Отзывы покупателей о Тоник Stop Cuperoz Нежный с укреплящим эффектом 200 мл (4823015930126)
- Прокопець Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Будь ласка перед відправкою краще перевіряйте чи міцно закручений ковпачок. Трохи розлилося
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший тоник , результат есть , мне нравится
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає заявленому опису
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Полтавець Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Дуже якісний!!!!!!
Представник постачальникаДякуємо Вам, Ірино, за приємний відгук!) Радіємо, коли обираєте точно корисне, замовляйте ще :)
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла не собі, тому оцінити не можу
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо за ваш коментар. Нам важлива ваша думка.
- Олена П***Продавец: Rozetka
4 дні користуюсь серією : гель для вмивання, тоніку і крем 30 спф. Після тоніку шкіра одразу червоніє, розширюються пори, крем з цієї серії також не підійшов, дуже жирний. Схоже ,що вони алергічну реакцію в мене викликають(
- Недостатки:
- Почервоніння шкіри більше стало, пори розширюються після використання
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання серії Stop Cuperoz. Нам дуже шкода, що засоби не підійшли саме Вашій шкірі.
Тонік має м’яку формулу, проте у випадку індивідуальної чутливості або алергії можливі реакції. Рекомендуємо припинити використання засобу та, за потреби, звернутися до дерматолога для консультації.
Ми обов’язково передамо Ваші зауваження виробнику. Дякуємо, що допомагаєте нам покращувати якість продукції!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не очень,на купероз не влияет и как тоник можно найти получше за такую стоимость.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга!
Ніжний тонік зі зміцнюючим ефектів Стоп Купероз / Stop Cuperoz - дуже дбайливе очищення для профілактики, усунення симптомів і лікуванні купероза і розацеа. Готує шкіру до нанесення крему. Читайте упаковку.
Для зміцнення судин рекомендуємо використовувати керма із серії Стоп купероз.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Вроде помогает при куперозе. Для сухой тоже подзодит
- Недостатки:
- Быстро расходуется