Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Наушники Sony PlayStation Pulse Elite WL Midnight Black (1000044486)

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black

Один рік і 2 місяця. Дуже бережливе використання. Ні разу не падали. Результат на фото.
    Якщо ви уже власник таких навушників, гугліть
    Pulse Elite Headset reinforcement та шукайте друга з 3D принтером.
    Якщо ви все ж таки хочете купити ці навушники, то одразу друкуйте те, що я казав гуглити

Достоинства:
    Якісний звук в іграх
    Недостатки:
    Інженерний брак
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black

2 місяця користування пару раз на тиждень і результат на фото. Якщо що я не дитина. До техніки відношусь добре та берегу її.

Достоинства:
    - легкі та довго працюють від аккамулятора
    Недостатки:
    - якість матеріалів та збірки, попрацювали не довго
    • Олег Г***

В мене таке саме, і ще тисячі випадків по світу, але в америці і англії їх хоча би міняють по гарантії. Є відзиви що два рази міняли на нові і всі троє ламалися. В мене зламалися коли теж бережно одягав на голову)

• Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Купил я эти наушники к PS5 Pro. Подключил. Обновился софт через кабель.

И всё. Наушники работают ТОЛЬКО от кабеля (зарядки). т.е. без кабеля питания type-c Не работают.

Буду возвращать. Надеюсь в следующих такого прикола не будет

Достоинства:
    Так и не узнал(
    Недостатки:
    Не рабочие
    • Андрій

Так а ти usb приймач в консоль вставив?

• Алексей Г***

само собой)

После первого обновления наушники перестали работать от встроенного в них аккумулятора. Подключаешь к любому источнику питания (сама консоль, комп или повербанк) - они без проблем коннектятся к ps link

• Андрій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Black

Перші чотири фото в чорному кольорі від іншої моделі.
    Біла версія поїхала в сервіс на заміну через відклеені елементи оголівʼя.
    Взяв чорні, на мій подив почали комплектуватись кейсом. Також, виглядає так що з проблемними місцями на заводі якось попрацювали.

Достоинства:
    Автономність, мікрофон.
    Недостатки:
    Посередня якість збірки, дісконекти.
  • Ілля М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White

Про плюси:
    1. Дуже зручно грати і розмовляти по телефону з кимось, чи сидіти в якомусь іншому голосовому чаті з телефону.
    2. Штучний інтелект феноменально чистить голос і в чаті чи в телефонній розмові чути його і тільки його.
    3. По моїм підрахункам батареї вистачає на 50-55 годин!!!
    4. Прикольний док-гачок, дуже зручно - зняв, почепив, заряджаються, але як на мене така фіча мала б бути в базовій моделі, оскільки їх треба часто заряджати, а ці раз на тиждень-два, хто скільки грає. На цьому плюси все.
    Мінуси:
    1. Звук довлі посередній, не поганий і не чудовий, але от на максимальній гучності, якщо включити майже будь який трек з басом - бас захльобується, тріщить. Проблема масова, але оскільки я в них в основному граю і розмовляю десь на 50-70% гучності, то не має значення.
    2. Час від часу зʼєднання з консоллю втрачається прямо посеред гри і лікується лише діставанням і вставлянням донглу в юсб. Теж проблема масова.
    3. Відсутні кнопки керування чат/гра. Якщо ви часто міняєте баланс і у вас немає Едж версії Дуалсенсу, то буде складно.
    4. При спілкуванні за межами вечірки, у внутрішньо-ігрових чатах саме з цими навушниками регулювання балансу чат/гра взагалі відсутнє навіть через меню плойки. На звичайних пульсах кнопки балансу працюють як у вечірці так і в діскорді і у внутрішньоігрових.
    5. Якщо сидіти в них в тиші, то чути якесь потріскування, шипіння, але це ну дуже тихо.
    6. ШІ хоч і чистить гарно голос, ніяких шумів, можна хрумкати чіпси і ніхто того не чує, але все ж голос сам звучить якось неприродньо, наче на нього наклали сатуратор, ну і видно ШІ для полегшення роботи вирізає низи, тому навіть грубий чоловічий голос буде звучати куди менш басисто ніж в реалі чи на інших мірофонах.

Достоинства:
    Мікрофон з ШІ, одночасне підключення до двох пристроїв, автономність.
    Недостатки:
    Звук, збірка, керування, стабільність зʼєднання