- Чередниченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44
Дуже радий своєму вибору. Устілки компактно поміщаються в взуття, добре фіксують п'ятку.
- Достоинства:
- Гарні устілки, зручні
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 39
Найгірші устілки зі всіх що в мене були: повністю штучні, наріваються при ходьбі і неприємно печуть у стопу. Викинув у смітник.
Можливо для зими були б саме "те" )
Представник постачальникаШановний клієнте, Ми б хотіли проінформувати Вас, що наші устілки виготовлені з натуральних та екологічно чистих матеріалів, які не містять шкідливих розчинників та клею. Наші устілки мають текстильне покриття, яке запобігає ковзанню стопи та поглинає вологу, що створює здоровий мікроклімат у взутті та забезпечує комфорт та свіжість. Якщо наші устілки не відповідають Вашим очікуванням, будь ласка, зверніться до нашого відділу з обслуговування клієнтів ТОВ ’’Ваше Здоров’я Трейдинг’’ та повідомте про свою ситуацію. Ми з радістю допоможемо Вам знайти рішення проблеми.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40
Дуже зручні і якісні устілки, раджу.
- Рудько Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 38
Дуже хороші устілки.Розмір іде на розмір,доньці з першого разу нічого не мішало,перестали боліти ноги,легко миються.
- Недостатки:
- Доставка в розетці останнім часом дуже довга-чекали два тижні устілки,зараз зробили замовлення-уже кілька днів не відправляють
- Гость
Там ведь пишут когда отправка будет
- Ревков Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 42
Сервис просто ужасный прислали только правую стельку Она там смотрят что запаковывают теперь чтобы дослали левую стельку надо потанцевать с бубном отправить им назад эту стельку отправить почтой фото и еще бог знает что Много лет пользовался розеткой но теперь это в последний раз
Эксперт RozetkaДобрый день, Ревков Юрий! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Ревков Ю***
Розетка все исправила и заменила товар Спасибо им большое
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43
Удобные размер совпадает брал 43 28см.
- Достоинства:
- Качество
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44
Подскажите размер стельки 44 размера в сантиметрах
- Вячеслав П***
28.5см. Есть на сайтах их размерная сетка
- Вікторія Б***Продавец: Rozetka. Размер: 38
Після того, як наділа ці устілки, просто пархаю! Mожливість прати їх у пральній машині робить їх просто незамінними.
- Достоинства:
- Легкі, миються
- Наталья П***Продавец: Rozetka. Размер: 39
Остались довольны покупкой. Очень удобная стелька, текстильное покрытие предотвращает скольжение стопы и поглощает влагу.
При длительном использовании не потеряла своих особенностей. Очень легкая в уходе – ее можно стирать в стиральной машине.
Рекомендую.- Достоинства:
- Комфорт, универсальность
- ОлександраПродавец: Rozetka. Размер: 39
Ця модель поєднує в собі все чого я чекала від ортопедичних устілок. Перше - не займають зайве місце в взутті, і не потрібно купувати взуття на розмір більше, щоб зручно розташувати устілку (так як я робила раніше). Друге - невибагливість в догляді (перу в пральній машині разом з кросівками). Третє - амортизація. Четверте - можливість використовувати в дійсно в будь-якому закритому взутті (навіть в кросівках при заняттях спортом, тому що немає твердого каркасу). П'яте - зносостійкість (устілки дуже-дуже круті по якості).
І те що хочеться відмітити окремо - це дійсно гарна підтримка стопи.- Достоинства:
- Ідеальна устілка