Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Зубная паста Splash Освежающая со вкусом Яблока и Эвкалипта 100 г (4820266833237)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Янчук К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 75 г

Пасти потрібно дуже трішки, піниться добре) я любителька кави і чаю, тому емаль не біла, користуюся тиждень, поки все подобається, чистить добре! у мене електрична щітка, але я все одно помітила, що ця паста пряма до скрипу справляється.

Вітаємо, Карино! Ваші слова — найкраща мотивація для нас. Дякуємо за довіру до бренду та любов до нашої продукції!

• Тетяна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 75 г

Зубна паста дуже хороша, якісна, мені підходить. Користуємося вперше, але не востаннє точно, хочемо ще інші смаки купити. Прийшла добре запакована.

Вітаємо, Тетяно! Щиро дякуємо за вашу довіру та підтримку — для нас це надзвичайно важливо. Ми й надалі працюватимемо над створенням ефективних та якісних засобів для догляду за порожниною рота. Ваші відгуки мотивують нас ставати ще кращими!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 75 г

Мені подобається, що яблуко не звучить солодко. Це саме той фруктовий, але не десертний смак. Евкаліпт вносить нотку прохолоди і навіть трохи лікувальної свіжості. Для мене це альтернатива класичній м’ятній пасті.

Вітаємо, Валентино! Дякуємо за ваш відгук! Ми й надалі зосереджуватимемось на створенні засобів, які відповідають потребам і очікуванням наших клієнтів.

• Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 75 г

Доволі хороша зубна паста, приємний смак, добре очищає

Достоинства:
    Ціквий смак, не сильно піниться, приємний після смак
    Недостатки:
    Маленький тубик

Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за відгук. Формула засобу дійсно менш пінна, оскільки ми свідомо відмовилися від агресивних піноутворювачів, щоб зробити продукт м’якшим і делікатнішим для щоденного використання. Сподіваємось, що інші засоби нашого бренду сподобаються вам більше.

• Аліса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 75 г

Дуже дивне, як для зубної пасти, але приємне поєднання. Паста не лишає хімічного присмаку, як це буває з агресивними м’ятними пастами. Дихання після використання свіже. Думаю куплю ще!

Вітаємо, Алісо! Радіємо, що Зубна паста освіжаюча зі смаком яблука та евкаліпту Splash вам сподобалась. Миі прагнули створити щось незвичне, освіжаюче, але м’яке й приємне у використанні. Дякуємо, що обираєте Splash!

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 75 г

Смак бомба, зуби блищать, свіже дихання!

Вітаємо, Яно! Щиро радіємо, що паста вам підійшла та залишила позитивні враження. Цінуємо ваш зворотний зв’язок. Для нашої команди це важливе джерело мотивації та розвитку.

• Олексій Б***

Доволі непогана паста
    Присмак смішний, і чистить наче добре, але через констинтенцію нема відчуття повної чистоти

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 75 г

Побачила цю пасту в рекомендаціях — зацікавив нестандартний смак яблуко + евкаліпт. Якраз шукала щось освіжаюче, але не банально м’ятне.
    Яблуко з евкаліптом, ніби щойно пожувала м'ятну жуйку і закусив яблуком. Дуже незвично, але приємно!

Достоинства:
    Не сушить слизову, після неї не хочеться нічого додаткового.
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 75 г

Гарно чистить та освіжає.
    Гарний склад за прийнятною ціною.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не має

Вітаємо, Юліє! Дякуємо за відгук! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.

• Андрій Ш***

Паста супер

Вітаємо, Андрію! Щиро радіємо, що паста вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Splash!

• Виктор В***
    Продавец: Rozetka. Вес: 75 г

Качество

Вітаємо, Вікторе! Ми високо цінуємо вашу довіру до нашого бренду. Такі відгуки мотивують нас підтримувати високі стандарти у всьому, що ми робимо.