купляв дружині на подарунок. Їй дуже сподобалася, говорить що голова відпочиває. Потім мені подарували таку ж. Подушка як подушка, трошки низька. Ще б тривог не було б в ночі може б і кайф від неї ловив.

Достоинства:
    легка
    Недостатки:
    не знайшов

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Неділю вже сплю на цій подушці. Я забула що таке болі у шиї , я висипаюся, і прокидаюсь як огурчік Дуже довго думала чи покупати чи ні, тепер розумію , що я дуже довго думала і мучилась без неї !!!

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Подушка просто супер Я сплю немов цариця забула що таке болі у шиї та спині

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Чудові подушки. Ще ні разу не боліла шия після сну з моменту як почав їх використовувати.

Достоинства:
    Красиві і зручні. Є декілька кольорів наволочок які можна дозамовити.
    Недостатки:
    Ціна величенька, але вони того варті. Трохи пахнуть з коробки, але не скажу що неприємно. Запах швидко зникає.

• Иванна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Куплена в марте 2021 года С подушкой все нормально, ничего не промялось, не просело. В плане удобства как для меня на четверочку, немного жестковата. Пользуюсь ей переодически, чередую с перьевой.

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Ми завжди приймаємо до уваги усі зауваження, адже при виробництві нашої продукції ми максимально націлені на те, щоб вона приносила нашим клієнтам лише задоволення і комфорт. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!

• Олександр І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Ніколи раніше не користувався ортопедичними подушками,після опробування даної моделі,здається що краще вже не буде

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Меньше чем через месяц превратилась в кусок камня. Первое время действительно принимала форму анатомическую, голова плавно утопала

Добрий день. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Подушка Sonex Анатомічна "с пам'ятюю" DreamZone 40x60x11/9 см з ультрасучасної піни з пам'яттю Memosens з відкритою структурою комірок (піна пропускає повітря), чудово пристосовується до контуру Вашої голови, шиї та плечей. Ідеально підтримує хребет, сприяючи здоровому і комфортному сну. Терміни придатності подушок з піни залежить від індивідуального використання та догляду. Прати можна тільки чохол, саму подушку не можна піддавати термічній обробці! Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Селезньов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Користуюсь два тижні - нарікань нема)

Достоинства:
    Прекрасно підходить для спання на спині чи на боці, м'якенька, тримає форму.
    Недостатки:
    Сподівають не буде)

Добрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Прати не можна. При дотриманні усіх вимог зазначених виробником стає непридатна до користування після прання. Подушка не сохне і приходить до стану, у якому користування неможливе (лопається та втрачає форму).

Достоинства:
    До прання виконує свої функції
    Недостатки:
    Прати не можна, користування після цього неможливе.

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Нормальная подушка за свои деньги. Единственный минус, который был замечен, так это то что немного шелестит об наволочки, возможно если покупать наволочки из их серии того же производителя, то вопрос отпадёт. Перед покупкой, вы должны понимать, что это не вечная перьевая подушка как были у бабушек, эти технологические изделия научились изготовлять со сроком годности и будьте готовы, что через года 2 подушка станет очень мягкой и больше похожей на кухонную мочалку, так что мы каждые 2-3 года меняем подушки да бы сохранить этот эффект хорошего сна и здоровой шеи.

Добрий день. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Подушка Sonex Анатомічна "с пам'ятюю" DreamZone 40x60x11/9 см з ультрасучасної піни з пам'яттю Memosens з відкритою структурою комірок (піна пропускає повітря), чудово пристосовується до контуру Вашої голови, шиї та плечей. Ідеально підтримує хребет, сприяючи здоровому і комфортному сну. Подушка покращує циркуляцію крові і підтримує постійну температуру. Терміни придатності подушок з піни залежить від індивідуального використання та догляду. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Іван Д***

Дуже зручна!

• Іван Д***

Дуже зручно!

• Менуа Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

По началу подушка показала себе гарно, але через місяць вана продавилась, та стало меньш зручно спати, почав підкладати руку під подушку. Далі гірше, почала боліта шея та голова, не відразу зрозумів що проблема в подушці.
    Так що не радив би

Достоинства:
    Теплоконтроль, реально помітив як вона дихае та не так гріється
    Недостатки:
    Вистачае десь на місяць

Доброго дня. Нам дуже шкода, що данна модель не справила на Вас враження. Ультрасучасна піна з пам'яттю Memosens з відкритою структурою комірок (піна пропускає повітря), чудово пристосовується до контуру Вашої голови, шиї та плечей. Ідеально підтримує хребет, сприяючи здоровому і комфортному сну.. Жорсткість середня, залежатиме від температури вашого тіла та навколишнього середовища. Важливо пам'ятати, що: чистити, мити чи прати можна лише чохол подушки. Якщо подушка виготовлена з високотехнологічної піни, пранню вона не підлягає ні вручну, ні в машинці. Так як це може спричинити порушення структури матеріалу, і виріб втратить свої властивості. Всі рекомендації щодо догляду за ортопедичною подушкою завжди вказані на етикетці виробу, їх варто дотримуватись.
      Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!

• Роксолана

Повністю підтверджую рік болить штя тепер розумію чому

Доброго дня. Нам дуже шкода, що данна модель Подушка Sonex Анатомічна "с пам'ятюю" DreamZone 40x60x11/9 см (SO102201) не справила на Вас враження. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Ультрасучасна піна з пам'яттю Memosens з відкритою структурою комірок (піна пропускає повітря), чудово пристосовується до контуру Вашої голови, шиї та плечей. Ідеально підтримує хребет, сприяючи здоровому і комфортному сну. Подушка покращує циркуляцію крові і підтримує постійну температуру. має щільність матеріалу 50 кг/м³. Жорсткість середня.
      Приємних моментів з Sonex)

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Чудова подушка. Після неї всі інші звичайні, ортопедичні без "пам'яті" подушки не розглядаються. Комфортне відчуття, вибрала саме цю, тому що віддаю перевагу твердішим подушкам. Хоча я і до цього спала на отропедичних подушках, теж низьких, але ця для мене трошки низькувата для спання на боку. Але замінити її на будь яку іншу звичайну чи ортопедичну без "пам'яті" відмовляюсь. Вже більше року як придбала її, а вона як нова, немає ніяких змін у формі чи розмірі. Виробнику дуже вдячна.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Хороша подушка, вже не перший раз беремо. Якість і зручність на висоті

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Користуюсь вже 4 роки. Подушка зручна, має гарні розміри.
    З часом втратила пружність і стала м'якшою ніж була до цього. Також пожовтіла і таканина на самому паралоні трішки розлізлася. При цьому все ще можна нею користуватися, і загалом залишила хороші враження за цей час. Замовили нову.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Пожовкла з часом

• нечитайло о***

Супер подушка!

Добрий день. Дякуємо за відгук. Приємних моментів з Sonex )

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Після однієї ночі на цій подушці можу написати наступне: прямо Вау ефекта я не помітила. Подушка досить тверда. Особисто мені зручніше було спати на нижчій стороні. Думаю, з часом до жорсткості подушки звикну

Достоинства:
    Приємна на дотик
    Недостатки:
    Незначний фабричний запах

Доброго дня. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)