Отзывы покупателей о Настольная игра Spin Master Джуманджи (778988416464)

Оценка пользователей 4.18/5
  • Отзывы про товар продавца RozetkaEU
  • Соня О***
    Продавец: RozetkaEU. Язык: Польский

Подарували на день народження,чудова гра! Повністю вартує своїх грошей!

• Богдан З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Дякую, все в гарній якості

Добрий день, Богдан! Вдячні за відгук.

• Владимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Доставлено товар з подряпинами коробки. Чому в центрі Розетка його віддають вже без транспотувальної плівки? Це ноу-хау?

Достоинства:
    Подряпини коробки?
    Недостатки:
    Подряпини коробки

• Вакулка А***

Гра дуже класна.

Доброго дня, Аліно! Раді, що гра Вам сподобалась. Приємного дозвілля.

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Дуже гарна і весела гра. Цікаві завдання. Ми з задоволенням граємо в цю гру. Дякую

Достоинства:
    Цікаві , різноманітні,завдання.
    Недостатки:

Добрий день. Вдячні за відгук.

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Игра пришла целая, всё в порядке, но детям не зашла, не знаю почему, мне понравилась. Пацанам 15 лет любят игры-но эта ,к сожалению, просто лежит.

Достоинства:
    Мне понравилась
    Недостатки:
    Детям не зашла

Доброго дня, Ірина. Шкода, що дітей не захопила ця гра, хоча вона є досить популярною серед споживачів. Оскільки вона сподобалась Вам сподіваємось згодом діти її вподобають. Дякуємо за Ваш відгук.

• Инна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Приехала в плохой упаковке,это подарок , как будто следы использования …. Я надеюсь внутри все нормально…подарок будет ехать заграницу…

Достоинства:
    Недостатки:
    Внешний вид

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Супер, але почта пошкодила саму коробку.
    Чипляйте наліпки якісь типу -" Не ставити" , чи подібні. Дякую все інше дуже сподобалось

Добрий день! Дякуємо за відгук, раді що гра Вам сподобалась.

• Марко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Зіграли втрьох один раз, в цілому правила гри нескладні а процес може бути досить захоплюючим, хоча і вимагає іноді трохи напруженої фізичної активності, а також впевненого польоту фантазії. Гра передає дух оригінального фільму 1995 року і підійде для всієї сім'ї або підліткової компанії

Достоинства:
    Якість виготовлення, продуманість, різноманітність випробувань
    Недостатки:
    Вимагає попотіти в фізичних активностях а також напрягти ізвіліни для вигадування кул сторі

Добрий день!
      Дякуємо зо поділились враженням від гри Джуманжді! Ми рані, що Вам сподобалось!

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Купив гру, коштує немало, а прийшла з дуже потертим по середині декодером, через що, коли вставляєш картку, погано видно букви, таке відчуття що тим декодером користувались...Дуже неприємно, розчарований. Замовляв у поштомат, не було можливості перевірити товар, так би я його не брав з таким дефектом...

Недостатки:
    Потертий сильно декодер

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Замовляла на новий рік як подарунок, замовила 26.12.2024 мало прийти 30.12.2024 , ОПЛАТИЛА!!! Прийшла забирати на наступний день а мені кажуть воно закінчилось цікаво як міг закінчитись товар який був в наявності та оплачен? Дякую за гарний Новий рік!!

Недостатки:
    Не відповідальний продавець
  • Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Замовляла на подарунок, трохи потерті кути коробки, але не критично. Гра сподобалась, в середині все якісно зроблено.

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Гра суперова, граємо усією сім'єю

• Нелли Я***

Дуже класна гра!

Добрий день!
      Дякуємо за коментар та високу оцінку!

• Сергій
    Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Щось я не зрозумів задумку авторів з картками завдань. Ось наприклад загадка "В джунглях мусиш ти чекати, поки не вдасться пʼять чи вісім набрати". Відповідь "Джунглі". По перше, я не вгледів тут загадки, а по друге - логіки. Або ось інша загадка "Барабани бʼють гучно, хтось слідує беззвучно. Тінисті джунглі лякають влучно". Відповідь... барабанний дріб... знову "Джунглі". І знов я розмірковую чи тут взагалі немає логіки, чи просто я не розумію. Виглядає так, наче SpinMaster не проробили тему, не вигадали цікаві завдання, а просто впарили кидалово з використанням відомої назви. Не купуйте це. Воно нудне.

Достоинства:
    Яскраво, якісно
    Недостатки:
    нудне й нелогічне

Добрий день. Шкода, що товар не виправдав Ваших очікувнь.

• Дуброва К***
    Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Гра гарної якості, деталі, ігрове поле, все чудове. Сама гра не погана, хоча я думала що будуть завдання виключно на полі ігровому( наприклад, тебе затоптати слони йди на 3 кроки назад) Завдання різні інколи навіть дивні, як на мене, хоча кожному своє.
    Карток багато, тому я відібрала ті завдання які мені подобаються з ними й граємо, інші заховала. Синові (7 років) гра дуже сподобалось хоча фільм не бачив. Граємо в 2-х йому більше подобається активні завдання а мені пасивні

Майте на увазі гра для дітей які вміють читати
    Купувала не на розетці

Достоинства:
    Якість, цікава задумка, 100 карток з завданнями
    Недостатки:
    Мало завдань на ігровому полі, будьте готові, стрибати, ходити на руках

Добрий день, Карина!
      Дякумо за Ваш відгук та високу оцінку!

• Руслан Б***
    Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Дуже не приємно замовити 27.12, мало бути 30.12, з рештою доставку перенесли на 05.01
    Як так? Немає в наявності, наче.
    Але після мого замовлення ще був залишок на складі.
    Як це працює?
    Чи черговість не має значення і потрібні особливі контакти, щоб отримати своє замовлення? Чи не можна було раніше повідомити?
    Три дні очікування коту під хвіст. І подарунку тепер нема.
    Дякую!!!

Достоинства:
    Не отримав
    Недостатки:
    Не отримав