Отзывы покупателей о Спрей от клещей, блох, комаров и слепней SUPERIUM для собак и кошек 200 мл (9155collar)

Оценка пользователей 4.54/5
  • Тетяна Б***

Отличное средство! Рекомендую.

Тетяно, вітаємо!
      Дякуємо, Ви оцінили переваги протипаразитарного спрею SUPERIUM Блокер та залишилися задоволені покупкою.

• Олена Г***

Беру вже втретє.
    Спрей працює!
    И собаки добре переносять .

Достоинства:
    Сподобалася дія .
    Все добре з тваринами.
    Недостатки:
    Не побачила .

Олено, вітаємо!

• Олег С***

Ніякого ефекту, обробляли кішку два рази, але блохи не зникли. Ні після першого ні після другого разу. Все робили по інструкції збрискували шкіру а не шерсть, і тампоном втирали. Нуль ефекту.

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Не допомогає

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам важливо розібратись у вашій ситуації — будь ласка, зверніться до нашого відділу якості за номером 0 800 30-01-04 (пн–пт, 09:00–18:00).

• Ірина

Нормальне

"Ірино, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою. "

• Інна Д***

Чудовий! Зі своєю задачею справляється гарно) користуюсь ним як додатковим до симпарики коли сезон кліщів

Достоинства:
    Якість ціна

"Інно, вітаємо!

• Ірина Т***

Хочу ще доповнити свій відгук, нажаль і пакування не витримує критики- спрей більше не спрей... видобути засіб з пляшки вже не можливо, бо не працює пульверізатор....
    Треба кудись переливати або шукати іншу шляпку з пульверізатором...

Достоинства:
    Майже не має..
    Недостатки:
    Все...

• Ірина Т***

Дуже великі сподівання покладала на цей спрей.. нажаль, як чухався йорк, так і чухається... блохи сильніші за цей засіб...
    Обробки вистачає на пів години.... далі, як наче і не обробляла...

Достоинства:
    Упаковка
    Недостатки:
    Слабкий спрей....

Ірино, вітаємо!
      Нам важливо, щоб кожен власник домашнього улюбленця почувався впевнено, обираючи продукти для здоров’я та добробуту улюбленця. SUPERIUM Спрей знищує та захищає від усіх видів зовнішніх паразитів, серед яких і блохи. Хочемо звернути увагу, якщо в оселі вже є багато бліх або їхніх яєць, лише обробки тварини може бути недостатньо — тоді виникає повторне зараження. Для ефективного захисту рекомендуємо додатково обробити улюблені місця відпочинку улюбленця — лежанки, килимки, підстилки. Також важливо врахувати, що свербіж у тваринки може бути викликаний не наявністю живих бліх, а алергічною реакцією на їхні укуси, яка може тривати ще деякий час після знищення паразитів. Для того щоб точно встановити причину свербежу та підібрати правильне лікування, рекомендуємо звернутися до ветеринарного лікаря. Ви можете отримати безкоштовну консультацію нашого ветеринарного лікаря за номером, вказаним на сайті superium.com.

• АК

Довго не звертала увагу що ж засіб саме від комарів, песику дуже у нагоді був, бо кусають і алергічна реакція . Цей спрей те що треба.

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Ольга К***

у препарата приємний запах і собаці подобається. Можна сказати, що після розпилення собака взагалі не чухається.

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна С***

Якість, ефективність, ціна.

Достоинства:
    Якість, ефективність, ціна.
    Недостатки:
    тільки розпилювач зламався після декілька разів

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей. Ми передамо Ваше зауваження до відділу якості. Завдяки своїм клієнтам ми стаємо кращими.

• Ната

Класна рідина! Тільки обережно,не вдихати! Працює,те що треба в сезон коли багато небажаних гостей лізе на тваринку і у дім!

Достоинства:
    Малий расход. Швидко і надовго допомагає.
    Недостатки:
    Не побачила

Добрий день, шановна Нато! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Наталія К***

Гарний засіб .

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили перевати Superium Спрей та залишилися задоволенні покупкою!

• Володимир В***

Все ок, купую вже не перший раз, моєму песику підходить.

Достоинства:
    Якість, ефективність, ціна.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Оксана Р***

Купляла по відгукам для собак що живуть на вулиці, в цьому році у нас безліч кліщів, бідні безхатні тваринки страждають. Обробила всіх, кого спіймала))) і вже 3 тижні жодного кліща не знайшла у них - це просто неймовірно! Свого собаку теж іноді бризкаю цим засобом коли вже спливає час у дії Симпарики.
    Тому я рекомендую цей засіб, особливо, якщо тваринок багатенько потрібно обробити і проблема з тим, щоб впихнути в них таблетку або ампулою обробити.

Достоинства:
    Працює!!!!! Має нормальний запах, зручне пакування
    Недостатки:
    Не знайшла

Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна С***

Супер рекомендую.

Достоинства:
    Захищає
    Недостатки:

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Віолетта С***

класний спрей, кліщі за кілометр обходять

Добрий день, шановна Віолетто! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Юлия К***

Класний спрей. Кліщі не чіпляються.

Достоинства:
    На довго вистачить
    Недостатки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Анастасія

Таблетка того разу вперше розчарувала , чомусь не подіяла (вперше таке, користуємося давно і завжди працювало ) , але замовила по рекомендації представника бренду цей спрей ! Одразу подіяв! За тиждень був лише один кліщ (дохлий) на шерсті , навіть не встиг пречепитися , цей спрей діє як моментальна отрута для паразитів . Я дуже задоволена Рекомендую

Достоинства:
    Зручно , дешево , без запаху , моментальна дія , надійний захист . Просто найкращий
    Недостатки:

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Наталія Л***

Дякую за товар. Маємо 14 котів (всі підібрані, мають щеплення) у сільському домі. Коти вдень переважно надворі. Щомісяця обробляємо мегастопом, даємо дронтал. По дронталу питань нема, завжди діючий препарат. Мегастоп не був ефективним. На жаль, стронгхолд плюс ( 14! ампул) теж. Блохи, кліщі загинули від цього дешевого спрею. Мертві блохи різного калібру були на підвіконні, на столешниці. Засушених кліщів легко знімали з тварин. Ні порушень нервової системи, ні діспептичних явищ у тварин не спостерігалось. Подивимось далі.

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою.

• Олександра Г***

Гарно захищає

Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Спрей та залишилися задоволені покупкою!

• Аліна М***

Все супер

Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Spray та залишилися задоволені покупкою!

• Аліна М***

Дуже класно захищає від кліщів і бліх. Тепер я спокійна за свою собачку.

Переваги:Зручно використовувати, вистачає на довго. Можна брати з собою на природу

Достоинства:
    Зручно використовувати, вистачає на довго.
    Недостатки:
    Не знайшла

• Катерина Я***

взяли якось за рекомендацією друзів. дуже допомогло, особливо на дачі. тільки їм собаку і спасаємо від кліщів, бо любить бігати по хащам

Достоинства:
    допомогає
    Недостатки:

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SUPERIUM Spray та залишилися задоволені покупкою!

• Діана К***

...

Добрий день, шановна Діано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Розкажіть, будь ласка, детальніше, в чому саме спрей SUPERIUM не виправдав Ваших очікувань. Ми зацікавлені у тому, щоб розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.

• Оксана

Наш рятівник від кліщів в цьому сезоні, досить економічний, вистачає на довго, розпилюється швидко, оброблюємо і собаку, і будку на дворі.

Достоинства:
    захищає, зручний
    Недостатки:
    не виявили

Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги спрею SUPERIUM та залишилися задоволені покупкою.