- Василий М***Отзыв от покупателя. Продавец: bestsole. Цвет: Черный. Размер: 42
По удобству обычная рабочая обувь.
- Достоинства:
- Легкие, воду не пропускают, размер совпал.
- Недостатки:
- Не выявил.
- Продавец bestsole
Дякуємо за ваш відгук!
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: bestsole. Цвет: Черный. Размер: 45
Перше що здивувало дуже легеньке взуття, без металевого носка але досить жорсткий передок що стосується розмірів то розмір в розмір, відносно зручні але устілки бажано змінити,вообще норм.
- Достоинства:
- Легкі
- Продавец bestsole
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви оцінили легкість взуття та відповідність розміру. Ваше зауваження щодо устілок обов’язково візьмемо до уваги для покращення нашої продукції. Носіть із задоволенням!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Покупал 12 вересня 25 г., в принципе всё устраивало пока возле шва не увидел приличную трещину.
- Достоинства:
- Цена, свою функцию выполняли
- Недостатки:
- Лопнула кожа
Максиме, доброго дня. Дякуємо за відгук.
Черевики дійсно мають працювати довше без подібних пошкоджень, тому хочемо просто зрозуміти ваш досвід.
Скажіть, будь ласка, в яких умовах ви їх переважно носили і як саме почала проявлятись тріщина?
Це допоможе нам краще розуміти, як взуття поводиться в реальних задачах, і що варто враховувати іншим при виборі.
Будемо вдячні за кілька слів у відповідь.
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Пока норм,дальше
Доброго дня, Андрію!
Дякуємо Вам за відгук та довіру до нашого взуття. Дуже раді чути, що перше враження від черевиків позитивне. Будемо вдячні, якщо згодом поділитеся досвідом після тривалішого використання — нам важливо знати, як взуття проявляє себе в роботі.
Бажаємо, щоб пара служила Вам довго та надійно!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Чудово, якраз підійшли по розмірах
Доброго дня, Сергію!
Щиро дякуємо за відгук. Дуже раді чути, що черевики підійшли ідеально по розміру та залишили гарне враження. Приємно знати, що взуття відповідає Вашим очікуванням.
Бажаємо, щоб пара служила довго та надійно!
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Купили дідусю, він в захваті, каже легкі, нозі дуже зручно, ніде ні натирають.
- Достоинства:
- Легкі, зручні.
- Недостатки:
- Поки немає
Дуже вдячні за відгук!
Раді, що виправдали Ваші очікування!
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
ОЧЕНЬ ХОРОШИЙ КАЧЕСТВЕННЫЙ ТОВАР! РЕКОМЕНДУЮ!
- Достоинства:
- очень хороший качественный товар
Носіть з задоволенням!!!
- людмила с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Для робочих черевиків непогана якість.
Доброго дня, Людмило! Щиро дякуємо за ваш відгук. Радий чути, що якість черевиків вас задовольнила — ми дбаємо, щоб спецвзуття відповідало вимогам роботи та було зручним у щоденному використанні. Нехай носяться надійно та довго!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Качественная рабочая обувь
- Достоинства:
- Антипрокольная подошва
- Недостатки:
- Не обнаружено
Дякуємо, Олександре, за ваш відгук! Нам приємно чути, що ви залишилися задоволені якістю цього робочого взуття. Зручність, надійність і комфорт – ключові фактори, які роблять цю модель чудовим вибором для роботи.
Нехай черевики служать вам довго та забезпечують комфорт у будь-яких умовах! А тим, хто ще обирає – це саме той варіант, який поєднує якість і доступну ціну. Переконайтеся самі!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Класні черевики, легенькі. Гарно пошиті, якісна фурнітура. Подвійна підошва - тиха хода))) Нозі м'яко та зручно. Дуже сподобались.
- Достоинства:
- Якість, легкість, ціна.
Дякуємо вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що черевики вам сподобалися!
Ми дійсно стараємося пропонувати якісне робоче взуття, яке буде не тільки надійним, але й зручним у повсякденному носінні.
Нехай ця пара слугує вам довго та приносить лише позитивні враження! Якщо знадобиться ще щось – будемо раді бачити вас знову в нашому магазині. Гарних покупок та комфортної роботи!
- Рома К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Якість виконання високого рівня. Шви надійні, підошва не ковзає. Зручно ходити навіть як цілий день на ногах, бо нозі комфортно, а там паче що вони дуже легкі!!! Один черевик важить 424 грами. Класні черевики. Дуже задоволений придбанням.
- Достоинства:
- Легкі, комфортні, зручні.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо, Романе, за ваш детальний відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили якість та комфорт цієї моделі.
Легка вага, надійні шви та нековзка підошва – це саме те, що ми прагнемо поєднати у кожній парі робочого взуття, щоб навіть довгий день на ногах проходив у комфорті. Особливо приємно чути, що ви залишилися задоволені покупкою!
Нехай черевики служать вам довго та надійно! Якщо знадобиться ще одна пара або інша модель – ми завжди раді допомогти. Гарного дня та комфортних кроків!
- Геннадій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Більш менш
- Достоинства:
- Підошва
- Недостатки:
- Жостке взуття
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобалось наше взуття. Звертайтеся до нас ще!
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Непогані . Устілки протерлись за два дні в районі великого пальця . Ноги не дихають ,є запах . Але ціна приємна . Легкі . Побачімо скільки прослужать
- Достоинства:
- Ціна .
- Недостатки:
- Ноги не дихають зовсім .
Дякуємо за ваш відгук, В'ячеславе, та за те, що поділилися своїми враженнями! Легкість і доступна ціна — це ключові переваги наших черевиків, а для більшого комфорту рекомендуємо використовувати додаткові ортопедичні устілки. Ваш відгук допомагає нам ставати кращими, і сподіваємося, що ви залишитеся задоволеними якістю та довговічністю взуття. Дякуємо за вибір нашої продукції та запрошуємо вас до наступних покупок!
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Ожидал немного большего, мне надо много ходить, а для этого они жестковаты.
Но для рабочей обуви неплохо.- Достоинства:
- Лёгкие, красивые и прочные.
Подошва не скользит. - Недостатки:
- В кроссовках мне, конечно, ходить легче.
Дякуємо за ваш чесний відгук та високу оцінку міцності й дизайну нашого взуття! Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити нашу продукцію ще зручнішою навіть для тривалих піших переходів. Сподіваємося, що ви оціните їх довговічність і надійність у роботі!
Качественные рабочие ботинки
- Достоинства:
- Анти скольжения подошвы
- Недостатки:
- Не обнаружено
Носіть із задоволенням!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Все підійшло, швидко доставили, комфортні, легкі.Яка якість покаже час.
- Достоинства:
- Легкі
Дякуємо за відгук!!!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Таке відчуття, що я в них народився)) Час покаже, дякую.
Дякуємо Вам за відгук.
Нехай будуть в нагоді!
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Товар повністю відповідає характеристикам та фото що на сайті. На нозі сидять зручно. По повноті комфортно. Продаються у зручній сумочці з завʼязками, яку можна використовувати для подальшого зберігання. Покупкою повністю задоволений.
- Достоинства:
- Зручні, акуратно зроблені, легкі, шкіряні.
Звертайтесь знов!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Дуже зручні та легкі черевики.
Нозі комфортно.
Подвійна підошва гарно виглядає, та м'яка.
На мій 42 розмір підійшло ідеально, стопа 27,5см.
Дякую за оперативність та сервіс.
Дуже зручно в точці видачі Rozetka.
Безкоштовно і приміряти можна.- Достоинства:
- Оперативна доставка.
Зручно та легко. - Недостатки:
- Не знайшов.
Дякуємо Вам!
Носіть із задоволенням!
Звертайтесь знов!
- Володимир Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Знайшов та замовив ці черевики через Розетка, а коли прийшли побачив що це дешеве сміття, підошва без будь якого супінатора крутиться в руках наче шмаркля відповідно стопа в цій шмарклі буде отримувати всі удари від дороги . Вважаю що всі виробники робочого взуття що роблять взуття без супінатора та з дуже м`якою підошвою свідомо роблять диверсію і з часом ви підете до ортопеда травматолога з проблемами стопи або коліна. Не рекомендую такі черевики для роботи особливо тим хто працює на вулиці
- Достоинства:
- З переваг тільки ціна
- Беззубенко А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Замовив 44 і 45 розміри на вибір який підійде. 45 розмір виявився великим, а 44 точно такий самий як і 45. Похоже виробник перемаркував 45 в 44 бо платформи повністю співпадають. Відмовився. Жалько потраченого часу.
- Достоинства:
- На вигляд не пагані.
- Недостатки:
- Перемаркований 45 розмір в 44.
Дякуємо, що поділилися вашим досвідом, і щиро перепрошуємо за ситуацію з розмірною сіткою. Ми вже звернулися до виробника, щоб усунути ці недоліки та забезпечити точність маркування. Розуміємо ваше розчарування і зробимо все можливе, щоб подібні випадки більше не повторювалися. Більшість наших клієнтів задоволені якістю та зовнішнім виглядом взуття, і ми сподіваємося, що наступного разу ваш вибір стане ідеальним. Запрошуємо вас переглянути інші моделі — впевнені, вони зможуть вас приємно здивувати!