Отзывы покупателей о Зубная щетка Spokar X Ультра мягка (8593534341944_Сине-белая)
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-фиолетовый
Бюджетный вариант курапрокс
Щетинки не лезут- Достоинства:
- Похоже на курапрокс
- Недостатки:
- Ручка маловата. Субъективно
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-розовый
Досить хороша щітка
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Сине-розовый
Гарна та якісна щітка. В міру мʼяка. Приємна ціна. Користуюся до місяця часу - жодних недоліків не помітила.
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубо-серый
Щітка сподобалася, не травмує ясна та добре чистить зуби. Що до нахилу ручки, то спочатку може буде трохи незвично, але потім цього і не помічаєш. Для мене стало плюсом, що за рахунок оцього нахилу, дуже зручно чистити крайні зуби, з рівною ручкою не так зручно
- Достоинства:
- Гарна зручна щітка
- Недостатки:
- Невтявлині
- Алена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Сине-розовый
Чудова щітка, не гірше Curaprox
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розово-салатовый
Завжди користувався щітками Curaprox. Вирішив сикономити та купити набір для всієї родини. Недорога та дуже якісна щітка. Гарний та сучасний дизайн. Дуже зручна в руці без будь-яких гумових вставок, Щетина м'яка, ясна не царапає, краще ніж Curaprox на мою думку. Ну і, звісно, вона дешевше на даний час це дуже актуально. П'ять зірок. РЕКОМЕНДУЮ!
- Достоинства:
- Низька ціна, М'яка щетина, Висока якість, Сучасний дизайн
- Ярослава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-фиолетовый
Нижний зубец отсутствует
- Антоніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розово-салатовый
Щітка і правда ультрасофт, м'яка та густа, ніде не царапає. Чистить ретельно, відчувається якість, Ціна тричі меньше курапрокса, а якість на рівні, а може й і краще.
- Достоинства:
- м'якенька
- Ткачук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубо-салатовый
Взяв декілька різних зубних щіток з 5000+ щітинок, ultrasoft. Ручка у Spokar X не така зручна, як у Curaprox. Обома щітками користувався 1,5-2 місяці і Spokar X показала себе краще, на мою думку. Ну і, звісно, вона дешевше.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не зручна форма ручки
Олександр, дякуємо за практичний аналіз щіточки SPOKAR X.
Форма ручки зроблета таким чином, щоб тримаючи щітку, Ви росташовували її під належним кутом до поверхні зуба, 45%. Для цього спробуйте покласти великий палець зверху, у проміжок Х, і тоді самим зручним положенням стане те, в якому чищення буде самим ефективним.
Здорової Вам посмішки! - Іван Г***
що ви чистите ними))) що вони навіть структуру витратили, з щітки стпли йоршиком))) у мене пучки роками залишаються в щітках, при чому іноді більше 2х раз а день чищу, і далеко не по 2 хв...
- Катерина Д***
Це прикол такий? Мабуть машина для укладання асфальту по ним проїхала. При такий агресивній чистці зубів Ви, мали би , ходити без емалі , бо вона затерта. Щітки не деформуються, через три місяці є пучечки
- Лена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубо-серый
Вийшла помилка. Я товар не отримала-його не було в магазині
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-фиолетовый
Мені дуже сподобалась щітка. До цього купували лише курапрокс, і, порівнюючи з цією щіткою, курапрокс краще, звичайно, але і ця не погана, як деякі пишуть у відгуках. Щітка м'яка, ясна не царапає, наліт зчищає відмінно при правильній техніці чищення, дуже густа, що додає величезного плюсу, зручна ручка. Ціна/якість відповідає. Доречі, користуюсь вже 2 місяці і вона зовсім не розпушилась. Я перейшла з курапрокс на цю і не втратила у результаті чищення зубів.
- Достоинства:
- Густа, м'яка, гарно чистить наліт.
- Недостатки:
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розово-салатовый
Доволі непогана якість. Але якщо розглядати як альтернативу Курапрокс. Ні!
- Достоинства:
- Непогана якість, ціна
- Орлов А***
Почему нет?
- Василь Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-розовый
Шкодую про покупку. Завжди користувався щітками Curaprox та R.O.C.S. Вирішив спробувати цю, оскільки візуально здалося, що вони схожі. Однак, це тільки на фото. На справді, ця щітка приблизно на 20% менша, як ручка, так і кількість / щільність волокон. Вона наче дитяча. У дружини таке саме враження. Я не знаю чим там займалися чеський виробник, але схоже що тільки маркетингом, виходячи з опису товару. На фото можна оцінити щільність та кількість волокон у порівнянні з моєю старою щіткою R.O.C.S. Користувався 3 дні, потім замінив на перевірену.
- Достоинства:
- Недостатки:
- маленька, не зручна, замало волокон, не відповідає ціна / якість
Василь, доброго дня. Шкода, що Вам не сподоблась наша зубна щітка Spokar X Ultrasoft. В будь-якому випадку комфорт від використання річ суб'єктивна. Порівнювати щітки R.O.C.S. Pro та Spokar X неєтично, це зовсім різні моделі. Так у них різна кількість щітин: у R.O.C.S. Pro 5940, а у Spokar X 5500, у них різна довжина та форма ручок, і, як ви і зазначили, різний розмір головки.
На фото ви показали нову та використану щітки. У використанній розпушені щітинки, які вже втратили свою щорсткість і властивості добре чистити. Саме тому цю щітку треба замінити на нову.
Якщо ж Ви порівняете Spokar X з Curaprox CS 5460 Ultra Soft, то ви побачите що це продукти з одного модельного ряду, які відрізняються формою ручки.
Бажаємо Вам знайти ідельну для себе зубну щітку.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-голубой
Пока оценил лишь с виду. Всё нравится, выглядит качественно. Через 3-4 месяца начну пользовать и не расскажу вам как мне она :)
- Достоинства:
- цена нравится
- Недостатки:
- пользоваться надо 2 раза в день
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-розовый
Очень удобная щетка, густая щетина, хорошо очищает налет и десна не травмирует.
- Достоинства:
- Удобство, хорошо очищает.
- Недостатки:
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-голубой
Дуже сподобалась щітка. Після проби, купила ще. За словами стоматолога - це один з прикладів правильної щітки і я тепер розумію чому. Щетинки тонкі і м'які, гарно проходять в міжзубні проміжки і не пошкоджують ясна
- Достоинства:
- Дуже густа і м'яка, правильна форма
- Недостатки:
- нема
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубо-серый
- Достоинства:
- Густа щетина, правильна форма, гарно справляється
- Недостатки:
- нема
- Катерина С*** ДніпроПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бело-фиолетовый
Начиталась схвальних відгуків. Ціна-вдвічі менша (тепер я розумію, чого менша вартість). Недостатньо лише зробити візуальний аналог, треба і якістю брати. За 1,5 тижні користування в мене стали боліти зуби постійно і вдень і вночі бо вона їх розцапапала. Змінюю угод та повертаюсь до надійної фірми.Візуально також різні. Нормальним людям не раджу!!!!
- Достоинства:
- Дешева ціна
- Недостатки:
- Зажорстка, дає чутливість зубів
- Анастасія
дивно, що Ви тримаєте в руці салатову щітку, а відгук на фіолетову. Та й покупка не підтвержена чомусь. Працюєте на конкурента?))
Зо три роки користуюсь Спокаром, розцарапати щось дуже важко, я навідь перейшла на більш жорстку.
- Петр З***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желто-серый
Мягкая, густая, короткая удобная головка. К ручке привык быстро. Щетка вполне устраивает.
- Достоинства:
- очень мягкая
- МарияПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розово-салатовый
Отличные щёточки, спасибо!
- Анатолий В***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желто-серый
Очень густая щетина, мягкая, совершенно не царапает десна. Чистит неплохо, щетинки очень тонкие, легко проходят между зубами.
- Достоинства:
- очень мягкая