Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Зимние ботинки специальные SEDLEX 332OB CI 42 Черные (332OB CI-42)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44

Замовив це робоче взуття, і залишився дуже задоволений! Черевики міцні, зроблені з якісних матеріалів, добре прошиті. Дуже теплі. Підошва не ковзає, що особливо важливо на будівельному майданчику.

Розмір відповідає заявленому, сіли ідеально. Доставка була швидкою, все прийшло в надійній упаковці. Гарне співвідношення ціни та якості.

Рекомендую тим, хто шукає надійне взуття для роботи!

Достоинства:
    Зручність, легкість, комфорт, виглядають класно.

Дякуємо, Павле, за детальний відгук! Нам приємно, що ви оцінили якість та надійність цих черевиків. Тепло, зручність і безпека – головні пріоритети, і раді чути, що ця пара повністю виправдала ваші очікування.

Нехай взуття служить вам довго та комфортно!

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45

Фірма черевика не відповідає,верх як тонкий дермантін,а так легкі,розмір відповідає

Достоинства:
    Недостатки:
    Верх не шкіра

Дякуємо, Володимире, за відгук і чесну оцінку! Раді, що вам сподобалася легкість взуття та правильне співвідношення ціни й якості.

Щодо матеріалу: основна частина черевиків дійсно виготовлена зі шкіри, а на халяві використана вставка з якісного шкірозамінника для більшої гнучкості та зносостійкості. Це рішення робить взуття комфортнішим у носінні та допомагає зберегти його форму.

Бажаємо вам приємного використання! А всім, хто ще розглядає цю модель – запрошуємо переконатися в її якості особисто!

• Сергій С***

Дякуємо!!!

• Павлик
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45

Хорошие, удобные, лёгкие, не скользкие. Из натуральной кожи молодого дерматина ))

Достоинства:
    Все хорошо
    Недостатки:
    Не обнаружил

Дякуємо за відгук!!!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42

Правий ботинок ідеально, лівий неможливо носити, брак, повернув

Достоинства:
    Дешеві
    Недостатки:
    Брак лівого ботинку

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємну ситуацію з браком. Хоча ми ретельно контролюємо якість продукції, зрідка можуть траплятися виробничі недоліки. Ми щиро сподіваємося, що ви дасте нашій продукції ще один шанс. Більшість наших клієнтів відзначають високу якість і комфорт нашого взуття за чесну ціну, тому впевнені, що наступна покупка вас не розчарує. Запрошуємо переглянути інші моделі — вони точно заслуговують вашої уваги!

• Віталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44

Неочікувано зручне взуття, підошва товста, легка, водонепроникні ботінки, дуже задоволений. Дякую!!

Достоинства:
    Теплі якісні ботінки
    Недостатки:

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю та зручністю взуття — нехай вони служать вам довго і комфортно!