Отзывы покупателей о Зарядная станция Stark T200 PRO / 225 Вт / 225 Вт⋅ч / Li-ion (241000192)
- Виктор Б***Продавец: Rozetka
Купив цю зарядну станцію в іншому магазині, десь тиждень тому. Зробив декілька тестів. Та вирішив ними поділитися, щоб було зрозуміло, на що ця станція здатна. До повної розрядки я її не доводив. Вимикав, коли рівень зарядки був пустий та почивав блимати.
Перша тестова пара: телевізор Hisense 43A7500F та смарт ТВ приставка Ugoos X4 PRO. Дивився 4к фільм з домашнього медіа серверу. Пропрацювала ця пара 1 годину 54 хвилини. Споживала ця пара від 85 до 95 ват
Друга тестова пара: ноутбук Lenovo IdeaPad 1 15ADA7 та маршрутизатор Keenetic Giga KN-1010 з підключеним зовнішнім жорстким диском WD BLACK P10 Game Drive 2TB в якості медіа сервера. Пропрацювала ця пара 5 годин, 55 хвилини. Споживала ця пара від 30 до 45 ват. Слід зазначити, що ноут не ігровий і максимально споживає до 65ват, але я в ньому включив енергозбереження, тому він і споживав так мало.
І останнє що я потестив, це скільки може пропрацювати маршрутизатор Keenetic Giga KN-1010 самостійно. Десь близько 20+ годин. Через 11 годин, станція розрядилась приблизно на половину і я «заманався» чекати її повної розрядки. Споживав цей маршрутизатор від 8 до 11 ват. За ці 11 годин станція два рази самостійно вимкнулась. Чому – не зрозуміло.
Зарядка від майже 0 до 100% в мене займає десь 2 години 35-40хвилин, споживала 95-97 ват
Що мені не сподобалось в цій станції. Досить сильний запах пластику. Мало інформативний дисплей. Хотілося щоб рівень заряду відображався в відсотках, а не схематично. Та те, що вона, при довгій роботі, самостійно вимикається.- Достоинства:
- Для робочого ноута та модему (маршрутизатора) вистачить "с головою"
- Недостатки:
- Запах пластика. Ціна (тиждень назад її можна було значно дешевше купити). Мало інформативний дисплей. При довгій роботі, іноді, вимикається
- АлексПродавец: Rozetka
Помилка в описі ємності акумулятора... Раз в десять так
Представник постачальникаДоброго дня!
В характеристиках допущена помилка. Правильна ємнімть - 62400.
Найближчим часои помилка буде виправлена.- Іван П***
А в Wh яка ємність?
Представник постачальникаДоброго дня.
225 Вт/г
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достойная вещь, при зарядке игрового ноутбука msi katana gf66 при обычной нагрузке станция продержалась 2 часа 50 минут
P.S. Сама станция у меня зарядилась за 2 часа 45 минут - Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав сьогодні цю зарядну станцію. Пержі враження позитивні, доволі все просто в управлінні, нічого складного. Виготовленна доволі якісно, точно не китайське барахло. Заряджу її до кінця і буду тестувати, а вже пізніше напишу більш розгорнутий відгук. Між іншим в інструкції помітив, що зарядна станція видає Bidirectional Pure Sine Wave... тобто вона всеж видає чисту синусоїду?
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо Вам за Ваш відгук. Так, в цій зарядній станції правильна синусоїда, тобто ця станція підходить для коректної роботи чутливих електроприладів.- Юрій С***
В користувані, як писав вище, вона дуже проста і зручна, натиснув кнопку ac, підключив тв до станції, і за більше ніж 2 години розрядилась на половину. Споживання тв було в районі 55 Вт/год. Покупкою задоволений повністю. А правильний синус - це неочікуваний приємний бонус. Рекомендую.
- Юрій С***
Також по зарядці, в описі зазначено, що зарядка станції триває від 0 до 100 % за 2 години 30 хв,. Хоч у мене зарядилася на 5 хв довше, але всерівно це швидкий термін
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает на ура, полностью справляется с задачей ноут+монитор+роутер около 3х часов. Также пробовал в работе с телевизором все супер.
Единственный минус во время работы издает высокочастотный писк, при чем даже если включить фонарик или DC, надеюсь это не брак- Достоинства:
- Качественная, компактная, все необходимые разьемы
- Недостатки:
- Писк
- Дмитрий Ш***
Свист это писк дросселей когда через них любой ток проходит, это нормально, обычно чтобы его не было заливают эпоксидной смолой, на заводе видимо так не сделали, пищать может вообще всё где есть дросселя, от видеокарты до павербанка.
- Евген В***Продавец: Rozetka
Тестував 2 тижні працюючи віддалено:
-Заряд 100%. Ноут Asus K53 SD - пропрацював 4:45 години (ще залишився заряд). Всередньому 35-45W (інколи 50W)
-Заряд 100%. Ноут eMachines g730 - пропрацював рівно 4:10 години (дали світло) Всередньому 42-46W (інколи 57W).
-Заряд 100%. Ноут Asus K53 SD + Маршрутизатор TP-LINK Archer C20 -пропрацював рівно 4 години (дали світло). Всередньому 40-47W (інколи 55W).
-Заряд 100%. Ноут eMachines g730 + Маршрутизатор TP-LINK Archer C20 пропрацював рівно 3.45 години. Всередньому 46-55W (інколи 60W).
Зарядка пристрою до 100% за 3:50 години- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Перші дні запах пластику.
- Юрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює вже 2 місяці!
Задоволений на всі 100%- Достоинства:
- Ціна, якість
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Второй раз использую.Хорошая штука.Ни запаха,ни писка ,однозначно.Здоровенный телек на всю стену,-работал 4 часа при отсутствии света.Более дешёвая зарядка запитывала роутер,В тандеме с телеком отключения света вообще не замечаешь.Всем рекомендую
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станция очень выручает.
Подключала:
-фен (холодный воздух)
-компьютер с монитором
-холодильник, без морозилки
всё потянула.- Татьяна Б***
Интересно, что же у вас за холодильник, что такая слабомощная станция потянула)))
- Сергій В***
В холодильника 1,5-2кв пускова потужність, а тут 200w. Про який холодильник вопше йде мова)
- Ярош С***
Холодильник з технологією No-Frost. Прекрасно працює з зарядною станцією, показує споживання потужності 1201-140 KW
- Зоряна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрібна річ
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже стильний,зручний у використанні.Все зрозуміло і просто!Рекомендую!
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звертався на рахунок писку станції при роботі . В сервісному центра його непочули , мабуть специфічний слух. А так все чудово . Фазозалежні котли не працюючи від неї, в мене протерм лінкс, потрібно шаманити нуль від міської мережі тоді все ок .
- Достоинства:
- Компактність , зручна і зрозуміла у використанні , швидка зарядка .
- Недостатки:
- Писк при роботі .