- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює, але іноді чогось втрачається з'вязок чомусь.
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- У кімнаті працює WIFI, пропадає зв'язок іноді з контролером.
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прослужил 2 года, через полгода разботался левый стик, потом поломалась клавиша RT. По сути дешевый пластик.
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класний джойстик за свою ціну
- Недостатки:
- Неможливо користуватись функціями, які вмикаються через центральну кнопку, так як джойстик відразу змінює режим роботи
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Джойстик удобный, но через пару месяцев разболтался левый стик, через полтора года сломалась клавиша RT.
- Наташа М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брала на подарунок
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стіки почали дріфтити після року не дуже то і активного користування...
- Достоинства:
- Ціна, xinput, добре сидить в руках
- Недостатки:
- Почав дріфтити лівий стік
- Денис С***
Після чистки сенсорів стіки запрацювали як нові, розбирається і чиститься доволі легко.
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Уже 4 года как пользуюсь , аккумуляторы отлично держат , с кнопками проблем нету
- Достоинства:
- Всё очень круто
- Недостатки:
- Нету в продаже , друзья хотели купить
Представник брендуШановний Пане Микола, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку якості продукції Speedlink. Приємного користування.
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купупав дві штуки. У Forza horizon 5 класно грати. Зовсім інші відчуття, коли граєш на джойсті, а не на кнопках. Пройшов Fallout 4 на ньому.
Але нажаль у одного джойста з'явилася проблема при натисканні A кнопки. Чомусь не спрацьовує нормально. Хоча звичайні натискання A норм працюють. Можливо, це через те, що джйост падав декілька разів :(- Достоинства:
- Ціна, якість, дизайн приємний
- Недостатки:
- A кнопка частково перестала працювати, ймовірно, після падіння
Представник брендуШановний Пане Олександр, дякуємо за розлогий відгук та високу оцінку якості Speedlink.Приємного користування.
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Так собі
- Достоинства:
- Батарея довго тримає
- Недостатки:
- дефект лівого стіка
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це вже мій другий Торід, а до того був схожий провідний Хеох. Дуже подобається.
- Достоинства:
- Приємні матеріали, на лагає, довго трима заряд.
- Недостатки:
- Мікро-USB а не type-C, передатчік займа USB слот на ПК а міг би працювати через блютус або вайфай самого компа.
- Олексій Ч***
Як би ж тут був Micro USB, як ви і написали, в ньому взагалі-то ще старіші технології - Mini USB)
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купляв 2 роки тому,в цілому непоганий девайс,батарея тримала дуже довго(6-7 годин гри в ФІФУ спокійно витримував,далі я чисто ставив на зарядку,можливо витримав б більше).По відчуттях все таки є невеликі мертві зони.З недоліків:міцність,витримав тільки одне кидання об підлогу,після другого відлетіла кнопка L1 і відстала бокова пластикова декоративна вставка,назад більше не вставлялась.
- Достоинства:
- Хороша батарея,довго тримає заряд.
- Недостатки:
- Присутні "мертві зони" , ,витримав тільки одне кидання об підлогу(витримав тільки 2 WL в FIFA)
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь даним девайсом 5-й місяць.
Як тільки отримав його, помітив що один стік коли опускається вниз не повертається на місце без фізичного дотику, це дефект.
В цілому приємний геймпад, вібрації є, заряджається доволі швидко, встановлювати ПЗ за для роботи девайсу немає необхідності. Свою ціну виправдовує.- Достоинства:
- Швидкість зарядки, приємний та зручний дизайн, швидкий відклик
- Недостатки:
- Дефект стіку
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав два штуки. В одному акумулятор не тримає заряд, а в іншому все добре.
Світиться лише декілька секунд та тухне індикатор на зарядці, до комп'ютера перестав підключатися. Перестав брати заряд- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тримає акумулятор. Перестав працювати
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбав цей джойстик ще рік тому, або навіть трохи більше. І кажучи за якість, то немає жодних дорікань. Однак за увесь час експлуатації доволі часто втрачав зв'язок на декілька секунд (Сам приймач схоже що якщо буде знаходитися за комп'ютером, буде гірше ловити) і це відбувається наче випадково якось, але якщо тримати не далеко від ПК то все добре.
Про якісь самого геймпаду можу сказати наступне:
"Гарний контролер і повністю справджує свої амбіції".
Акумулятор тримає довно, навіть було що якщо не активно користуватись то десь місяць витримував без зарядки. Але слід казати що з дебільшого грав чи с доузями завдяки ньому, або якісь інтерактивні фільмі/файтинги- Достоинства:
- Гарно тримає заряд. Приємний на дотик. Є вібрації
- Недостатки:
- Іноді втрачає зв'язок з комп'ютером якщо підключений ззаду.
- Шиманський Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна цяцька! Сумісна з усіма іграми 100%!
- Достоинства:
- 3 роки працює як швейцарський годинник, але я не граю в ФІФА і платформери з файтінгами. Для РПГ та шутерів ідеально! Трохи вже скріпить і є люфти, але за такі гроші просто вау! Хотів придбати запасний, так як раз скінчилися!(
- Недостатки:
Представник брендуШановний Пане Дмитро, дякуємо за відгук та високу оцінку яксоті Speedlink. Приємного користування й надалі.
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Good
- Всеволод М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Замовив недавно, підходить для платформерів, всяких казуалок або сюжетних шутерів по типу КоД, але в мене в мультиплеєрні не дуже виходить грати
Переваги: Хороший хват завдяки обрезиненим краям, кнопки приємно натискати, я вже кілька днів не заряджав його а він все ще працює, радує
Недоліки: рух лівим стіком вправо вниз відчувається так наче його щось зупиняє, типу резини, так все норм
Товар мені дуже сподобався, про покупку не пожалів, вже другий товар який купую від SPEEDLINK)
А ще якщо хтось розбирається, будь ласка скажіть чи є тут гіроскоп, тому що я захотів його підключити до КС: ГО а мені сказало за гіроскоп, так я не бачу щоб це десь писалось- Достоинства:
- Добре тримається, всі кнопки працюють як треба, задержки не помітив, довго тримається заряд
- Недостатки:
- Я тільки недавно купив, а лівий стік коли рухаю в правий нижній кут повільно то він відчувається так наче його щось зупиняє по типу резини
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
купил даный девайс в 2021году прошло уже 2года за этот пириод броблем не небыло на выгляд как новый играю на даном устройстве кажный день девайс стоит своих денег
- Достоинства:
- хорошо держит батарею
Представник брендуУважаемый Денис, благодарим за отзыв и выбор Speedlink.Приятного пользования.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь вже десь рік, ніяких проблем не виявив. Геймпад зручний класний, та добре тримає зарятд. Користувався здебільшого в іграх щод розслабитись та лягти/відкинутись і не сидіти за столом
- Достоинства:
- Зручний,добре тримає заряд,працює без докорень
- Недостатки:
- За рік (не дуже активного користування) не було виявлено
- Константин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Грав в основному на пк, працює відмінно, але не довго, 2-3 роки дуже активного використання він витримує, потім зношується і починають западати кнопки, з'являється люфт на джойстиках, тригери не реагують на повне нажаття і так далі.
- Достоинства:
- Ціна??? (Раніше як джойстик за 600₴ був просто божественний, зараз за 1000₴ )
- Недостатки:
- ДОВГОВІЧНІСТЬ (джойстики я ні об що не кидаю і не б'ю)
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На 3-й день використання лівий стік почав заліпати по краях. Коробку я викинув, бо на перший погляд все було чудово. Тож якщо будете брати, майте це на увазі.
Ще хочется зазначити що в описі товару не вказано чим він заряджается, а це Mini USB, і це важливо.- Достоинства:
- Легко конектится до пк, добре тримає заряд.
- Недостатки:
- Mini USB, лівий стік заліпає.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий геймпад, вібрація є, підтримка в усіх іграх що граю.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюся вже 3 місяці, не викликав жодних проблем. Вібрація комфорта, на дотик приємний, кнопки відгукуються швидко. Зарядка теж проходить швидко, конект з ПК завжди стабільний. Оперативно відключається, якщо довго не використовувати (економія батареї).
Як-то кажуть, за свої гроші - топ.- Недостатки:
- не помітив
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
геймпад класний за свої гроші
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Використовую неділю, все гаразд, без нарікань.
- Достоинства:
- Вставив в ПК та граєш. Без драйверів та танців з бубном.
- Недостатки:
- Не вистачає підсвітки кнопок, але це не дуже напрягає, звик вже.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сподобався геймпад! Вібрація на вищому рівні. Приємно тримати в руках під час ігор.
- Достоинства:
- Красивий, приємна вібрація, приємний хід кнопок, стабільно тримає мережу.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- АндрійкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Геймпад нормальний, але я поки не навчився ним грати))
Думаю в РДР 2 буду залипати з нього, бо там мишкою керувати неможливо. Рокстари прогнулись під консолі, заточили управління в грі під консолі, тобто геймпади. А порт на ПК робили, мабуть, ті самі "генії", які розробляли ремейки класичних гта.
Тому я був вимушений потратити 1к гривень на оце чудо. Геймадом грав в останній раз в танчики на денді, тому мені ще треба повчитись керувати цією штукою. :D Товар якісний.- Достоинства:
- Нормальний геймпад
- Недостатки:
Представник брендуШановний Пане, Андрій. Дякуємо за відгук та високу оцінку якості Speedlink. Приємного користування.
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купляв таких аж 4 штуки, десь 2 роки тому, 2 собі, 2 другу, всі ще й досі працють. Дуже сподобались. Зручні, заряд тримають довго.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуШановний Пане Сергій, дякуємо за відгук та високу оцінку якості Speedlink. Приємного користування.
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь ним більше як рік. Нарікань на роботу геймпада немає жодних. Всі кнопки натискаються добре, без додаткових зусиль. Тригери працюють добре і справно, на мій погляд, завелика мертва зона, але це не суттєво і не впливає на роботу і відчуття від геймпада. Є лише 2 недоліки. 1 чому не зробити роз'єм зарядки звичайний micro-USB який є майже в кожному домі й не в одному екземплярі? Роз'єм зарядки mini-USB, шнурок в комплекті є, за що плюс. Але якщо шнурок втратите, то доведеться купляти особливий шнурок саме для зарядки геймпада. І другий суттєвий мінус, на корпусі немає впадини чи ще якоїсь приблуди аби кріпити туди USB флешку аби вона не загубилась. А як тільки вона загубиться то геймпад можна викидати. Цілий рік я чекав доки не згубив її та вирішив написати відгук. Я не звинувачую нікого в тому, що я загубив свисток, я лише говорю, що якби був роз'єм для кріплення флешки то це б підняло досвід користування геймпада на інший рівень.
- Достоинства:
- Якісний, хороша батарея, швидкий відклик, немає люфту кнопок
- Недостатки:
- Флешку для підключення не можна прикріпити до корпусу геймпада
Представник брендуШановний Пане Кирило, дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку якості Speedlink.Приємного користування.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний геймпад, все працює, тримає заряд приблизно 30-40 годин, міцний, купую вже другий.
- Достоинства:
- Ергономічний, безпровідний, добре тримає заряд.
- Недостатки:
- Не знайшов).
Представник брендуШановний Пане Дмитро, дякуємо за відгук та високу оцінку якості Speedlink.Приємного користування.
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь вже майже рік. Нарікань не має.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
Представник брендуШановний Пане Віталій, дякуємо за відгук, та високу оцінку якості Speedlink.Приємного користування.
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Топовий товар, якісно зібраний, зручний, красивий, довго тримає батарейка, однозначно рекомендую, користуюсь ним майже 2 роки, проблем із ним не було )
- Достоинства:
- Багато переваг
- Недостатки:
Представник брендуШановний Пане Андрій, дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку якості Speedlink. Приємного користування.
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
я не знаю почему но мой геймпад разряжается очень быстро я не могу нормально поиграть. Если знаете как это исправить я вас слушаю.
- Достоинства:
- геймпад удобен и легкий
- Недостатки:
- садиться очень быстро
Представник брендуУважаемый покупатель, обратитесь пожалуйста в сервис Розетка по гарантии, которая составляет 12 мес. Приносим извинения, за доставленные неудобства.
- Евгений Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Три с половиной года активного использования,для шутеров не лучший вариант,а вот для всяких гонок, бродилок от третьего лица самое оно,для них и покупался.
- Достоинства:
- Со скидкой однозначно стоит своих денег.Аккумулятор без вкл вибрации до сих пор можно не заряжать недели две спокойно.
- Недостатки:
- Со временем (~1.5 года)появились периодические фантомные нажатия крестовины(пару раз за игровой сеанс),иногда не корректно действует левый стик(2 года посл покупки), лечится переподключением ресивера.
Представник брендуУважаемый Евгений, благодарим за развёрнутый отзыв и выбор Speedlink.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь більше 2 місяців, на мою думку топ за свої гроші( в мене батарея держе більше ніж 10 год)
- Достоинства:
- Топовиц
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший геймпад. Кнопки добре працюють. Глюків не виявив. Вібровідгук працює чудово. Не дуалшок але топ за свої гроші тому рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, зручність, надійність
- Недостатки:
- За рік експлуатації не виявив