Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Адаптер STLab PD 100W USB Type-C Female to DC Male Jack square mouth, для зарядки ноутбуков Lenovo, Thinkpad (PD100W-Lenovo)

Оценка пользователей 3.56/5
  • Маріанна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Адаптер прийшов неробочий а повернули товар не можливо тому до немає зворотнього зв'язку, от так і торгують в Україні що ніхто ні за що не відповідає, хоча коли сама розетка приймає продавців підприємців на свою площадку для продажі їх товарів то бере у них документи СПД діяльності. От такий бізнес по Українськи де на покупця всім начхати головне продати. От вам реальний відгук а не фейковий які пише сама площадка чи самі продавці.

Достоинства:
    Пофігізм на покупця
    Недостатки:
    Пофігізм на покупця

• Тушинський І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Адаптер, мабуть, нормальний, але ми цього не змогли оцінити. В сім'ї є три ноутбука, два з яких, заряджаються зарядкою на 65 ват, а один - на 120. Адаптер купували, щоб заряджати ноут сина від ноутбучного павербанку. Але виявилося, що синового ноута, навіть з цим адаптером, очевидно, не заряджає сам павербанк на 65 ват.
    Зважайте на це, купуючи цей адаптер - потрібен не лише "такий" адаптер, а й "такий" павербанк

• Сергій П***

Після 2 місяців просто перестав працювати

• Александр К***

Супер что работает

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Заряжаеться когда ноутбук выключен. Когда включен не заряжаеться.

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Давно думав як заряджати ноут без електрики, виявилось все надто просто, щоб я робив без цього адаптера.

Достоинства:
    Крута річ.
  • Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Адаптер працює, однак через його форму на ноутбуках legion або впирається в пластиковий "бампер", або закриває один з usb портів. Все ж з досвіду заряджання через "банку" зробив висновок, що простому юзеру буде зручніше заряджатися використовуючи стандартний блок живлення, хоч він і великий, та через зарядну станцію. За увесь час користувався від сили 2-3 рази, і то через блекаути.

Достоинства:
    Свої функції, загалом, виконує
    Недостатки:
    Форма перехідника не зручна для деяких ноутбуків серії legion.
  • Станіслав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Чудовий перехідник, якісний матеріал, все працює. З зарядкою ноутбука через павербанк 65W підходить.

Достоинства:
    Все працює
  • Кузнецов А***

Працює без нарікань

• Олександр Б***

Доброго часу, всім.
    Даний адаптер замовляв для роботи в парі з зовнішнім акумулятором (павербанк).
    На разі в мене це рішення не працює, в ряд своїх технічних нюансів. RZTK+Консультант, до вас питань, я не маю. Але вирішив написати відгук для інших користувачів, у кого також є така проблема.
    #1. При виборі такого рішення потрібно переглянути тех.характеристики ваших аксесуарів, а саме: Ноутбук(ПК)+"Павербанк"+шнурок(провід). Вони всі мають мати номінал V.+A., інакше не буде працювати, як у моєму випадку.
    - - -
    #2. Обладнання\ Аксесуари, які використовувалися:
    - Ноутбук: Lenovo ThinkPad P17-G.1\ Вх.напруга, ном.: 20 v.\8.5 A.= 170 Ват.(ці параметри обов'язкові!!!);
    - Зовнішній акумулятор (павербанк): ATRIA WPD-100\ Вих.напруга, порт "Type-C": 20 v.\5 A.= 100 Ват.(цього замало для мого Ноутбука!!!);
    - Шнурок (провід): Baseus Type-CType-C\ 100 Ват.(він би трохи грівся, але є обмеження до 120 Ват., тому не підходить!!!)
    - - -
    #3. Вердикт...
    - аналізуючи все: Тех.нюанси, вартість, можливості, доцільність, я почав розглядати і мабуть рекомендував би всім тим у кого є така потреба в потужності, споживання вашого пристрою, розглянути: Зарядні станції(на базі, або по типу: EcoFlow, BLUETTI і т.д.).
    - Ви запитаєте чому саме так?! А тому що, все питання закладається в тех. можливостях та доцільності використання самих "Зовнішній акумулятор" та додаткових аксесуарів до них!
    *P.S.: На сьогодні, для мене, це просто безкорисний аксесуар.
    Інші користувачі враховуйте мій досвід, щоб не витрачати лишні кошти, на не потрібні речі!

Достоинства:
    Не визначені
    Недостатки:
    Не визначені
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Заряджає. Павер Baseus 65 w, кабель Type C - Type C.

• Василий Я***

Lenovo Legion 5 не работает

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает
    • Шиптур Р***

Включіть в lenovo vantage режим збереження акумулятора (економний режим) зарядка до 55-60% і запрацює , скачати lenovo vantage можна в Microsoft store, принаймі в мене спрацювало, в мене legion 5 на ryzen 7 4800h

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Корисна річ для ноутбука в блекаут

Достоинства:
    Заряджає
    Недостатки:
    Не індикує, коли менша потужність
  • Виктория А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Работает исправно месяц, как от павербанка, так и от сети

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Lenovo IdeaPad Gaming 3 оригинальная зарядка 135w. Провод ISY 100w pd3.0, подключала через зарядную станцию порт pd 100w. Не работает, зря отзывы не посмотрела. Мигнет раз и все. Заряд не идет, проверяла пол часа - только разряд.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Не працює з lenovo legion на ryzen 5 4600h, юслес, перепробував зі всіма кабелями 100 ватними, павер підтримує PD 65w

Недостатки:
    Не працює
    • Шиптур Р***

• Николай Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Lenovo IdeaPad gaming3 кабель Baseus 100w , павербанк Ecoflow river2 не бачить цей адаптор ( тільки мигне раз і все).

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не працює
  • Олександр Ч***

Працює згідно очікування. РЕКОМЕНДУЮ

Недостатки:
    _
  • Дана М***

все супер, працює

Достоинства:
    маленький працюючий перехідник, невисока ціна
    Недостатки:
    дуже сильно нагрівається при тривалому використанні. Можливо для таких показників це і ок
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

В принципе бесполезная штука. От порта usb-c зарядка идёт а через этот порт - не идёт...

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Купил для подзарядки Lenovo 15ARH05, родной зарядник на 135вт.
    Когда ноутбук выключен не заряжает, когда включен заряжает, хоть и не показывает что зарядка идёт, но процент увеличивается. Может потому что мой повербанк на 65вт, но в целом работает, главное не допускать полной разрядки ноутбука.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Не выявил
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Із своєю функцією справляється, довелось докупити кабель на 100w.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Lenovo Y70-70 17"Touch доволен подзарядкой от PowerBank 65W 20v-3,25A через данный переходник по кабелю 100W или в моём случае 250W. Рекомендую.

Достоинства:
    Трудится на 100%
    Недостатки:
    Пока нет.
  • Евген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Нажаль не працює з ugreen cd289 и шнуром на 100w

Недостатки:
    Не працює
  • Дмитрий Д***

Отличный адаптер за свои деньги. Подходит для Lenovo legion Y520

Достоинства:
    Компактность, нет гнущихся частей, которые могут рано или поздно могут выйти из строя. Есть в наличии другой адаптер с проводом длиной 10 см, этот практичнее
    • Микола С***

Дякую за відгук! Шукав саме для Lenovo legion Y520, щоб заживити від зарядної станції. Якщо не підключати до ноута потужні додаткові споживачі, то ноут працює і споживання при зарядці ноута вкладається в обмеження 100W.

• Дмитро

Показує що йде зарядка?
      Бо з Legion 2020 цей штекер не працює. Діод на ноуті світиться, але не йде зарядка

• Михаил
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

THINKPAD, что вы все пишите айдиа, легенд и тд. на синкпаде все четко работает.

• Михаил
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

отзыв для тех кто пишет не работает!!!
    1. тайп си на 100w не юсб естественно.
    2. прикуриватель 20v 3ампера, power delivery. либо блок такой же,

Достоинства:
    достоен