- Євген Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перевірили
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это забавная услуга , я ну очень давно покупал монитор Самсунг , заказал эту услугу , меня перекинули на отделение на Позняках в ТЦ Алладине , ну думаю ладно , пройдусь с харька туда пешком , прогуляюсь , пришел я в отделение ,вынесли монитор , открыли коробку , выходит кучерявый специалист с под прилавка , идёт важной походкой , ну я думаю : " Сейчас будет проверка серьезная " .
В итоге , братишка нагнулся и над просто включенным монитором начал водить своим носом в поисках дефектов , экран был синий все время ( это я потом узнал что при визуальном поиске битых пикселей включаются несколько цветов и даже программа ) мастер не нашел дефектов , он радостно пошел обратно играть в доту или во что там они рубятся за прилавком . Тогда услуга стоила 200 гривен , я себя успокоил тогда тем что мне не придется возвращать монитор и мучится если я дома сам найду дефекты и буду оформлять возврат или обмен . По этому дело сугубо ваше , брать эту услугу или нет , конечно можно и самому все проверить , да и по качественный . - Женя А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дурять не замовляйте черговий скам
- Достоинства:
- Бідний продавець без приладів своїм зором разом з вами шукає ті пікселі!!!!!!
- Недостатки:
- Бідний продавець без приладів своїм зором разом з вами шукає ті пікселі!!!!!!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку жалкував, що заплатив за перевірку, але з часом, якість роботи співробітника розвіяла мій сум.
- Достоинства:
- Ретельність. Знайшли битий піксель десь в кутку на 4К моніторі.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую, попався не компетентний працівник. Який пальцями брався за екран монітора, коли доставав монітор з коробки!Коли я зробив спокійно зауваження, реакція була максимально не поважна. З небажанням і в поганому настрою, провів 3 хвилинну перевірку на битті пікселі. Брав монітор на подарунок, враження від сервісу найгірші. Буду робити перевірку самостійно в наступний раз. Монітор додатково протирав дома.
- Недостатки:
- Жахливий сервіс, 3 хвилинна перевірка, Не рекомендую
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за виконану перевірку.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер!! Дякую
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ХххОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв hisense 55u8kq, перевіряли на биті пикселі в моїй присутності, жодного битого пікселя... у телевізори був відсутній додаток для перевірки, підключили приставку, трохи заморочились до 30 хв, але все ж таки найшли спосіб та зробили всі необхідні перевірки. 10.02.2024 м. Вінниця вул. Батозька 9б, дякую фахівцям за роботу!
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перевірка проводится тільки на пунктах видачі та магазинах розетка
Сбогодні прийшов забирати єкран, та перевірити на можливі проблеми.
Майже одразу після запуска я помітив битий піксель (після чого його також підтвердив фахівець)
- від екразу я зістно відмовився
- сказали що якщо я хочу новий єкран потрібно буде самостійно зробити нове замовлення
- а за послуго я плачу зараз, так як перевірка цього єкрану була проведена. І для наступного єкрану ЇЇ треба буде замовляти додатково
Ще цікаво
Я запитав як я можу бути впевнений, що коли наступного разу я закажу цю модель мені не прийде цей самий єкран (З цієюж проблемою). Відповіли що ніяк. Порекомендували сфотографувати данні єкрана щоб перевірити перш ніж робити наступну перевірку на пікселі.
Тобто все що відбулося це я заплатив гроші за перевірку товару який мені намагались продати, и тепер маю можливысть ще раз заплатити за перевірку того ж самого товару якщо планую знов намагатися його купити у Розетці
це марна трата коштів!- Достоинства:
- вона проводится
- Недостатки:
- В такому форматі немає жодного сенсу ЇЇ замовляти
- Дарькина т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Робили цю послугу в магазині Розетка по вул Міхновського 16/1, дуже сподобалося, там чудові працюють хлопчики, провірили на биті пікселі наш телевізор , як кажуть, впродовж і впоперек, все показали, розказали, Звичайно, коли цю послугу виконують такі відповідальні і привітні працівники, то 400 гривень здається цілком адекватною ціною. Напевно, нам повезло
- Достоинства:
- Качественно
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов, подивився на картинки в 4к, кольори веселки чб, знайшов один битий піксель разом з працівником. Купував монітор Odyssey G6 з лінійки знаменитих по кількості битих пікселів). Оскільки піксель не був мертвим лише на певних кольорах видно, монітор забрав. З часом піксель прогрівся і сам по собі зник.
Зайняла дана процедура приблизно 30-40 хвилин оскільки це вигнуті 32' дюйми.- Достоинства:
- Відносно швидко, товар розпаковують з вашої згоди при вас, тому шанси бути винним у пошкодженнях майже рівні нулю)
- Недостатки:
- Краще використовувати спеціалізовані безкоштовні або ліцензовані програми для перевірки пікселів з різними методами перевірки на білі полоси і тп.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корисна послуга, все ретельно перевірено.
- Микита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В пункті видачі біля Ocean Plaza можете спокійно брати цю послугу. Хлопці молодці і зробили свою роботу відмінно.
- Достоинства:
- Відповідальні працівники
- Недостатки:
- Дорогувато(
- Олександр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, провірили швидко та якісно!
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В отделении на Антоновича 165 очень тщательно все проверили.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не дивився опис але дивився коментарі. В мене частково було навпаки!
Вони розпакували, увімкнули, та сказали дивіться самі. Я їм повідомив що вважав може це вони повинні перевірити але ні ... вони відмовились тож я повзав по підлозі й роздивлявся 75дюймовий телевізор. Що мені не дуже сподобалось, але хочу відмітити що я не скаржуй, а просто в щоці через вартість та реальзацію послуги.
Я знайшов 1 битий піксель - Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Битих пікселів не було.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Послуга економить час і зусилля на повернення у разі проблем. А так, їдеш додому знаючи що з екраном проблем немає. Співробітник акуратно розпакував телевізор, поставив на спеціальну підставку, підключив флешку з картинками різного кольору і по кожному кольору уважно обдивився весь екран. Хоч послуга і дорогувата, але не жалкую що замовив. Нерви дорожче.
- Достоинства:
- Хороший сервіс
- Недостатки:
- дорогувато
- Дмитрий М***
Або ідеш додому без товару, а потім його комусь по другому колу перевіряють
- Глеб А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за сервіс!
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наступного разу буду робити сам !)
- Б Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Робітник Розетки прям дуже уважно розглядав ТВ.
Навіть не очікував, що буде така довга та прискіплива перевірка
10 з 10 - Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перевірили знайшли один напів битий ( проявляється на зеленому колірі) котрий не помітила.
- Андрей Д***
И? Что было дальше? Поменяли товар и ещё раз проверили за те же деньги? Или этот и забрали?
- Елена Д***
Забрали который заказывала, один и тот наполовину не критично тем более он со временем исчез. Менять на другой, не хотелось тратить время и заново заказывать.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уважно та бережно виконали перевірку, вдячний!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уважно переглянули весь екран
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом часу пішло десять хвилин, все виявилося без битих пікселів.
- Достоинства:
- При покупці ТВ розумієш що з екраном все добре.
- Недостатки:
- Трохи завищена ціна.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такі реально співробітник, з "лупою", ретельно, двічі, передивився усю поверхню. Знайшов 2 шт, у куточках, чорні на усіх кольорах. АЛЕ! В мене 100% зір (нещодавно перевірив), і я їх зміг побачити лише на білому фоні, з відстані 20 см, і коли мені їх вказали пальцем! З відстані пів метра вже не можу вгледіти. Тож, вважаючи що я купую 43", котрий я буду дивитись з відстані у 2 метри і більше, то ці биті пікселі вважаю несуттєвими, і погодився на купівлю цього екземпляру.
- Достоинства:
- Дивились ретельно, знайшли усі.
- Недостатки:
- Несуттєві.
- Рустам Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо за проверку!
- Достоинства:
- Само за себя говорит.
- Недостатки:
- Нет.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре перевірили
- Антон Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Знайшли 1 піксель. У проханні перевірити на " засвіти матриці" відмовили (просто на тому ж ютубі включити ролик про рух білого квадрату на чорному фоні).Лише формально через ютуб прогнали через кольорові фони. Сервіс дає лише психологічну впевненість, що телевізор хоча б увімкнувся.
- Достоинства:
- Психологічне заспокоєння
- Недостатки:
- Не потрібний сервіс
- Володимир С***
А щось роблять при знаходженні битого пікселя?
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сделано грамотно. В наличии и софт для проверки и приставка для подключения и подставка для монитора. Времени заняло немного,благо битых пикселей не было. Рекомендую.
- Достоинства:
- Безпека покупки.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перевірка на рівні дивіться самі
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проверили прямо в пункте выдачи. Все было быстро и оперативно.
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прислали монитор с битым большим пикселем , заплатил за проверку и отказался от монитора . Почему я снова должен платить 400гр за такой же заказанный монитор ? Неплохой у вас заработок , может специально с битыми пикселями присылаете.
- Достоинства:
- Не помогло.
- Недостатки:
- Плохая услуга.
- Алекс К***
если у данной модели выявился битый пиксель и вы естественно отказываетесь то, если вы еще имеете желание купить такую же модель, сотрудники розетки спрашивают вас об этом и получив от вас утвердительный ответ делают заказ на еще 1 единицу именно этой модели если она присутствует в наличии... вы же со своей стороны можете заказать сами эту модель в колл-ве от 1- ... и все на этот же сертификат, пока вам не попадется моник без битых пикселе или пока вам не надоест ))
- Сергей Л***
Нет работница выдачи Розетки которая тестировала монитор четко сказала на 1 монитор 1 сертификат даже если такой же перезаказывать , ее не один раз переспросили , она сама не могра перезаказать монитор у меня там 280 бонусов было я дома отказался и снова тако же монитор заказал.Придется дома делать тест и возврат если найду битые пиксели.
- Алекс К***
некомпетентная работница значит... или скорей всего она вас обманывает... я вам написал в принципе как делал сам и не 1 раз ! вы даже можете почитать что пишут другие кто пользовался данной услугой)