Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Футболка длинная женская Stedman Comfort-T 185 ST2160-WHI M Белая (RAY2000000013299)

Код :  401948880
  • Людмила Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Белый

Склад футболки синтетика. Запах жахливий з пакета і залишився даже після прання. Довга та вузька. Не рекомендую.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Синтетика жахливий запах

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що футболка не виправдала Ваших очікувань.
      Футболка Stedman Comfort-T 185 виготовлена з 100% бавовни, однак іноді легкий технічний запах може з’явитися через щільне пакування під час транспортування — він зазвичай зникає після першого прання чи провітрювання.

Щодо фасону — ця модель дійсно має подовжений та злегка приталений крій, тому може здаватися вузькою.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый

Приємна до тіла футболка, гарно виглядає по фігурі, не обтягує.
    Загалом переться добре, але з часом стає менш гладкою на дотик та вигляд.

Достоинства:
    Гарна, ціна

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що футболка приємна до тіла та добре сидить по фігурі. Ваш коментар щодо змін після прання дуже цінний — ми передамо його постачальнику для аналізу.
      Сподіваємось, що виріб і надалі тішитиме вас у повсякденному використанні!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый

Дуже подобається якість тканини. Проста. Не парить. Приємна на дотик. Гарно переться і не деформується після прання.

Достоинства:
    Якість та ціна
    Недостатки:
    Не знайшла

Дякуємо за такий позитивний коментар! Ми завжди раді працювати для вас.

• Лана Д***
    Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный

Футболка сподобалась моi параметри об.т- 84см, об.гр- 95см. доволi вiльно, але не оверсайзно.

Достоинства:
    якiсть товару, цiна
    Недостатки:
    незнайшла

Дякуємо, що обрали саме нас і поділилися своїми враженнями. Це дуже цінно для нас!