Отзывы покупателей о Адаптер STLab USB Type-C to DC Male Jack 5.5x1.7 mm для зарядки ноутбуков ACER, PACKARD BELL (PD100W-5.5x1.7mm)
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Підійшов до мого ноутбуку Acer A715-71G-50EX 2017 року, якщо використовувати не більше 100w.
Незважаючи на те, що в мене оригінальний блок живлення на 135w, можливо використовувати цей адаптер, якщо не виходити за рамки 100w (інакше зарядка просто вимикається).
Стільки ватт буде використовуватись тільки якщо грати або займатись рендерінгом, в мене основний споживач це GTX 1050. Ще 30w йде на зарядку, якщо ноутбук розряджений.
Для того щоб пограти можливо обмежити кількість fps та/або андервольтнути gpu/cpu, дочекатись поки ноутбук зарядиться.
Я порівняв оригінальний зарядний пристрій та цей адаптер з блоком RZTK на 100w. Виявив що якщо оригінальний споживає 88w, то через адаптер виходить 90. Сам адаптер нагрівається понад 40 градусів, звідки витікає що через адаптер енергоспоживання на 2w більше.
Ще в мене в наявності є зарядна станція Zendure 1000M, у котрої є порт usb-c 100w. Так ось через цей порт виходить плавуче споживання 66-80w, тобто в середньому це на 19% менше у порівнянні з блоком живлення. Але це не дає можливості вижати більше потужності з адаптеру, через плаваючу потужність все одно він вийде за рамки та вимкнеться, а можливо що то вимикається порт Zendure. - АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Потрібно було такий адаптер для зарядки ноутбука Acer Nitro 5, а саме для моделі AN515-56-59GN, і все працює. Матеріал адаптера якісний і збірка також. Рекомендую.
- Достоинства:
- Працює, ноутбук заряджається.
- Недостатки:
- Немає.
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Адаптер прийшов досить швидко. Візуально зовнішньо цілий. На працездатність нажаль в дану мить немає можливості перевірити. Десь орієнтовано через тиждень доповню даний відгук результатом працездатності.
Поки оцінюю на 5 зірок за оперативність доставки.- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Недостатки:
- Поки не маю що вказати про недоліки, бо немає змоги протестувати на працездатність. Сподіваюсь адаптер себе оповідає, тобто буде працювати справно, і недоліків не буде взагалі!
- Сергій Ф***
Додаю відгук до попереднього..
Протестував адаптер на ноутбуці Acer Aspire v5-552, заряджаючи від павербанку, і результат позитивний, все працює справно. Саме те, що мені було потрібно.
Велике дякую продавцю за оперативне надсилання замовлення й за якість товару!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
прикольно
- Геннадій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Свои функции выполняет полностью.
- Артур О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Работает хорошо
- Достоинства:
- Работает
- Артур О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Все Працює Задоволений
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Работает нормально, претензий нет.
- Инна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Працює
Все як заявлено
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Працює.
- Валерий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Заряжаю при отключении от повербанка ноутбук,и почему то иногда не включаеться сам штеккер,но повторное подключение помогает ,так и не понял причину,хотя возможно сам повербанк глючит.
- Достоинства:
- Подошел и работает.
- Альбіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Один раз як прийшов протестувала, тоді працював. Сьогодні ввімкнула, він вже не працює, дає заряд на 2 сек і все, вимикається. Не раджу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Перестав працювати після 1 користування!!!!
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Товар повернув, не підійшов розмір. Ось як виглядає підтримка клієнтів Розетки. По ходу треба міняти магазин, бо такий пофігізм вперше зустрічаю тут. Принципово.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Товар не підійшов по розміру, повернув в той же день. Пройшов місяць - гроші не повернули. Допомога розетки розводить руками.
Сума невелика, але все ж. Добре, що не замовив щось дороге.
Відношення до клієнта свинське.