Отзывы покупателей о Поло длинное мужское Stedman Polo ST3000-NAV M (RAY2000000000633)

Код:  401949621
Оценка пользователей 3.25/5
  • Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Темный синий

До 2х стирок, пока новое ещё более менее

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Нам прикро, що якість поло не виправдала очікувань після кількох прань. Ми завжди рекомендуємо звертати увагу на інструкцію з догляду на ярличку виробу — це допомагає зберегти його вигляд надовго.
      Щоб поло слугувало довше, дуже важливо дотримуватись умов догляду: не прати у гарячій воді, уникати відбілювачів, не сушити у машинці та прасувати навиворіт. Матеріал має певну еластичність, тому навіть незначне перевищення температур може вплинути на вигляд виробу.

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Серый

Купили на подарунок, але ще не вручили, тканина приємна на дотик, але в складі на бірці вказано, що бавовна 85%, 15% віскоза, пошито акуратно, у Розетки в характеристиках товару помилково вказано 100% бавовна

Недостатки:
    Не вірно вказано склад товару

Дякуємо вам за придбання та за те, що поділилися своїми спостереженнями
      Ви абсолютно праві — у складі вказано 85 % бавовна та 15 % віскоза, а не 100 % бавовна. Це характерно для моделі Stedman Classic‑T у кольорі меланж (тип GYH – Grey Heather) . Ми приносимо вибачення за невірну інформацію у характеристиках.
      Вже виправили інформацію в описі.

Плюс:
      • Тканина залишається приємною на дотик і добре сідає по фігурі.
      • Віскоза додає м’якості — така композиція навіть може бути комфортнішою за чисту бавовну.

Ми вже передали дану інформацію до технічного відділу для коригування опису на Rozetka. Дякуємо, що допомагаєте нам бути точнішими

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Серый

Замовляв розмір М, але це якийсь XL. По довжині ледь не жіноча нічна сорочка на мій зріст 178. На кого їх відшивають?

Достоинства:
    Матеріал приємний на дотик
    Недостатки:
    Довжина ледь не по коліно

Добрий день! Поло в розмірі М має параметри 53 см напівширина грудей та 74 см довжина. Ви отримали поло з більшими параметрами?

• Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зріст 174, талія 152 - пасує добре.

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

Дякуємо Вам за відгук.
      Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый

Поло из неплохой ткани, приятной на ощупь. Сшито качественно. Нитки не торчат, строчка ровная. Размер соответствует размерной сетке. Пуговицы не такие как на сайте. Немного длинновато.

• Соответствие размерной сетке

Соответствует