Отзывы покупателей о Ароматизатор для посудомоечной машины Somat Deo Duo-Pearls Lemon & Orange (9000101000436)
- AI аналіз відгуків93 відгуки: Позитивні — 70%, нейтральні — 15%, негативні — 15%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах подобається, але після 45го миття майже не відчувається, хоч заявлено 65
- Достоинства:
- Гарно пахне і прибирає запах посудомийки на початку використання
- Недостатки:
- Не витримує 65 циклів, як заявлено
Представник брендуОльга, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пахне добре
- Достоинства:
- На довго вистачає
- Недостатки:
Представник брендуАндрій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, покупкою задоволена!
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну пахне гарно, але запах не прибирає, це ж не чудо, треба мити фільтр постійно
Представник постачальникаОлександра, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жах. Смердить гірше, аніж той запах з посудомийки, якого хотілося позбутися. Однозначно не рекомендую.
- Достоинства:
- Не помітив
- Недостатки:
- Занадто різкий запах дешевої хімії
Представник постачальникаВладислав, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
різкий запах,помістив в унітаз,підходить для унітазу
- Недостатки:
- сильний запах ,воняє посуда
Представник постачальникаРоман, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука,беру не перший раз
- Достоинства:
- Качество
Представник постачальникаАлла, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно пахне
Представник постачальникаІван, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ok!
Представник постачальникаОлег, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово освіжає, але частину зерняток дістав, бо аж занадто -)
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах, якщо не концентрований, то ніби й непоганий. Але ж він дуууууже концентрований, що аж ріже в ніс, неможливо. Скоріш за все вийму й викину, якщо за пару миттів посуду хоч трішки не стане легшим.
- Достоинства:
- Сам по собі запах не жахливий, нормальний
- Недостатки:
- Різкий, надто насичений
Представник постачальникаОксана, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ароматизатор цілком справляється зі своєю функцією.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний ароматизатор, вистачає надовго.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно справляється зі своїми задачами.
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрібна річ. Приємний запах, якого вистачає надовго. Вартий своїх коштів.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перед тим, як купувати, вивчив кілька відгуків і не дарма!
Не люблю сильний запах миючого (тому, наприклад, не користуюся капсулами фейрі). Лишив у підвісці 10 гранул, інші деталі пакування і зіплок із залишками пахли ще три дні.
Тепер пахне лише хвилин 5 при відкритті після помивки, не дратує; вдень з відкритої пмм не пахне взагалі. Хтось писав про наліт — в мене його, навпаки, поменьшало.
Най буде!- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Треба зменьшити концентрацію у 10 раз
Представник постачальникаСергій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобався. Дуже різкий запах.
Представник постачальникаIнна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно відчинити машину, гарний запах, який тримається довго
- Достоинства:
- Тримається довго
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Василий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний варіант від неприемного запаху. Надовго хватає
Представник постачальникаВасиль, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Павло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно ароматизує посуд в посудомийні (якщо ви миєте рідко і посуд грязний лежить пару днів)
- Достоинства:
- Аромат
Представник постачальникаПавло, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З використанням цього ароматизатору залишаеться наліт на посуді.
Коли прибрав стало все добре.
P.S Використовував у тандемі з таблетками від Somat- Недостатки:
- Наліт на посуді
Представник постачальникаСергiй, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все Ок ?
Представник постачальникаВiталiй, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарний ароматизатор
цитрусовий аромат
вистачає на довго- Достоинства:
- по знижці низька ціна
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах дуже їдкий, хімічний.
- Достоинства:
- Ніяких інших неприємних запахів не відчувається, бо цей ароматизатор перебиває усе.
- Недостатки:
- Крім лимону нема інших запахів ароматизатора?
Представник постачальникаЮлія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Світлана М***
Відкрийте відсік і вийміть гранули залишивши буквально 6-7 шт. Випробувано і вистачає на 2-ва роки .
- Наталия Д***
повністю підтримую. запах на посуді просто не зникає навіть після декількох мийок. гидода рідка
- Магмет А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надто сильний і їдкий запах
Представник постачальникаАндрій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах занадто штучний. Залишається на посуді. Приходиться перемивати, щоб позбутися запаху.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Занадто ядучий зарах
Представник постачальникаМарина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Світлана М***
Відкрийте відсік і вийміть гранули залишивши буквально декілька капсул .Решту - в зіппакет . Вистачить на 2-ва роки.
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний ароматизатор, вистачає на довго
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Занадто сильний запах
- Недостатки:
- Занадто сильний запах
- Світлана М***
Відкрийте відсік і вийміть гранули залишивши буквально декілька. Решта у зіппакет. Вистачить на 2 - вам роки .
- Иванова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Занадто сильний аромат. Під час мийки не дістаю його з машинки, то запах лимона/цитруса лишається на посуді, не завжди це бажаний ефект. Досить економний.
- Достоинства:
- Досить економний
- Недостатки:
- Занадто сильний аромат, що лишається на посуді
Представник постачальникаЄлизавета, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди його замовляю. Принаймні інших виробників я не знаходила по ароматизаторам. Рекомендую
- Достоинства:
- Вистачає досить на довготривалий час
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень пахнет и хорошо освежает
- Любов Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже воняє. Посуд після цього дезодоранта потрібно перемивати, інакше їжа з його смаком. Помила з ним посуд 1 раз, зняла, вже разів 5 без нього і запах все одно є.
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Воняє. Після нього перемивати посуд
Представник постачальникаЛюбов, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно тримає запах в машині. Вистачає на довго.
- Достоинства:
- Економний, з приємним запахом.
- Недостатки:
- Не замітила
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах, тримається довго
- Достоинства:
- Приємний запах, тримається довго
- Недостатки:
Представник постачальникаРоман, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ви ворогів фінансуєте?
Якщо чеснобула в шоці від того що прочитала. Імпортер рашка- Недостатки:
- Фінансування рашки
- Іванна З***
Ви серйозно зараз? Останній абзац, там де UA, ви не дочитали? Імпортер в Україну УКРАЇНА, Вишгород!!!
- Антон
Імпортером може буде хто завгодно. Невже це так важко для сприйняття. Вироблено ж воно не в рОСІЇ
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємигцитрусовий запах. Зі своїми функціями справляється
Представник постачальникаKатерина, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!