- Леся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Не відповідає зображенню. Ковдра запакована лише у кульок. Колір не такий, як на фото. Окантовка коричнева. Сама ковдра якась «деревʼяна». Скільки купувала ковдр цього виробника, завжди була задоволена. А тут щось дивне.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що ковдра не виправдала ваші очікування.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Зображення, якість та тканина обшивки ковдри заявлене виробником не відповідає дійсності. Відчінино заводське упакування плівки, відсутня сумка з ручками в упакуванні яке було заявлене виробником .
- Достоинства:
- Переваг не знайшов.
- Недостатки:
- Ковдра з розкритой плівкой виробництва, тканина не спивпадає з фото заявлене виробником на тканину що ще не французька, а дішманскій китай, сумки з ручками заявленной виробником теж не має.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Купувала собі на зиму бо раніше брала дитині і вже 3 роки дочка спить під ним тільки взимку. Воно дуже тепле!
- Достоинства:
- Тепле, легке.
- Недостатки:
- Нема. Відповідає очікуванням.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Це скоріше теплий демісезон, ближче до зимового, але, звісно, не зимова ковдра по теплоті. В вересні під нею можна зваритися . В жовтні оцінила ковдру. При +20 в кімнаті норм під нею. Але хто, як я, чекає пухнасту і легку , як хмаринка , ковдру, то це звичайна вовняна ковдра, обшита шаром тканини. Переваги- натуральність. Загалом ковдра нормальна. Можу сказати, що я особисто прорахувалась .
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Здивована. За 2 дні до цього замовлення я замовила цю ковдру тут на розетці. Мене воно влаштувало( легеньке, тепленьке, жовтеньке), але щоб спати двом- малувато. Через 2 дні зробила замовлення другої ковдри. І на другий день приходить ковдра іншого( огидного) кольору. Колір ледь жовтий, а більше з сірим відтінком. За колір дуже розчарувалася. Ковдру отримував чоловік і він дальтонік. Взагалі у кольорах не тямить.
Розчарована. Бо у постільної білизни не існує повернення.- Достоинства:
- Тепле, легке
- Недостатки:
- Інший колір( гідний, тусклий). Зовсім відрізняється від замовленого
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Нормальное одеяло. Главное, что внутри не синтетика, а шерсть. На межсезонье- тепленькое и лёгкое.
- Ткач В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Легенькое прикольное одеяло, удобное, мягкое. Брал на замену старому одеялу из овчины. Старое потяжелее в раза три но и теплее намного (это вообще не греет, от слова совсем.) Кто любит попрохладнее зимой - отличный вариант. Думаю отлично будет для лета.
- Достоинства:
- Очень легкое, невесомое.
- Недостатки:
- Абсолютно холодное.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Ковдри Sonex SimpleWool з вовни 140 x 205 має Щільність - 300 г/м2, Осінь - Зима - Весна, кімнатна температура 18-22°С. Наповнювач - 80% овеча вовна, 20% ПЕ. Підтримує оптимальну температуру. Дихаючі матеріали. Без хімікатів та барвників, збережені біологічні властивості.Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини.
Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX.
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Дуже легенька і тепленька ковдра
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Легке, тепле, приємне на дотик.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Гарне, тепле, м'яке, рекомендую!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра дуже тепла, легка. М'яка приємна на дотик тканина, відсутні зайві запахи ковдри
- Достоинства:
- Українське виробництво
- Недостатки:
- Дуже тепле, треба було брати літній варіант
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Якісна ковдра. Тепла, мʼякенька, дуже приємна. Поки не прала
- Вера Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Прострочена ковдра з широким інтервалом,тому,щодо прання та ще й в пральній машині,сумніваюсь,наповнення скоріш за все ,зіб,ється.
- Достоинства:
- Не користувалась,восени оціню.
- Недостатки:
- Простроченої ,,економно,,,навіть ,,,шаг ,,строчки широкий.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Нарікань з приводу єксплуатації Ковдри Sonex SimpleWool з вовни 140 x 205 не було. Ковдра довго прослугує, якщо дотримуматись рекомендацій з догляду.
Прати потрібно у режимі щадного прання до 30 °C.
Не можна прати виріб з відбілювачами, які містять хлор.
Механічне сушіння виробу заборонене.
Прасування заборонене.
Під час чищення необхідно знизити механічне навантаження, ступінь вологості та температуру.
Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!
- Ксения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Лёгкое и тёплое одеяло.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Дуже гарна і тепла ковдра
- Достоинства:
- Тонка, неважка, тепла, гарної якості
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня Анна. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Симпатична, гарно запакована, відповідає своїй вартості.
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Приємного відпочинку з Sonex )
- Ольга В***Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
В користуванні вже рік, тому можу з впевненістю сказати, що вона ця ковдра дуже хороша! Тепленька, коли лягаєш під неї то не треба чекати що вона нагріється, а вона одразу починає гріти і під нею дійсно дуже тепло! Зараз хочу ще дитині таку замовити Тому однозначно рекомендую до покупки!
- Алена П***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Гарна ковдра, легенька та тепла.
- Достоинства:
- Дуже тепла та легка ковдра
Представник постачальникаДоброго дня, Олена. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- Алена П***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Гарно прочитала, є кант по краю, нічого не ставиться та не сипиться .
- Достоинства:
- Дуже тепла та легка ковдра
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Приємних моментів з Sonex )