- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Темно-бежевый
Капелюх приїхав з повністю зіпсованою формою, вдавлений в 3 містах та ще й обох боків. Замість написаного розміру 54-56, прийшов 58, капелюх не тримається тепер на голові, злітає, пришита резинка виглядає взагалі жахливо. Навіть не знаю,як виправити недоліки, в який бік їх не поверни, вдавлене зверху падає в очі.
Не соответствует
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Темно-бежевый
Класний капелюх!
- Достоинства:
- Якість, дизайн
- Недостатки:
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Темно-бежевый
Капелюх Супер!Гарний,добротний.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Молочный
Висока якість. Має вагу яка дає втриматися на вітрі. Гарно та жіночне виглядає.
- Достоинства:
- Красива. Колір ніжний та нейтральний.
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Темно-бежевый
Шляпка хорошая но маленькая на голову спасибо большое Розетке и производителю.
- Достоинства:
- Красивая
- Недостатки:
- Анастасія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Бежевый
Дуже раджу капелюх, класно виглядає, єдиний головний убір який на мені нормально виглядає.
- Достоинства:
- Стильний, сучасний, молодіжний, маленький
- Недостатки:
- Не знайшла
Соответствует
- Анжела С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Бежевый
В принципі гарний капелюх і чудово пасує до обличчя
- Достоинства:
- Гарний капелюх підходить до жіночих ніжних суконь
- Недостатки:
- Стрічка на капелюху приїхала дещо відклеяна ,довелося самотужки приклейувати назад клеєм
- Калайтан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Белый
все норм. ношу с удовольствием. недостатков в товаре не нашла. описанию соответствует в точности
Соответствует
Добрий день! Дякуємо, носіть із задоволенням.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Бежевый
Гарний капелюх..якісний
- Недостатки:
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Темно-бежевый
Очень довольна
- Достоинства:
- Классная шляпа
Соответствует
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Белый
Не відповідає картинці. Жах, а не шляпа. Для міста не годиться. Ще й крива.
- Недостатки:
- Крива, не гарна. Для бабусів на город.
- Танюша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Бежевый
Однозначно прекрасна покупка, всім раджу! Був сильний вітер, навіть без резинки з голови капелюх не злітає
- Достоинства:
- Прекрасна річ, захищає від сонця, гарно виглядає
- Недостатки:
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Бежевый
Капелюх супер, такий як на фото, літера М так гарно виблискує не навʼязливо, на літо, море рекомендую
- Tina V***Продавец: Rozetka. Размер: 54-57. Цвет: Бежевый
Підходить абсолютно для всіх типів обличчя, та стилів. Одягаю і з шортами, і з платтям, універсальна за кольором. Раджу
- Достоинства:
- стильная