- Евгений Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Из минусов, как еще оказалось, пневматический механизм не держит выставленную высоту кресла.
Доброго дня!
Зверніться будь-ласка на сервіс Розетки, замінимо газліфт.
Просимо вибачення за незручності!
- Евгений Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отсутствует деталь "М". Уровень компетентности поддержки Розетки на 5+
- Недостатки:
- Не полная комплектация
Доброго дня!
Цієї деталі там не має бути. По фото крісла на сайті можна побачити, що там просто газліфт, без кожуха. Інструкція стандартна для всіх крісел, тому в інструкції ця деталь вказана.
- Артём С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Доброго дня, не хватає деталі "М"
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Немає однієї деталі
Доброго дня!
Цієї деталі там і не має бути. Перегляньте фото на сайті, там тільки чорний газліфт, без кожуха.
Ця деталь вказана тому що інструкції йдуть стандартні під усі крісла. На деяких передбачиний кожух, на деяких він просто не потрібен.
- Борис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Крісло дійсно топчік. Дуже зручне, як для мене. В мене зріст 170(70кг) воно чітко під мої параметри. На картинці виглядає дещо більше ніж насправді.
- Достоинства:
- Якісне по всіх деталях та матеріалах
- Недостатки:
- Інструкції немає, але все як 2х2 збирається.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Перепрошую, шановні працівники магазину, а як мені зібрати крісло без інструкції???
- Достоинства:
- Гарне, стильне крісло
- Недостатки:
- Немає інструкції