Отзывы покупателей о Простынь на резинке Sonex Aero Gentle Lavender 90x200x25 (SO102310)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Валерій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Лавандовый

Якість відмінна,купую ці простирадла на матрас товщиною 20 см. з 2021,на 25 см. не підійде.

Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!

• Кириллов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Черный

Брал год назад, с тех пор валяется. Материал неприятный.

Достоинства:
    Недостатки:
    Колючая

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Ми завжди приймаємо до уваги усі зауваження, адже при виробництві нашої продукції ми максимально націлені на те, щоб вона приносила нашим клієнтам лише задоволення і комфорт. Функціональна постільна білизна Aero 100% бавовна (преміум сатин) матеріал має міцну структуру та неперевершену шовковисту м'якість, він приємний на дотик та лагідний до шкіри. Спеціальні вставки Air-Tex забезпечують вільну циркуляцію повітря і відводять зайву вологу. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!

• Шишка Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Синий

Простирадло не вартує своїх грошей. Погана якість. Тканина жахлива після першого прання почали з'являтися дрібні ворсинки. Після наступного прання вже будуть катишкі. Ця сітка по боках прозора дивиться не гарно. Жалкую що купила одразу 2 штуки. Повелась на те що тканина типо сатин. Ніколи більше цю фірму не куплю!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість товару

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію, і приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Всі Ваші зауваження передані у відділ якості і обов’язково будуть прийняті до уваги. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців! Приємного відпочинку з Sonex)

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Лавандовый

Цвкт очень сильно отличается от того, сто на фото.

Достоинства:
    Приятная на ощупь
    Недостатки:
    Совсем другой цвет, ближе к розовому

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Відображення кольору тканини виробу, може відрізнятись, від налаштувань екрану Вашого гаджету.
      Дякуємо, що обрали Sonex)

• Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Шампань

Брала простинь для доньки, бо вона спить та дуже крутиться вночі. Звичайна простинь завжди буде десьу ногах виштовхана з ліжка. Чесно кажучи отримавши простинь засумнівалася в її якості, але як показало використання дарма. Щільно охоплює матрас та не дає сповзатися. Прання гарно видаляє будь які плями, нам дуже сподобалася та підійшла для нашого ліжка.

Достоинства:
    не дає сповзатися
  • Алла А***

На матрас выше 25 см. не подходит

Достоинства:
    Неплохое качество
    Недостатки:
    После стирки на режиме 40 гр. села
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Черный

Матеріал і пошив дуже якісний, резинка дуже практична. Чорний колір красивий. Єдиний мінус - це на чорному кольорі видно всі нюанси, він дуже маркий. Краще брати сірий колір.

Достоинства:
    Якість, матеріал, дизайн, резинка по периметру.
    Недостатки:
    Зірочку знімаю за чорний колір і його швидке забруднення.
  • Віталій

Після прання і сушки в делікатному режимі звузилася на 10-15 см

Достоинства:
    Красива
    Недостатки:
    Стала меншого розміру
  • Науменко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 200. Цвет: Серый

Подтверждаю - простынь очень хорошая.

• Елена Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Белый

Ткань сатин,хорошего качества,приятна к телу ткань.

Достоинства:
    не плохая простынь.
    Недостатки:
    слабовата резинка.не очень понравились вставки из сетки.
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Черный

красивый насыщенный цвет, простынь приятная на ощупь, надеюсь на долгое использование

Достоинства:
    качество
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Лавандовый

красивый цвет, простынь приятная на ощупь, надеюсь на долгое использование

Достоинства:
    качество пошива
  • татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый

Идеально подошла на матрас - простынь просто мечта! Очень довольна покупкой! Рекомендую!

Достоинства:
    Очень приятная для сна
    Недостатки:
    не обнаружены
  • Теличко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 200. Цвет: Серый

Подскажите., матрас 200-200 простынь с таким же размером имеет запас на высоту матраса ? Или ето весь размер простыни

• Алина К***

должна подойти

• ДМК
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Синий

Все сподобалося. Красивий колір. Дуже якісна річ!

Достоинства:
    Гарне, чудова якість, легко одягається

Добрий день. Дуже вдячні за відгук. Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX

• Ингрид Х***
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Лавандовый

Стоит своих денег. Очень приятная к телу, 100% хлопок.
    Резинка широкая, надёжно закрепляется на матрасе не соскальзывает.
    Дышащие вставки обеспечивают свободную циркуляцию воздуха. Спать очень комфортно.
    Не линяет во время стирки, легко гладить, быстро сохнет.

• Ксения Р***
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Серый

Подскажите, можно её в сушке сушить?

• Антон
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Синий

Вопрос представителю, размер 180 на 190 делаете под резинку?

• Дарья К***
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Серый

Отличная простынь. Качество хорошее, приятная на ощупь, по бокам - сетка, чтоб матрац «дышал», цвет красивый, как на фото. А резинка по периметру - вообще бомба! Широкая, прочная, хорошо держит. Очень долго искала хорошую простынь и нашла. Аналогов ей нет.

Недостатки:
    Не выявила
    • Анатолий

Гладить надо??