2 ключі, у одного люфт регулюючої губи 1 мм, у іншого до 2мм.
Підтягнути щось трішки сильніше, аніж рукою можна, щось більш капітальне - зіпсує грані.
Сильный люфт почти 1 мм
Ключ отримав , в роботі перевірив .
Мені сподобався. Майже не люфтить. Хороший ключ
За свої гроші дуже не погано. Брав для дому,щоб було.
Хороший ключ
Гарний ключ
Хороший добротный ключ, свои функции выполняет.
Не знаю, норма це чи ні. Щоб не порізатися ненароком, сточила їх наждачним папером.
Загалом влаштовує.
Мой экземпляр: продольный люфт губок составил около 1,5 мм по шкале ключа. Рельефная надпись FORGED STEEL означает прокованная (кузнечная) сталь. Также это может означать, что ключ изготовлен методом горячей штамповки - при этом происходит упрочнение металла. В целом качество неплохое, но окончательный ответ даст только практическое применение с хорошей механической нагрузкой.
хороший ключ. люфт небольшой, где то 1мм. барабан не гуляет
Брав для сантехніки у приватному будинку щоб інколи щось відкрутити - закрутити.
На фото виглядає ліпше ніж насправді.
Хороший ключ
Немного люфтит - но абсолютно не критично. В целом отличный ключ.
Отличный ключ для сантехники в самый раз
Есть шкала в мм,недорогой
Удобный в руке.
Свою задачу выполняет, качество выше цены.
Розвідний ключ був куплений як доповнення домашніх інструментів. Використовую його часто, всім задоволений. Ключ добре лежить в руці, легкий. Рухома спіраль крутиться без заїдань, плавно двигає рухому частину. Під рухомою частиною нанесена лінійка від 0 до 40 мм., що допомагає виміряти та налаштувати потрібну довжину або ширину. Замовляв вечері наступного ранку забрав в магазині, доставка на висоті.
Хорошо сидит в руке, для домашних дел незаменимая вещь, классический стандарт, то что нужно! Спасибо за быструю доставку, супер.
Ключ купляв для домашнього користування. Радує, що є розмітка для виставляння губок.
Люфт присутній, як і у всіх ключів такої конструкції.
Хорошая цена
Цена отличная, качество достойное
Взяв одразу дві штуки (щоб запресовувати чашки кермових колонок в рами велосипедів). Гарний зовнішній вигляд. Є шкала, нз скільки вона протримається. Губки трохи не паралельні одна одній, хоча може це так і треба? Максимально губки розкриваються приблизно на 37 мм. На задній частині є напис "Forged Steel" (Кована сталь?) Що за марка сталі - не вказано (хром-ванадієва чи яка?).
Ключ супер, для сантехники самое то. Легкий, компактный Розмер между губками 26-27 мм.
цена-качество пропорция идеальная
Нормальный ключ, для дома подойдет.
Рекомендую. Люфт зникає коли ви затискаєте гайку чи болт.
Вполне годный ключ. Не большой люфт имеется, но это конструктивная особенность. Пользоваться можно, для дома в хозяйстве пригодится.
Не знаю, свідки такі гарні відгуки про цей ключ. Вчора придбав, люфт такий, що не знаю, чи можна ним буде користуватись
"Берешь у руки - маешь вещь" !
Хороший ключ. В машину то что надо не нужно тягать гору инструментов .
Это уже третий ключ.
Жаль что пока не удалось проверить под нагрузкой, крутил только маленькие гайки
Хороший качественный ключ!
Отличный ключ!Сравниваю с советским(в хорошем состоянии)-люфт меньше.Небольшие размеры,захват на гайку 35.Рекомендую.