Отзывы покупателей о Наушники Sony WI-C100 Black (WIC100B.CE7)

Оценка пользователей 3.81/5
  • AI аналіз відгуків
    61 відгук:  приблизно 60% позитивних, 20% нейтральних, 20% негативних
    Серед 61 відгуку покупці навушників Sony WI-C100 загалом позитивно оцінюють модель за якість, автономність та функціональність, проте відзначають питання із якістю складання, надійністю, комплектацією і якістю упаковки. Переваги – довгий час роботи, комфорт, хороший мікрофон, базова якість звуку за свою ціну. Недоліки – проблеми зі зносом, кілька випадків браку, відсутність зарядного кабелю, невдала комплектація для подарунків і посередній звук для музики. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Обирав між JBL Tune та цими навушниками. Звук сподобавсь більше в Sony. Головним критерієм була автономність, тут вона більша (за інструкцією 25 годин), також якість мікрофона при проведенні онлайн нарад. Тут він теж краще. Для музики в мене WF-1000XM5, а в С100 звісно звук простецький, нічого порівнювати за такі гроші

Достоинства:
    Автономність
    Недостатки:
    Нема за такі гроші
  • Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сьогодні забрав товар на розетці не перевірив рипить правий навушник що з музикою що без

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige

Придбала на подарунок, перший раз розчарована товаром, не зрозуміло чи він взагалі новий(

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige

Спасибо продавцу. Наушники приехали быстро. Упаковано хорошо.

Достоинства:
    Отлично работают
    Недостатки:
    Нет.
  • Олександр К***

Ціна.
    Якість
    Нереально загубити!!!
    Акумулятори їх 2 Довго тримають заряд!!

Достоинства:
    Недостатки:
    При розмові фонить, погано чути!!
  • Елена В***

Надежние

• Алексей С***

Хороший звук. Отличная автономность

• Андрей К***

Працює

• Євген Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Поки працюють, все добре.

Достоинства:
    Тримають заряд довго.
    Недостатки:
    Трохи сповзають на сторону при ходінні.
  • Ірина

Отличные наушники

Достоинства:
    Звук. Комфортые
  • Михайло Я***

• Костянтин М***

Меняю отзыв
    Уши хороши
    Частоты не проваливается
    Искажение небольшие
    Немного неудобно ,сползает.
    ПО рабочее, но могло быть и поярче.
    Рекомендую

Достоинства:
    Звук хорош
    Недостатки:
    ПО.
  • Константин

Полное разочарование

Достоинства:
    Наушники
    Недостатки:
    Звук,управление,архитектура
  • Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige

Дивна річ, купив точно такі самі наушники, тільки в тілесному кольорі (попередні були сині), жоднох нарікань.
    Але цього разу звук якийсь ніби реально поганий. Я поріанював зі старими - в старих на порядок краще. А якість пісень ніби з радіо. Певно що партія або що карява. Вирішив протестувати їх. Можливо справа в тому що до 100герц вони взагалі нічого не видають, від заявлених 20 і ще смутило що вони пепепаковані ніби, поверх старої пломби наклеєна нова. Розумію що ціновий сигмент для бідняків, але сумно що якість впала. на сайті соні не зміг перевірити на оригінальність
    Сумно що я на фронті і не можу повернути товар. Якість як з китаю
    Попередня ппртія мене влаштовувала, хоч і прослужили рік, це нормально. Нові партії - якість жахлива. Навіть еквалайзер не допоміг.

Достоинства:
    В нових партіях тільки недоліки
    Недостатки:
    Звук як з радіо
  • Наталя Т***

Дуже добрі навушники

• Валерий К***

Працюють добре !

Достоинства:
    Чистий звук .
    Недостатки:
    Немає.
  • Дмитро У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Непоганий звук, зручне керування, відносно м'який дріт, але попередні С200 прожили 4,5 роки, ці трохи більше року.
    Добре, що Розетка зберігає історію покупок, чомусь я думав, що ці навушники я купував восени 2023, а виявляється, 24.10,2024.
    Причина виходу з ладу така сама, як у попередніх С200 - проблема з контактом виходу дроту правого навушника з контейнера акумулятора, аналогічно зовні є проблеми з гумою на кнопках керування (на попередніх для зношення до стану цих пішло роки три).
    Шкода, що Соні пішли шляхом JBL: "робимо гарну річ, яка проживе гарантійний термін, а потім, як і раніше, клієнт до нас повернеться, просто раніше". Нє, не повернеться, принаймні в цьому ціновому сегменті (а я навушники Соні купував десь з 1997, одні з дротових вакуумних прожили більше 20 років).
    На заміну цим купую китайців, які якраз підвищували весь цей час якість, гарантія на них 2 роки, шумодав, по відгуках звучати мають не гірше, але я тепер вже - не меломан, а ціна вдвічі нижча за твс.
    Результат на фото- це без якихось ривків, дуже ніжне використання.

Достоинства:
    Формат навушників (особистий вибір), строк життя акумулятора, звучали краще за С200 після встановлення і налаштування спеціального софта, дріт м'якіший за С200.
    Недостатки:
    Строк життя, відсутність магнітів, явне зниження якості матеріалів, рідні амбюшори дуже погано тримаються. Примусили попрощатися з Соні (оце головний недолік для мене).
  • Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В мене вже були такі навушники. Все тоді було ок.

Зараз купив дружині такі самі - просто ЖАХ!!!) Постійні та гучні шуми, навідь від мого телефона, де з попередніми все гаразд! Не заряджається.

Браковані ... не чекав такого від Sony.

Недостатки:
    Жахливі шуми!!!
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

якісний звук та мікрофон для розмов

Достоинства:
    приємні в користуванні
    Недостатки:
    не виявлено
  • Синчук Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Для музики не підійдуть, все інше добре

Достоинства:
    Час роботи без підзарядки, адекватний мікро, вуха не болять і не випадають
    Недостатки:
    Якість звуку музики
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудова і перевірена роками модель.

Достоинства:
    Доволі непоганий звук. Батарея довго тримає заряд.
    Недостатки:
    Одні навушники взагалі не заряджаються! Напевно заводський брак
  • Александр Ю***

Соні є Соні !

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Супер , тримає зарядку три дні, слухаю музику кілька годин, говорю по телефону, засинаю під ютуб. Чудова модель, гарний звук, кльова батарея, зручний роз'єм для зарядки. Користуюсь більше 6 місяців. Задоволена покупкою.

Достоинства:
    Тривалість роботи, якість звуку, ціна
    Недостатки:
    Не виявила
  • Александр И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якщо ви полюбляєте тяжку музику, то ці навушники не для вас. Низких мало даже після еквалайзера. Як гарнітура супер. Мене абонент чує гарно. Ну це СОНЬКА. Чистий гарний звук. У вухах сидять гарно.

Достоинства:
    Як гарнітура класні
    Недостатки:
    Ще не знайшов
  • Олександра І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

самі навушники на висоті за свої кошти, це вже треті, які купляю, але на цей раз на подарунок. але ставлю лише 3 зірки через те, що прийшла відкрита упаковка. враховуючи, що це на подарунок, максимально неприємно. я ж за них оплачую як за нові, але тепер не знаю, може вони вживанні чи чому була відкрита упаковка. і відмовитись вже не могла, бо однією посилкою було кілька товарів

• Станіслав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Багато налаштувань, досить гарна якість збірки, довго тримає батарея та майже відсутні вілвали по блютузу, але якість звуку не для прослуховування музики точно, для фільмів та ютубу підійде, але не більше

Достоинства:
    Гарне ПЗ від SONY
    Недостатки:
    Звук міг бути краще
  • Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Подарил сестре. Она довольна всем, кроме того что наушники сползают с шеи в сторону, когда используется только 1 наушник

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige

Навушники - супер. Під'єднуються швидко, якість звуку та мікрофону гарна. Ціна - якість гарне співвідношення

• Крейда И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За таку ціну це найкращі навушники. Як завжди неперевершений звук від sony . Беру не перший раз (бо минули загубив) . Зручно висять на шиї та не губляться

Достоинства:
    Чистий звук
    Якість
    Зручність
    Недостатки:
    В цій моделі непедбачені магнітики
  • Лариса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Купила, користуюсь. Вже мала навушники цієї марки. Хороша якість звуку і функціональність

Достоинства:
    Подобається ця торгова марка.
    Недостатки:
    Чомусь не вирівнявнявся провод
    Виглядає не так як на рекламній фотографії :((
  • Альбіна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Придбала в грудні, неймовірно зручно сидять у вусі, важче загубити, чим окремі навушники. Але через 3 міс перестали заряджатися і вмикатися.
    Реально приємно здивував сервіс Розетки - онлайн створено гарантійний талон, віднесено в найближчий пункт Розетки, через 5 днів надходить смс - заводський брак, повертаємо кошти. І через пару годин гроші були зараховані на карту! Окремо дякую Розетці)
    Купила ще одні такі ж, тільки синього кольору, навушники класні

Достоинства:
    Ціна, зручність, тяжко загубити
    Недостатки:
    заводський брак
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хорошие наушники. Звучание супер. Чувствительный микрофон.

• Андрій Д***

Приїхали зламані, не заряджалися

• Дмитрий Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Я, м'яко кажучи, в шоці. Заказав навушники для подарунку. Коробка де були навушники пом'ята і була відкрита, всі пломби на коробці розірванні. Хтось ними користувався , сто процентів. Як так можна втюхувати вже те що хтось використовував. В програмі відображається інформація коли вони використовувались. Навіть коли до тебе дзвонять відображається попередній власник. Розетка вам повний мінус. Я від вас в шоці. Навушники б/у , розетка -5. Як мені їх дарувати?

Достоинства:
    Для Розетки, втюхувати повернений товар новим власникам.
    Недостатки:
    Купуєш на подарунок, отримуєш під дощем у паштоматі і як слід, залишаєш б/у навушники у себе. Оце сервіс - по Українські! Сказати що я засмучений - це нічого не сказати!
  • Олексій М***

Гарні за свою ціну

Достоинства:
    Гарний звук, добре тримають заряд, зручні
    Недостатки:
    Дуже тонкий дріт, відчуваються не дуже міцними, але поки тримаються
  • Іван О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Нещодавно придбав,звук дуже чистий,про бас нічого написати не можу бо нічого басового не слухав. Як на мене неймовірно зручні та приємні навушники.Мікрофон дуже чітко передає голос. Про автономність поки незнаю,на коробці написано 25ть годин. Керування зліва,досить просте(щоб увімкнути треба просто натиснути середню клавішу допоки жіночий голос не скаже що навушники увімкнені і почне шукати телефон по blutooth зєднанню).

Достоинства:
    Чистий звук,хороший мікрофон,зручні.
    Недостатки:
    Поки не виявив.