- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
наушники норм но с настройкой, что тебе что бы шумодав и прозрачность настраивать надо лесть в телефон а не все с компа делать как то не удобно
- Достоинства:
- хорошие звук широкий диапазон настроек
- Недостатки:
- широкий диапозон настроек раздельно на телефоне и на компе, почему не сделать все на компе отдельно
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Режим прозорості не вимкнути , ти завжди чуєш що навколо , кліки миші клави усе....в навушниках
- Алексей Г***
дядька тоже купил эти наушники не понимал что сделать надо, кароч эта функия настраивается через мобильное приложение, тебе сначало надо обновить наушники и донгл, потом подлключится к приложение в телефоне и там есть настройка шумодава
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер!!!
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сидять добре на голові, з коробки звук як на мене гірше або такий самий, як в старих навушниках свен.
ПЗ Сонар в ньому дуже багато різних функцій та налаштувань як для звука в навушниках так і для мікрофона. Після налаштування в ПЗ звук чудовий, прям дуже чудовий.
Мікрофон дуже добре чутно, він також ховаєтся в навушники, якщо він не потрібен.
По 2.4 жодного разу не було проблем, навіть за 2 стіни.
Пресети на ігри в ПЗ які там існують для шутерів, ну дуже спірні, але їх можно редагувати під себе.
В пабг, кс та інших шутерах кроки та позіціонування гарно чути.
Добре що амбушури не з кожи крокодила) Пластик сподобався дуже якісний.- Достоинства:
- Добре сидять на голові, тримають заряд та швидко заряджаються, ПЗ якщо в ньому розібратись, мікрфон добре чутно. Пресети в ПЗ.
- Недостатки:
- ПЗ - важко розібратись, але воно того вартує, оскільки з коробки звук не дуже як на мене.
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дорого, але воно того варте
- Достоинства:
- прекрасно тримають заряд, хороший звук, комфортно сидять голові, якісний пластик, нема і думки про те що можу щось зламати
- Недостатки:
- особисто для себе не виявив
- Артем И***
Під скажіть будь ласка , чи пробували ви версію для Xbox, підключати до пк ?
- Микола Д***Продавец: Rozetka. Цвет: White
Все чудово. Навушники навіть перевершили очікування
- Достоинства:
- Деталізація звучання, просторове аудіо, зручність, якість