Отзывы покупателей о Водостойкий крем SUN day SPF-45 для безопасного загара 150 мл (4823080005170)
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Недорогой защитный крем. Использовали летом всей семьёй. Наносили каждый час и не обгорели.
- Достоинства:
- Объема хватило на все лето
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо краси та здоров'я
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як людина, яка проводить більшу частину дня під сонцем, кажу - це надійний захист!
Представник постачальникаВікторе, дякуємо, що високо оцінили наш продукт! Користуйтеся із задоволенням!
- Надежда Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем
Представник постачальникаНадіє, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося
- Калініченко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою функцію виконує, має приємний запах, пори забива не сильно. За свою ціну нормальний
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раз в 1.5 часа и не згоришь
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуемся таким кремом уже несколько лет. Хорошо защищает в течении 2х часов, потом нужно нанести снова, водоотталкивающий.
- Достоинства:
- Выполняет свою функцию.
- Недостатки:
- Не нашла
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені взагалі не допоміг. Згоріла. Із плюсів- приємний запах та текстура крему.
- Достоинства:
- Описала вище
- Недостатки:
- Описала вище
- Дмитрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный крем, хватило на 6 дней отдыха для двоих,подойдёт для очень светлой кожи -не сгореть на солнце,а для смуглых - загореть равномерно.
- Достоинства:
- Приятный запах,не жидкий ,помогает от сгорания на солнце!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даного об'єму мені вистачило на 3,5 днів відпочинку, допомогає якщо добре намаститись. За свої гроші по відношенню до об'єму - ТОП (як на мене), підходить для УФ індексу до 6ти, якщо більше необхідний крем з більшим СПФ.
- Достоинства:
- Ціна, компактність
- Наталия С***Продавец: Rozetka
Якщо у вас чутлива шкіра зі схильнісю до акне - на обличчі НЕ використовуйте. На тілі норм. А ось обличчя обсипало
- Достоинства:
- Підійде для тіла
- Недостатки:
- На обличчі викличе акне