- Соня О***Продавец: RozetkaEU. Язык: Польский
Подарували на день народження,чудова гра! Повністю вартує своїх грошей!
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Дякую, все в гарній якості
Добрий день, Богдан! Вдячні за відгук.
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Доставлено товар з подряпинами коробки. Чому в центрі Розетка його віддають вже без транспотувальної плівки? Це ноу-хау?
- Достоинства:
- Подряпини коробки?
- Недостатки:
- Подряпини коробки
- Вакулка А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Гра дуже класна.
Доброго дня, Аліно! Раді, що гра Вам сподобалась. Приємного дозвілля.
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Дуже гарна і весела гра. Цікаві завдання. Ми з задоволенням граємо в цю гру. Дякую
- Достоинства:
- Цікаві , різноманітні,завдання.
- Недостатки:
Добрий день. Вдячні за відгук.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Игра пришла целая, всё в порядке, но детям не зашла, не знаю почему, мне понравилась. Пацанам 15 лет любят игры-но эта ,к сожалению, просто лежит.
- Достоинства:
- Мне понравилась
- Недостатки:
- Детям не зашла
Доброго дня, Ірина. Шкода, що дітей не захопила ця гра, хоча вона є досить популярною серед споживачів. Оскільки вона сподобалась Вам сподіваємось згодом діти її вподобають. Дякуємо за Ваш відгук.
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Приехала в плохой упаковке,это подарок , как будто следы использования …. Я надеюсь внутри все нормально…подарок будет ехать заграницу…
- Достоинства:
- Недостатки:
- Внешний вид
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Супер, але почта пошкодила саму коробку.
Чипляйте наліпки якісь типу -" Не ставити" , чи подібні. Дякую все інше дуже сподобалось- Представник постачальника
Добрий день! Дякуємо за відгук, раді що гра Вам сподобалась.
- Марко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Зіграли втрьох один раз, в цілому правила гри нескладні а процес може бути досить захоплюючим, хоча і вимагає іноді трохи напруженої фізичної активності, а також впевненого польоту фантазії. Гра передає дух оригінального фільму 1995 року і підійде для всієї сім'ї або підліткової компанії
- Достоинства:
- Якість виготовлення, продуманість, різноманітність випробувань
- Недостатки:
- Вимагає попотіти в фізичних активностях а також напрягти ізвіліни для вигадування кул сторі
Добрий день!
Дякуємо зо поділились враженням від гри Джуманжді! Ми рані, що Вам сподобалось!
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Купив гру, коштує немало, а прийшла з дуже потертим по середині декодером, через що, коли вставляєш картку, погано видно букви, таке відчуття що тим декодером користувались...Дуже неприємно, розчарований. Замовляв у поштомат, не було можливості перевірити товар, так би я його не брав з таким дефектом...
- Недостатки:
- Потертий сильно декодер
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Замовляла на новий рік як подарунок, замовила 26.12.2024 мало прийти 30.12.2024 , ОПЛАТИЛА!!! Прийшла забирати на наступний день а мені кажуть воно закінчилось цікаво як міг закінчитись товар який був в наявності та оплачен? Дякую за гарний Новий рік!!
- Недостатки:
- Не відповідальний продавець
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Замовляла на подарунок, трохи потерті кути коробки, але не критично. Гра сподобалась, в середині все якісно зроблено.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Гра суперова, граємо усією сім'єю
- Нелли Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Дуже класна гра!
Добрий день!
Дякуємо за коментар та високу оцінку!
- СергійПродавец: Rozetka. Язык: Украинский
Щось я не зрозумів задумку авторів з картками завдань. Ось наприклад загадка "В джунглях мусиш ти чекати, поки не вдасться пʼять чи вісім набрати". Відповідь "Джунглі". По перше, я не вгледів тут загадки, а по друге - логіки. Або ось інша загадка "Барабани бʼють гучно, хтось слідує беззвучно. Тінисті джунглі лякають влучно". Відповідь... барабанний дріб... знову "Джунглі". І знов я розмірковую чи тут взагалі немає логіки, чи просто я не розумію. Виглядає так, наче SpinMaster не проробили тему, не вигадали цікаві завдання, а просто впарили кидалово з використанням відомої назви. Не купуйте це. Воно нудне.
- Достоинства:
- Яскраво, якісно
- Недостатки:
- нудне й нелогічне
Добрий день. Шкода, що товар не виправдав Ваших очікувнь.
- Дуброва К***Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Гра гарної якості, деталі, ігрове поле, все чудове. Сама гра не погана, хоча я думала що будуть завдання виключно на полі ігровому( наприклад, тебе затоптати слони йди на 3 кроки назад) Завдання різні інколи навіть дивні, як на мене, хоча кожному своє.
Карток багато, тому я відібрала ті завдання які мені подобаються з ними й граємо, інші заховала. Синові (7 років) гра дуже сподобалось хоча фільм не бачив. Граємо в 2-х йому більше подобається активні завдання а мені пасивні
Майте на увазі гра для дітей які вміють читати
Купувала не на розетці- Достоинства:
- Якість, цікава задумка, 100 карток з завданнями
- Недостатки:
- Мало завдань на ігровому полі, будьте готові, стрибати, ходити на руках
Добрий день, Карина!
Дякумо за Ваш відгук та високу оцінку!
- Руслан Б***Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Дуже не приємно замовити 27.12, мало бути 30.12, з рештою доставку перенесли на 05.01
Як так? Немає в наявності, наче.
Але після мого замовлення ще був залишок на складі.
Як це працює?
Чи черговість не має значення і потрібні особливі контакти, щоб отримати своє замовлення? Чи не можна було раніше повідомити?
Три дні очікування коту під хвіст. І подарунку тепер нема.
Дякую!!!- Достоинства:
- Не отримав
- Недостатки:
- Не отримав