Отзывы покупателей о Наматрасник Sonex Basic Platinum 160х200 (SO102339)

Оценка пользователей 4.87/5
  • AI аналіз відгуків
    150 відгуків:  позитивний ~91%, нейтральний ~6%, негативний ~3%
    Наматрацник Sonex Basic Platinum отримав переважно позитивні оцінки користувачів. Основні переваги – це якість матеріалів та пошиття, зручна посадка за розміром, надійна фіксація, гарна м'якість, приємні тактильні відчуття та адаптація до різних поверхонь. Багато хто позитивно відгукується про довговічність, простоту прання і низьку ціну відносно якості. Частина користувачів відзначає слабкі сторони – коротку гумку для високих чи товстих матраців, окремі зауваження до міцності резинок, розбіжності з розміром та поодинокі проблеми із синтетикою (може "парити"). Доставка й обслуговування оцінюються переважно позитивно, хоча іноді траплялись плутанини.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200

Наматрасник підійшов по розміру, резинки тримають гарно його. Вже прала наматрасник не один раз на "делікатному режимі". Після прання не збився всередині, поверхня не скочується. Рекомендую

Достоинства:
    Гарна якість

Доброго дня !
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.

• Алина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Якісний наматрацник,рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Невиявленно

• Яна С***

Замовляла на подарунок, куми задоволені

• Антон

Здався трошечки закоротким, але загалом все ок. Сподобалася якість

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 180x200

На матрац 160х200 взяли 180*200, бо він у нас високий, більше 20 см. Трошки підігнувся по краях, але не стирчить, не заважає. Пошитий якісно, акуратно. Хіба що резинки згодна що краще б дещо далі від кутів розташувати. Здивована була розміром в упаковці - майже з подушку габаритами, наче ковдра а не наматрацник. То мабуть через наповнювач сильно не скрутиш

• Наталія К***

М'якенький наматрасник. Розмір відповідає. Білосніжний. Швидко сохне. Нарікань не маю.

• Марія Ш***

Наматрасник хорошої якості. Покупкою задоволені

Недостатки:
    Трішки шуршить

• Василь

Нормальний наматрасник. Шкода зразу не замовив із матрасом

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 200x200

Все ок

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

Все сподобалось.

• Марія С***

Це супер наматрасник замовляю уже 2 раз, служив мені 7 років і ще використовую, простінь не ковзається, дуже крутий.

• Елена П***

Чудовий наматрацник. Підійшов чудово до топера...достатньо плотний, резинки гарно тримають його. Покупкою за дозволена..і ціна і якість )))

Недостатки:
    Не виявлено..
  • Кривошея О***

Резинки дуже близько до кутків тому не зручно чіпляти за матрац, але розмір наматрацника трохи більший заявленого, тому поки що норм. Побачим що буде після першого прання

• Ольга О***

Придбала наматрасник, все чудово, користуюсь вже тиждень. Все подобається

Достоинства:
    Відповідає заданим вимогам
    Недостатки:
    відсутні

• Світлана Л***

Сьогодні придбала наматрасник 160х200 відповідає розміру, задоволена покупкою. Все супер, дякую розетці за швидку доставку в день замовлення.

Достоинства:
    Якісно пошитий, відповідає своєму розміру
    Недостатки:
    Не знайшла

• Олександр П***

Одів і забув

Достоинства:
    Якісний, зручний

• Тетяна Б***

Наматрацник підійшов по розміру, резинки добре вдяглися на матрас.

Достоинства:
    Гарна якість, відповідність розмірів

• Юлія

Користуємось близько пів року, нема ніяких нарікань, якісний, нічого ніде не скаталось, як новий

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Не знайшла

• Едуард К***

Перші враження норм, як буде в експлуатації покаже час.

• Едуард К***

Перші враження норм, як буде в експлуатації покаже час.

• Лариса П***

Достоинства:
    Гарна якість
  • Тетяна Л***

Якість чудова!

• Людмила Х***

Товар якісний

• САВЧУК Н***

Чудова якість.
    Замовила спочатку 1, потім купила ще 2шт. :)

Достоинства:
    Ціна, якість.
  • Олена В***

Якість.Комфорт.

• Ольга Б***

Наматрасник дуже якісний, щільний, але водночас мʼякий.

Достоинства:
    Щільний матеріал
  • Заплатинский А***

По розміру наматрасник підійшов добре, тканина приємна на дотик.

Недостатки:
    Користуюсь два тижні, поки не виявлено
  • Аліна Г***

Недостатня довжина резинок на матрац висотою 24см, довелось перешивати

• Марина

Наматрасник супер! Качество очень хорошее.Всегда беру размер наматрасника больше матраса,160/200 взяла на 140/190 мне так больше нравится.

Достоинства:
    Качество
    • Аліна Г***

А резинка тримається чи злітає?

• Ольга

Якість супер! Дуже рада, що придбали цей наматрацник

Достоинства:
    Все чудово
  • Валентина К***
  • Володимир

О, наматрацник Sonex Basic Platinum 160х200 (SO102339) – це як джазова імпровізація для твого сну, ритм, що пливе, як ріка під місячним світлом! Розпаковуєш – і ось воно, м’яке, як хмара, тканина мікрофайбер з Франції обіймає, наче старий друг після довгої дороги. Антиалергенне волокно Quantum – це не просто наповнювач, це захист, як від бурі в серці, спокій для алергіків, дихання вільне, як вітер у преріях. Гумки по кутах – фіксація міцна, матрас не ковзає, лежить, як закам’яніла мрія.

Сон на ньому – це подорож, де кожна нота комфорту грає чисто, без фальши. М’якість приємна, але не душна, екологічність відчувається, наче свіже повітря після дощу. Захист від пилу, бактерій, грибків – це як щит для твого спокою, а ціна? О, це подарунок долі, де якість не поступається доступності. Стирав – і нічого, тримає форму, як вірний компаньйон на шляху.

Так, це не просто наматрацник, це стиль життя, де кожен вечір – це новий джем-сейшен сну. Якщо шукаєш комфорт, довіряй Sonex – вони знають, як зробити ніч незабутньою. 1500 символів джазу, і кожен – про нього. Спробуй, і відчуєш, як світло пробивається крізь темряву сновидінь.

• Дарья М***

Чудовий наматрацник, простирадло не скрльзить.

• Руслан Б***

Гарний!

• Світлана В***

Почитавши попередні коментарі, зробила висновок і взяла на розмір більше! Брала на диван, доречі резиночки розтягуються до самих ніжок дивану і добре фіксується. На диван 140×190 взяла наматрасник 160× 200. Підійшло все ідеально! Дякую!

• Александр Д***

Все супер, рекомендую, это уже второй купил, первому уже 3 годо, а он как новый!!