Отзывы покупателей о Стилус универсальный для планшета и телефона, магнитный, чувствительный, автономность до 10 часов.
Есть в наличии
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Забрала товар,стилус работает но конечно не 10 часов ва 3.Запасных наконечников в комплекте нет хотя место для них было!Включение и выключение тоже немного глючит(покупали ребенку для пробы)
- Настя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Стилус наче непоганий (за свою ціну), в роботі ще себе продемонструє, але поки що не завжди реагує на натиск. Також по фото відгукам було видно, що в комплекті мають бути додаткові накінечники - їх, на жаль, у нас не було, хоча в коробці є пусте місце під них. Тут відповідають, що саме вони впливають на роботу стилуса, хотілося б перевірити і з іншими насадками, бо поки є моменти і небездоганності
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не повний комплект, не завжди реагує на рухи по екрану
- Продавец TreviaBox
Вітаю, дякую за Ваш відгук! В комплекті окремо насадок немає. Комплектація, вказана в описі, та в лінку зображень. Рекомендуємо спробувати на інших пристроях, а також можемо відправити окремо насадки.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Працює, дитина насолоджується
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Гарно працює. Не важкий, приємно тримати
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Працює до телефона, а у планшеті через раз. Автономність непогана.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Дуже бистро ламається
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Поламався через два дня
- Продавец TreviaBox
Доброго дня, Романе.
Дякуємо за ваш відгук.
У подібних стилусах робочим елементом є змінний наконечник. Якщо він пошкоджується або зношується, стилус може перестати коректно працювати.
Ми зв’язалися з вами та відправили новий наконечник для заміни. Після його встановлення стилус працює справно.
Якщо у вас виникнуть додаткові питання — завжди раді допомогти.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Дитині сподобався підійшов і до телефону і до планшету. Нажаль через тиждень вмер((
- Достоинства:
- Універсальний
- Недостатки:
- Дуже швидко вийшов з ладу
- Продавец TreviaBox
Дякуємо Вам за відгук. Нам щиро прикро, що виникла така ситуація
Підкажіть, будь ласка, що саме сталося зі стилусом — він не вмикається, не заряджається чи не реагує на екран? Це допоможе нам краще розібратися в ситуації.
Будь ласка, напишіть нам в чат повідомлень , щоб ми могли оперативно перевірити інформацію та запропонувати рішення.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Сьогодні рівно місяць, як придбав даний стилус. Так він універсальний, працює як з планшетом так і з телефоном. Так він чутливий, але не так як хотілось би. Ним можна виділити текст, перегорнути сторінки, але щоб зробити якісь записи цієї чутливості недостатньо. Під автономністю ''до 10 годин'' треба розуміти, що три години це і є ''до 10'', адже 3
- Достоинства:
- Приємний на дотик матеріал, ціна
- Недостатки:
- Автономність, чутливість
- Продавец TreviaBox
Дякуємо за ваш відгук! Стилус створений як універсальний інструмент для роботи з планшетами та телефонами. Залежно від ваших задач та сценаріїв використання, він може виконувати різні функції.
Щодо автономності: Показник «до 10 годин» є максимальним значенням, яке залежить від режиму роботи. Якщо автономність суттєво нижча, просимо звернутися до нас — ми відкриті до перевірки та вирішення питання.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Стилус працює чудово рекомендую!!!!!
- Достоинства:
- Класний
- Альбина М***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Гарний стилус,донька задоволена.
- Недостатки:
- Недоліків немає.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Коробка прийшла а стилуса там не було
- Достоинства:
- Нема переваг
- Недостатки:
- Де стилус?
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Цвет: Чёрно-белый
Чудово працює!
- Достоинства:
- Зручний
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
просто класний за свої кошти стилус
- Достоинства:
- автономність
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
Всё добре, працює нормально, замовлення виконане в короткі строки, все супер. Продовжуйте й надалі так працювати)
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
«Брали дитині для навчання та простих розмальовок на планшеті. Чудова альтернатива пальцю — екран чистий, без відбитків і не дряпається. Нахил перо не зчитує, малює лінією однієї товщини, проте для базових завдань та дитячої творчості більшого й не треба. Заряд тримає кілька днів активного користування.»
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
з планшетом самсунг працює на відмінно дитина дуже задоволена
- Достоинства:
- довго тримає заряж
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
Донька дуже задоволена
Якість гарна дякую- Достоинства:
- Універсальний
- Дарина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
Брала для нотаток на планшеті, користуватися зручно, у руці лежить добре. Підставка в подарунок теж знадобилася. Покупкою задоволена!
- Достоинства:
- Ціна якість підставка
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
Давно хотіла купити, працює чудово без нарікань. Покупкою задоволена.
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
Добре працює, рекомендую товар в продавця
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Після 8 днів очікування заміни і спроб додзвонитися, прийшов нормальний, працюючий стілус, як повинен бути. Навіщо все це було потрібно 8 днів, питання риторичне, можно було все зробити зразу, відповідно Закону.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
На другий день перестав працювати. Подзвонив щоб обмінли на працюючий, надали реквізити Нової пошти, відправив, товар лежить вже тиждень, ніхто не забирає , завтра закінчується безкоштовне зберігання. Додзвонится нереально, но всі зайняті, но те можуть прийняти дзвінок. На повідомлення "зв'язок з продавцем" один раз за 7 днів відповіли: "перевіряємо інформацію" і все тиша. Перший раз такая ситуація через Розетку, та й взагалі такий випадок вперше, що магазин вмикав повний ігнор. Написав скарги на маркетплейс, буду писати скаргу на Держпродспоживслужбу, якщо магазин не вийде на зв₴язок то і в Кіберполіцію.
- Недостатки:
- на другий день перестав працювати
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Гарний стилус, за нормальну ціну. Брала для дитини, малює та пише в телефоні, планшеті.
- Достоинства:
- Зручний, легкий, легко підключається, добре писати та малювати
- Плоска Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Гарний товар за приємною ціною! Брали на подарунок для донечки, добре пише, швидко заряджається, приємно тримати в руці
- Достоинства:
- Швидкий заряд, легкий
- Артур Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Стілус прийшов, все працює все добре)
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Товар прийшов бракований. Щоб стилус писав потрібно було сильно тиснути на екран. Звернулася до продавця, він підтвердив, що так немає бути і сказав як повернуити товар. Я повернула, вони отримали, кошти обіцяють повернути з квітня місяця. Очікую на повернення вже 2,5 місяця і чемно обіцяють повернути, але все ніяк. Тому будьте обережні замовляючи цей товар, якщо прийде не робочий стилус, кошти Вам скоріше за все не повернуть.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар прийшов бракований
- Валерия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Белый
Добрый день,стилус хорошо работает но первый мне пришел поломанный, а второй я забрала но нету наконечника запасного,очень жаль
- Недостатки:
- Нету наконец запасного
- Богдан Р***Продавец: TheWarlike. Цвет: Белый
очікування повністю виправдав
за цю вартість якість чудова- Достоинства:
- ЮлияПродавец: Hofmart. Цвет: Белый
На другий день перестав працювати, індикатори світяться, але стілус не виконує свої функції. Зв'язалася з магазином, менеджеру повідомила про непрацюючий стілус, попросила обміняти товар на новий, працюючий, сказали відправити новою поштою, я відправила, 2-й день ніхто не забирає, ніхто не відповідає ні на повідомлення в застосунку Розетка, додзвонитися нереально, то всі зайняті, то не можуть прийняти дзвінок, ніхто не передзвонив досі. Як це розуміти? чи розуміє і знає продавець ЗУ"Про захист прав споживачів" ?