- Карина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший
Карино, вітаємо!
Дякуємо, Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Категорично не раджу !!! В нас Йорчик, 2 кг. Перед новим роком, зранку, дали таблетку для профілактики. А вже ввечері були в клініці на крапельницях в тяжкому стані. Дякуючи чудовим лікарям - врятували. Майже місяць лікування, куча грошей і нервів!!! А всьому причина - гостра інтоксикація від прийому таблетки!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ледь не вбили нашого хвостика
Вікторе, вітаємо!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В 17-00 дала коту таблетку, яка розрахована на 5 кг, він важить 7,5 кг. о 21-00 він почав хитатись, потім відняло лапи, голову майже не тримав. я поклала його у лежак і всю ніч спостерігала і слухала чи дихає. Вранці зателефонувала ветеринару, сказав що це побічна дія, порекомендував давати сорбенти і воду заливати зі шприца. Кіт почав ходити хитаючись через добу. Що я пережила за цей час не хочу навіть згадувати. Всім бажаю здорових лапок!
- Достоинства:
- Для мене немає. Дякувати кіт вижив.
- Недостатки:
- Кота паралізувало
Світлано, вітаємо!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Даю своїм песикам для профілактики. Їдять з задоволенням,
Світлано, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарної таблетки SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Взяла для своєї Буськи (шпиц). Таблетка невелика, з’їла без проблем. Все чітко — дала і не думаєш, є там щось чи нема. Головне, що зручно й не треба кожного разу бігати по зоомагазинам.
Замовлення прийшло швидко, упаковка ціла. Дякую розетці!- Достоинства:
- Приємна ціна, швидка доставка
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Користуюсь вже не вперше, все як завжди чудово. Собака активна, жвава, жодних побічних дій. Рекомендую.
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- НАДІЯ В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Купувала песику. Все пройшло чудово,препарат ефективний ,побічних дій ніяких не мали .
Добрий день, шановна Надіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Перенесли добре — без побічних ефектів чи змін у поведінці. Раджу як надійний засіб для дрібних порід!
- Достоинства:
- Безпечно для найменших
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Все добре, недоліків не виявлено.
- Достоинства:
- ціна, діє
- Недостатки:
- не виявлено
Добрий день, шановний Станіславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Користуємося цими таблетками вже пів року, все добре, пес здоровий і задоволений
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Використовую препарат - регулярно. Собака почувається чудово, без побічних реакцій. Хвостатик в нормі, особливо ціную, що він діє і не викликає стресу у тваринки.
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Вже не вперше робимо профілактику цими таблетками, з собачкою все добре, препарат дієвий
- Недостатки:
Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Купую цей препарат для профілактики. Собака гарно себе почуває й результатом задоволений
- Достоинства:
- 2 таблетки в 1му пакуванні
Добрий день, шановна Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Найкращий засіб, беремо для профілактики, ніколи не бачили паразитів. Рекомендую
- Достоинства:
- Дієвий засіб, 1 упаковки вистачає на 2 рази
- Недостатки:
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Якщо ваш хвостик вагою до 7 кг-ні в якому разі не рекомендую цей препарат!!!В перший раз дала за таблицею(сабака через годину ледве трималася на ногах,очі дьоргалися і розширені були зіниці)не розуміла спочатку,що таке.
За наступною гельмінтезацвєю дала так само-і вже не обійшлось без лікаря(як виявив аналіз препарату-доза в таблетках перевищена вказаній і це смертельно)- Недостатки:
- Небезпека
Добрий день, шановний Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Препарат SUPERIUM Мілбест пройшов усі необхідні випробування та дослідження відповідно до чинного законодавства. У досить великій тестовій групі взяли участь як собаки, так і цуценята. Жодна з тварин, що пройшла тестування, не постраждала. Усі виявлені побічні реакції описані в інструкції до препарату та мали тимчасовий характер. За умови дотримання інструкції із застосування препарат не становить загрози для здоров'я улюбленців, що підтверджено необхідними клінічними дослідженнями та реєстраційним посвідченням. Ми зацікавлені у тому, щоб розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили швидко, вже дала своїм котиками. Таблетка невеликого розміру зручно давати. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Невиявлені
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Величезні таблетки. Як їх дати кішці, щоб вона не подавилася?! Навіть, якщо розділити пополам, усе одно дуже великі шматки.
Залишається надіятися, що з'їсть сама. Але вона нічим не пахне, тому кішка відмовилася їсти.- Достоинства:
- Недостатки:
- Занадто велика таблетка, незручно
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми розуміємо, що дати таблетку котику може бути складно. Щоб полегшити процес, ми рекомендуємо максимально подрібнити таблетку та ретельно змішати її з невеликою кількістю вологого корму, який любить ваш котик.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно дієві. Ціна прийнятна. Легко давати тварині. Поки холодно бліх немає, то купляю ці. А з настанням весни перейду на ті що з більшим спектром паразитів (блохи, кліщі).
Побічка біла тільки у одного кота, на щастя не довго.- Представник постачальника
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги антигельмінтних таблеток SUPERIUM Milbest та залишилися задоволені покупкою.
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, якраз для двох котів.
Хотілося б наклейки для вет паспорта- Достоинства:
- Одразу 2 штуки
- Недостатки:
- Трошки б поменше розмір
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги антигельмінтних таблеток SUPERIUM Milbest та залишилися задоволені покупкою. Ваше побажання ми передамо до відділу розробки нової продукції.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
найкраще, що пробували
- Достоинства:
- дієві пігулки, допомогли нашій кішці. Великий плюс, що в упаковці 2 пігулки, то ж вистачить ще на 3 рази
- Недостатки:
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги антигельмінтних таблеток SUPERIUM Milbest та залишилися задоволені покупкою.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вказано що такі ж діючі речовини як і в мілпразон, тому взяли на пробу. Все поки добре, дали вчора, будем дивитись
- Достоинства:
- немає побічних дій, вартість
- Недостатки:
- поки немає
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги антигельмінтних таблеток SUPERIUM Milbest та залишилися задоволені покупкою.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Для мого малюка вистачить на два рази, бо 2 таблетки в упаковці. Достатньо доступна ціна, дешевше ніж мілппро, раніше купляли його, зараз вирішили спробувати цю, бо брали цієї фірми інші препарати для кота. Наш Масік нормально відреагував, таблетка невеоика за розміром. Будемо брати.
- Достоинства:
- дві таблетки, доступна ціна
- Недостатки:
Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги антигельмінтних таблеток SUPERIUM Milbest та залишилися задоволені покупкою.
- Олександр Б***Продавец: Rozetka
После приема препарата, кошку парализовало.
- Достоинства:
- Нету.
- Недостатки:
- Особо опасен!
"Олександре, вітаємо!
Нам важливо розібратись у вашій ситуації — будь ласка, зверніться до нашого відділу якості за номером 0 800 30-01-04 (пн–пт, 09:00–18:00)."
- Ірина К***Продавец: Rozetka. Вес животного: 0.5 - 10
Отрута Отрута Отрута. Бережіть своїх улюбленців від цього препарату, навіть не хочу описувати, що коїлось з нашим малюком. Цей препарат ніякого випробування не пройшов крім отруєння нашого улюбленця. Купляли не на Розетці
Ірино, вітаємо!